|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabljena otroška oprema na netu
23.12.2005 10:02:20   
Pikapolonica
Poleg RR in bolha.com, kam naj še grem iskat male oglase z rabljeno otroško opremo.

A kdo ve?????

Pozdravček, Pikapolonica user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rabljena otroška oprema na netu
23.12.2005 10:13:00   
minaja
Jaz poznam le še Salomonov oglasnik, sicer pa lahko pokličeš trgovine z rabljeno opremo, v Lj. je to Mulc, pa Šparovček v Medvodah, za Celje pa žal ne vem, poglej v imenik...

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rabljena otroška oprema na netu
23.12.2005 17:40:36   
katarina j.
Poglej še na med.over.net.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rabljena otroška oprema na netu
23.12.2005 22:28:24   
sazi
pa še na foruma pri mama.si (otroška oprema) in soncek.si (mali oglasi)

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.12.2014 15:39:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: rabljena otroška oprema na netu
23.2.2015 17:11:05   
lizaliza
Jaz sem kupila hojico na www.izprveindrugeroke.com.....sicer sem za njih preko prijateljice izvedela, ki je kupila tam nova pustna oblačila, ampak imajo tudi rabljena otroška oblačila kot sem videla...zdaj potrebujem voziček in se odločam ali ga vzamem pri njih...

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: rabljena otroška oprema na netu
23.2.2015 20:46:50   
mini86
mojalbum.si

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lizaliza)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: rabljena otroška oprema na netu
18.3.2015 18:25:42   
borisselan
Jaz pa imam mnenje da se rabljene opreme ne splača kupiti imam namreč dve slabi izkušnji, namreč kupil sem rabljen voziček Jane 2v1 za 250 € star leto in pol, kaj se mi je zgodilo z tem vozičkom same težave. Nek večer se sprehajava z ženo po Lj ustaviva se pri eni pekarni da kupiva štruco kruha, pritisnem na zavoro in pok glej ga zlomka počila je zajla za zavoro.Naslednji dan grem v akcijo za rezervnimi deli in vsi prodajalci teh vozičkov so se zgovarjali da tega dela ne morejo izdobaviti po nekje mesecu dni dobim pošto z odkupnino 132€ ker žena ni vedela za kaj se gre je kratko malo plačala res sem bil presenečen da sem dobil zajlo direktno od proizvajalca iz španije, vendar halo 2metra zajle 130€. To pa je mnogo preveč.Dobro nekako sem prezvečil vse skupaj nakar ponovno težava, odpade prednje kolo, prav tako ista procedura za rezervni ležaj, dobim ga za 84€ ker gre za posebno izvedbo nisem nikjer našel podobnega da bi improviziral.Za povrh tega pa se je kmalu potem še odlomila plastika na varovalu.
Takrat sem imel vsega dovolj in sem voziček dal na bolho prodal sem ga za 110€ ter šel kupit novega 3v1 kupil em ga v otroški trgovini miška odštel sem 380€ za model MAKED Luky ki je 4 kolesni in z njim sem postal zelo zadovoljen uporabljal sem ga cca 1 leto ter mi je odlično služil.
Skratka rabljenega nikar ne kupujte pri novem je garancija ki jo v takih primerih lahko uveljavljaš. Z rabljeno opremo pa so same težave.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: rabljena otroška oprema na netu
19.3.2015 8:42:49   
Balerina
N mi za enkrat z rablenimi stvarmi nismo imeli težav. Res je da veliko tudi kupimo novo ker imamo 3 otroke in potem porabijo en za drugim.
Ampak smo imeli rolerje, kolo, pancarje in smuči, pa še nekaj drugih stvari pa nikoli ni bilo problema. Res pa je da raje gremo in prej preverimo potem pa kupimo. Pa tudi da je cena bistveno nižja kot v trgovini. Primer letos smo kupovali pancarje, tkrat je bil že posezonski popust 50% off in smo pogledali da bodo rabljeni tam do 30 Eur ker če ne raje damo še 10 Eur pa imamo nove. Se nam je pred leti zgodilo da smo bili na sejmu in smo na koncu kupili nove smuči ceneje kot pa so prodajali rablene.

Se pa res te stvari ful slabo prodaja. pri nas imamo kar nekaj stvari na bolhi cene nizke pa se nič ne prodaja.

(odgovor članu borisselan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: rabljena otroška oprema na netu
8.4.2015 12:28:48   
tistatan
Ja, najde se veliko različnih stvari. Jaz sicer še nisem kupovala rabljeno, sem pa videla, da bo sejem naslednji vikend, 18. in 19. aprila. Sem razmišljala, da bi šla malo pogledati. Bo šla še kakšna? Aja, še link, da boste vedele o čem govorim :) http://babybook.si/novice/veliki-sejem-otroske-rabljene-opreme-bo-18.-19.-aprila-v-ljubljani.html

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...
Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?