|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet.
22.2.2008 16:40:57   
sancy
lp, spet jaz tuki.  mene neki zanima. Js si zelo zelim imetiuser posted image vendar ne glede na strah ki sem vam ga ze prej omenla me matra neki druzga. Stara bom 21 let in imam fanta ki si zeliva baybiko. Vendar pa do sedaj dela samo moj fant, js sm trenutno na zavodu za zaposlovanje in se ne ziviva skupaj. In me zanima ce je imela katera ze te izkusnje  da je kljub temu zanosila, ker ubistvi me skrbi da nebo dovolj denarja za otroka ali kako naj vam povem.....user posted image res bi bila hvalezna za kaksen nasvet  
Papa pa velikuser posted image user posted image vam zelim
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabim nasvet.
22.2.2008 17:36:59   
YULIAH
Draga Sancy!

Najprej, res da si mlada, v bistvu imaš še čas, je pa res da je očitno vajina želja po detetu toliko močna, da ne vidim ovire, zakaj pa ne bi imela. Kar se tiče denarja, tudi to se da uredit, saj ne rodiš takoj jutri. Potrudita se oba, v koliko je možno kaj prihranit, varčujta za otročička, da bosta potem lažje shajala.
Želim vama, da se odločita prav...pa srečno!

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rabim nasvet.
22.2.2008 17:59:23   
Anonimen
Jaz bi vseeno najprej poskusila kakšno leto živet s fantom. Ker to ali živiš skupaj ali pa se le dobiš vsak večer je velika razlika.

Potem pa preračunajta, koliko ima fant, koliko lahko dobiš ti... Pa odštejta stroške, pa bosta videla ali gre ali ne.

Stvari za user posted image  lahko kupita rabljene, ni treba novih...

(odgovor članu sancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rabim nasvet.
22.2.2008 18:35:02   
tasa.m
A imata vsaj kakšno možnost pri komu živet (pri tebi oz. njemu), in če imata starše take, da bi vama pomagali, in če je želja močna po user posted image , zakaj pa ne. Jaz sem tudi še absolventka, res pa je da ima user posted image  dobro plačo in tudi stanovanje že rihtava. To je vajina odločitev, kok sta pripravljena za user posted image  tvegat.  Sta pa tudi še mlada, da lahko počakata na tvojo zaposlitev.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rabim nasvet.
23.2.2008 21:41:06   
Anonimen
Tudi jaz mislim, da bi poskusila prej živet skupaj. Potem se veliko spremeni, in če se bosta dobro prenašala, je mogoče da bosta tudi dobra starša. Srečno.

(odgovor članu tasa.m)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 18:37:31   
diana_25
Strinjam se z BIBO 12. Ker boš fanta lahko najbolje spoznala le tako, če boš z njim nekaj časa živela. Šele takrat se v resnici pokaže kdo in kakšen je. In boš lahko videla, ali je Pravi ali ne. Če si res želita otroka, je po mojem tud fajn, če se prej pogovorita, kje bi vi trije bili, oz. pri kom oz. da bi imeli sploh kje skupaj bit....želim ti veliko user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 19:51:30   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: diana_25

Strinjam se z BIBO 12. Ker boš fanta lahko najbolje spoznala le tako, če boš z njim nekaj časa živela. Šele takrat se v resnici pokaže kdo in kakšen je. In boš lahko videla, ali je Pravi ali ne. Če si res želita otroka, je po mojem tud fajn, če se prej pogovorita, kje bi vi trije bili, oz. pri kom oz. da bi imeli sploh kje skupaj bit....želim ti veliko user posted image .


Tudi jaz se strinjam z vsemi. Res ne moreš primerjat skupnega življenja od občasnih zmenkov. Najprej preverita, ali lahko živita pri tebi ali pri njem. Če si zelo želitauser posted image  ne čakajta predolgo s skupnim življenjem, ker lahko to med vaju postavi oviro. Sta pa očitno še oba mlada, tako da imata dovolj časa, da razmislita, kaj želita in kakšna so vajina pričakovanja v odnosu.
Denar je pomemben, vendar ne najbolj.
Verjamem, da bosta naredila najboljše kar zmoreta.

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 20:34:25   
loveforever
moje mnenje pa je takšno. za otroka se vedno nekje najde tisti tolar s katerim zadovoljiš svoje potrebe. nekaj dobiš, nekaj ti posodijo, vsekakor nekako preživiš otroka. no na primer kaj pa tisti ko nihče ne dela pa kljub temu vzgajajo in preživljajo otroke. verjamem da vsaka mama in očka želita da ima njihov otrok kolikor se le more, ampak ponekod je pač potrebno malo stisniti.

če gledaš iz druge plati. če se imata rada, in imata namen ostati skupaj, ter si želita otroka nimata kaj čakati. samo  pomisli, tudi če si mlada (tudi sama sem stara 21 let ) kaj pa če ne bo takoj ratalo, pa boš čakala par let, kot čakajo nekatere?, kaj pa če se zgodi da starejša neboš mogla imeti otrok? hvala bogu ( če je želja) da zanosiš takoj, ti iz srca privoščim.
ampak punce no pomislimo malo, kako preživijo otroci ki niso spočeti iz ljubezni, ko starše ne živita skupaj, oziroma imajo minimalne prihodke???
vem da je hudo ampak se mi zdi da za malo bitje se najde tisto kar potrebuje. sploh če imaš srečo da dojiš čim dlje, ko  potrebuješ le pleniočke in nekaj za obleči!!

vem da sem nakladala, sprejmem komentarje, vendar se po moje da!!!!!

želim ti obiloooo sreče kakor koli se boš odločila!!!


(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 20:43:02   
Anonimen
Ja saj pa ni napisala, da nista npr. po 4 al pa 5 dni na teden skupaj al pa da sam na zmenke hodita, napisala je sam da ne skupaj živit kar ne pomeni, da ne vesta kako bi bilo živeti skupaj.... jaz in moj user posted image  tud ne skupaj živima ampak sva skupaj najmanj po 4 dni in vema kak bi zgledalo skupno življenje 7 dni na tedenuser posted image ...

(odgovor članu loveforever)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 20:56:04   
issa
evo draga sancy!
jaz sem stara 21 let in imam 18 mesečnega fantka,...ko sem zanosila sem bila dijakinja,moj fant pa študent in je delal preko študenca....še pred zanositvijo sva že živela skupaj v najetem stanovanju,vmes sem še jaz delala,samo ne dolgo ker sem imela pač močne slabosti in so bili delodajalci mnenja da je bolje da pač nena pridem,ker je težko pripravljat hrano in vmes tak mimogrede letet na wc (čisto logično)...vse kar nama je ostalo je bila pač njegova plača in včasih kakšna pomoč od njegovi stareš (bolj redko),. morem pa priznat da naju je veliko rešilo to da sma vedno nekaj varčevala,...pač smo mišljenja da se vedno lahkokaj nepričakovanega zgodi in takrat je pač lepo da imaš kaj na strani...ko se je dečko rodil se sva pač vse možne variante sprobala,pač da bi dobila kakšno pomoč (tako na vlko se oglačuje kakšne ugodnosti in pomoči imajo študentske družine) dobila pa tako ali tako nič,..tako da  se je dragi se zaposlil in jaz dokočala šolo......
stradali nismo nikoli smo pač malo pogledli na kak evro,.v prvem letu nas je tako ali tako rešil starševski dodatek,.zdaj pa moja štipendija,...nekak se znajdemo,..

pač rečem ti tako,lahko še počakata saj si še mlada,da si uredite stanovanje pri kateremu od vaju dejansko vama bo šlo lažje če nebosta rabla plačevat najemnine,..itd..,ali pa da mogoče le najdeš službo še kje..lahko pa tudi ne,.mislim to je tako vajina odločitev in želja,..

jaz sem pač delala po svoji glavi user posted image  in se tako odločila,.....

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: rabim nasvet.
25.2.2008 21:16:22   
diana_25
...sicer pa kakorkoli se bosta odločila, se bosta. Itak bosta potem videla kako pa kaj.....

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 7:31:29   
sancy
hvala vsem za odgovore, ful ste mi pomagale. Sm pa res pozabla napisat da sva s fantom skupaj ze 5 let. junija bo 6 let ze, tko da ne hodiva sam na zmenke tko kot ste mislile nektere. Ker sva skupaj 7 dni v tednu. Tko da sem se odlocila da po poletju neham jemati KT in potem v akcijo.  

(odgovor članu diana_25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 7:34:54   
spps
srečno sancy v vsakem primeru.user posted image user posted image user posted image user posted image
kljub temu,da sta že dolgo skupaj,je še vseen razlika  potem ,ko začneš z nekom dejansko živet,tk da mogoče najprej naredta kaj v tej smeri.
naj vama bo poletje čimbolj naklonjenouser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 7:39:10   
sancy
Ja sej ti vrjamem de je razlika a zivis skupaj ali ne. Ma bova delala na tem ce se bo kaksno stanovanje naslo drugace bova pa ze nekakO. Bova pa ta cas pri meni dokler se kaj ne bo naslo

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 7:59:36   
pikipu
Draga Sancy, iz srca ti želim, da se odločiš tako, da vama bo s fantom prav. Jaz sem že malo v letih in sem dala nekaj stvari skozi, pa ti o tem ne mislim nakladat. Po mojih izkušnjah bi ti svetovala, da vseeno poskusita vsaj nekaj časa živeti skupaj in si urediti svojo sobico zase in za otročka, tako za začetek. Potem pa bo že šlo, če bosta verjela vase in v vajino prihodnost. Malo se stisne, pa gre. Najbolj pomembno od vsega se mi zdi to, da verjameta v iste cilje in imata podobne predstave o vajinem življenju v prihodnosti. Potem se da vse zmenit!

Srečno obema !!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 8:15:32   
sancy
hvala pikipu

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: rabim nasvet.
26.2.2008 20:00:12   
pikipu
Ni kaj, lepo se imejta, pa veliko sreče obema!

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: rabim nasvet.
28.2.2008 13:22:28   
_sanja_*
No torej, tudi mi2 bova poskusila. Čez približno mesec dni bom stara 22 let, in takrat bova začela. Marca bova še pazila, ker pač priporočajo pavzo po KT, vendar bo to samo mesec, ne pa dlje. Če se pa prej pojavi +, pa seveda ne bo nič narobe.
Torej, sem študentka, sicer zadnji letnik bolonjskega študija, kar pomeni, da če bo vse po sreči bom letos septembra tudi diplomirala. Mogoče bom vpisala magisterij, ampak to je želja, ni pogoj, tako kot mi je diploma. Moj dragi bo star 28 let in je redno zaposlen.
Mogoče nekateri menijo, da je prekmalu, ampak jaz sem prepričana, da bo šlo. Želiva si ga, stanovali bomo pri meni, kjer imama v veliki hiši celo nadstropje zase, glede financ bomo pa tud pregurali tole leto, potem se bom pa itak zaposlila.
Zato ti tudi jaz svetujem, da predvsem poslušaj user posted image ... Če se ti zdi, da sta dovolj zrela in si ga želita, je pravi čas. Glede tega, da ne živita skupaj... Mislim, da pravo osebo začutiš. Da veš, kdo je tisti pravi, s katerim želiš ostati in s katerim bi mela otroke. Poznata se pa tudi že toliko časa, da gotovo poznaš tudi njegove napake.
In če ste lahko pri tebi, če imata to možnost... Zakaj pa ne? Samo pozanimaj se prej. Jaz sem naše že obvestila in so ponudili pomoč in podporo. Starši in sorodniki v takih trenutkih ponavadi stojijo ob strani bolj kot si predstavljamo!
Vso srečo! Prepričana sem, da bo uspelu... In tebi in meni! user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: rabim nasvet.
28.2.2008 14:40:41   
sancy
Hvala Sanja. Tud js tebi zelim vso sreco da vama uspe. 

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: rabim nasvet.
28.2.2008 21:09:52   
Anonimen
Sancy in _sanja*_ tudi moja zgodba je podobna vajini in verjamem, da nam bo vse trem uspelo user posted image  veliko sreče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Morda bomo celo isti čas srečke user posted image  user posted image  

(odgovor članu sancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 7:42:58   
sancy
Tudi teb veliko srece in vem de nam bo uspelo. Pa saj nam mora. No pa pisita se kaj Sanja in Anonimen, bomo se kaksno rekleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 17:47:35   
_sanja_*
Heh... Ja Anonimna, tud teb velik sreče:)
Se opravičujem, ker nisem prej pisala, sam sm mela danes velik dela... Moj bo prnesu novo tv in tte zadeve k pašejo zram in sm mogla mal postavitev spremenit...
Kok sta kj dans?
Js sm kupla včeri Centra med mami... user posted image Se tko super počutim... Kot da res neki načrtujemuser posted image

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 17:56:52   
sancy
Ma js sm kr uredu no, pa ti kako si?  

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 18:11:43   
sancy
se mal Sanja pa bota lhka ze zacela delat na user posted image .O kaj bo lustn. Js sm se pa odlocila ubistvi oba s fantom da ko prideva z dopusta julija preneham s tabletkam, potem pa mal se pacakava nato pa v akcijo.

Pa drgac studij ti gre? 

(odgovor članu sancy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: rabim nasvet.
29.2.2008 18:28:36   
Anonimen
Hey punce,

kako sta kaj? Jaz sem super, komaj čakam user posted image , da lahko z fantom začneva delat na user posted image , kajti sem mela ta mesec SS in morem počakat user posted image . Naslednji teden si grem po tigol in ga začnem po user posted image  jemat. Komaj čakam, da se tokrat prime in bo vse vredu.

Držim pesti za vaju, da vama čimprej uspe in da zagledata magični user posted image  

Sancy jaz že več kot leto dni ne jemljem KT pa imava skoz redne spolne odnose in se ni nič prijelo tudi takrat ne ko sam načrtovala, ta mesec. Meni se je telo full dolgo čistlo od KT skoraj pol leta če še ne več.

(odgovor članu sancy)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?