|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 13:45:02   
black jack
Namrec, nas mali od kar se je začel postavljati na noge odpira omare in predale in raziskuje vsebino.Seveda smo doma poskrbeli ,da so v njemu dosegljivih omaricah nenevarne zadeve( čistila, rezila etc) in mu raziskovanja ne prepovedujemo.Ko jaz kuham on "pospravlja" posode in pokrovke, raziskuje kuhinjske pripomočke, ko se oblačim gleda vsebino moje omare in celo izvleče iz ne vem kje kakšno dolgo pogrešano majico..Zaplete se, ko gremo na obiske...seveda mu raziskovalna žilica tudi tam ne da miru in že kolegicam pretakne vse predale in omarice v kuhinji ....Odziv kolegic pa je  različen..nekatere se mu smejijo in mu pomagajo pri raziskovanju ter ga celo spodbujajo naj odpre še kakšen predal, jih je pa nekaj , ki imajo sicer tudi otroke vendar so mi mimogrede navrgle, da tega pa njihovi niso nikoli počeli..Pravzaprav, do takrat res nisem pomislila, da bi lahko koga to motilo, saj mali nima inšpekcijskega pregleda, pa mene niti slučajno ne zanima kaj in kako imajo v predalih, jih pa po svoje razumem, da mogoče to dojemajo kot vdor v njihovo zasebnost...samo...kako pa dopovedati to otroku?Nekako se mu ne da razložiti- ti posluš mulc , zdej gremo k tej tolerantni teti, tko, da, dej si duška ...lej, dons gremo pa k tisti bolj zatrti, pa maš, da sediš,ko pribit...Saj , da ne boste mislile, na obisku ne sedim kot štor in skušam preusmeriti njegovo pozornost na igračke, se lovim z njim, ga vzamem v naročje iz katerega se mi trmasto izmuzne, samo sploh ne veste kako je to, če imajo omarice en tak veliik magnet, ki te vlečejo in jih preprosto moraš pogledat??Ja, za eno rešitev že vem- ne obiskujmo več netolerantnih tet, za drugo, torej, kako otroka odvaditi stikanja na obisku, pa sprašujem vas.Hvala za vse nasvete, vnaprej.

_____________________________

Upanje je mati neumnih.Toda, vsaka mati ljubi svoje otroke( en moder cinik)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:08:57   
rija
Odvaditi?
Mislim, da gre prej za ne mu pustiti. Ker mu pustiš natikanje doma, to počne tudi drugod. Njemu je to samoumnevno, da se z vsebino omaric lahko IGRA.

Jaz mojega nisem glih preveč srečno gledala, če je natikal. Ne doma,ne drugod. Je pa res, da mu doma nismo pustili, da vlači stvari iz omar. Je imel eno kratko obdobje s posodo in to je to. Pa nismo imeli nikoli nekih varoval na vratcih.
Najpogosteje se je spravil na svojo omaro, na nogavičke in jih metal z galerije v jedilnico user posted image  Pa ga je minilo.

Po drugi strani pa sem bila jaz v taki fazi raje, če so obiski prišli k nam. Mi po obiskih nismo pretirano hodili, ker od tega nisem imela nič. Cel cajt sem letala za njim ali pa mož, da ne polomi kakega praholovca iz kristala, keramike.....saj mu je bilo vse to strašno zanimivo. Sploh, ker so pri nas omare prazne user posted image

In tudi jaz nimam rada, da bi mi tuji otroci vlačili stvari iz omar. Sem pa postala zelo, zelo tolerantna glede vseh otroških nagajivosti.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu black jack)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:16:15   
natasaom
jaz ji pa nikoli nisem pustila stikanja po omarah..ne doma in ne drugod.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:42:09   
Volga
Se moram precej strinjati z rijo. No, popolnoma. In tudi jaz bi čukasto gledala, če bi mi otrok, ki bi prišel na obisk, začel stikati po omari. user posted image  Saj se jih da vsega naučiti, samo vztrajen moraš biti. Stokrat reči: ne, ko začne vlečt stvari iz omare in stokrat ga odnest stran. Ali pa milijonkrat, enkrat zaleže. Vzgoja se začne zelo kmalu, za raziskovanje so pa druge zadeve, od igrač naprej.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:43:49   
*lenc@*
kar doma pustiš je v bistvu tvoja stvar...ne pričakuj pa , da bo drugje lahko enako počel...normalno, da ne, vsak ma svoj red. In jih ne pusti veliko odpirat omare, zarad varnosti pa se prstek lahko poškoduje pa ...drugih stvrai

ne bit užaljena, če ne pustijo drugje


_____________________________

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.


(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:46:13   
Anonimen
kar doma pustiš je v bistvu tvoja stvar...ne pričakuj pa , da bo drugje lahko enako počel...


Samo on pa pricakuje....user posted image .

Lahko ga odvadis doma.
Lahko ga ucis, da doma lahko in drugje ne sme.
Lahko se izogibas obiskom.
Lahko hodis samo na take obiske, kjer to dovolijo.

Mi2 dovoliva stikanje po dolocenih omarah doma, na obiskih pa ne. V bistvu malo sploh hodimo po obiskih, gremo najraje ven na zark ali pa tja, kjer imajo otroke in igrace in je omare ne zanimajo.

(odgovor članu *lenc@*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 14:56:31   
Naja30
Jaz sem pa strinjam z Mič.
Naša tamala lahko doma pregleduje omare s posodo, vendar ne pogosto. Samo ko kuham, da mi pomaga user posted image
Na obiskih, tudi pri tašči, pa ji nikoli nisva dovolila odpirat omar. Če vztrajno ponavljaš, otrok kmalu dojame, da ne sme. No vsaj naša je dojela, da v tuji hiši ne sme, doma pa občasno lahko. Sej se še zgodi, da drugje hoče odpret kakšen predal ali omaro, ampak v tistem me pogleda kao če jo vidim in ko vidi, da jo, odneha.
Drugače pa mene ne moti, če kakšen otrok na obisku odpre omaro. Všeč mi pa je, da imamo take obiske, ki otrokom tega tudi ne dovolijo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 15:07:04   
Anonimen
Naša tamala lahko doma pregleduje omare s posodo, vendar ne pogosto. Samo ko kuham, da mi pomaga user posted image


Prej nisem bila natancna....user posted image .

Tudi na dolocenih obiskih to pocne (babice, sosedje, to je tam, kjer smo veckrat). Dobi nekaj posode in en predal za kuhanje in se potem igra; vcasih tudi samo s posodo in brez predala. Samo to mi je drugace, ker gre to za domace obiske in ker ji sami dajo posodo.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 15:32:18   
Tempera
Kakor si boš postlal, tako boš spal....
Mi našim trem otrokom nismo NIKOLI pustili, da brskajo po omarah - niti doma, kaj šele drugje.... Doma sem med kuhanjem sama dala otroku dve ali tri posodi in se je igral... da bi mi pa sam iz omare dajal ... user posted image .... ni šans.....

IZVIRNO SPOROČILO: black jack
Nekako se mu ne da razložiti- ti posluš mulc , zdej gremo k tej tolerantni teti, tko, da, dej si duška ...lej, dons gremo pa k tisti bolj zatrti, pa maš, da sediš,ko pribit...

OMG, OMG user posted image user posted image user posted image .... nima veze a je teta tolerantna al zadrta - vi pridete K NJEJ na obisk, omare in kar je notri je NJENO .... tko da otroc v vsakem primeru nimajo kaj brskat....
Če ne boš zdaj otroka vzgojila, kdaj pa ga boš.... ko bo večji, mu bo logično, da lahko brska povsod.... ne samo po omarah s posodo in nogavicami....

LP od zadrte tete user posted image




(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 17:00:16   
mišk
Jst tudi svojim otrokom ne bom doma, kaj šele drugje, pustila odpirati predalov.

(odgovor članu Tempera)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 19:26:58   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst tudi svojim otrokom ne bom doma, kaj šele drugje, pustila odpirati predalov.


Enako.

Po moje ga več ne moreš odvadit, ker je tega stikanja že navajen.

To bi mu mogla takoj preprečit.

_____________________________

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 19:32:49   
BAMBINA_
user posted image Jao, jaz definitivno potem ne spadam med tolerantne, ker, če bi tvoj otrok pri meni brskal po predalih, bi najprej tebe pomenljivo pogledala in če ga še vedno ne bi opomnila, bi mu pač sama rekla, da odpiranje tujih predalov in brskanje po tujih stvareh pa res ni lepo in da se to ne počne. Najbrž bi bilo potem tebi bolj nerodno kot meni. Dolečene manire in obnašanje je pa ja treba privzgojiti otroku in spoštovanje do zasebnosti je eno od teh.
Pa četudi bi bili predali prazni tega ne bi dovolila, ker poanta ni v tem, KAJ je v predalih, omarah..., pač pa v tem, da se na obiskih ne stika. Nekako mu boš to že dopoveda, saj najbrž tudi ne bi odobravala, da odpira predal z noži in bi našla način, da mu to preprečiš.


< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 1.6.2008 19:49:10 >


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:04:48   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Dolečene manire in obnašanje je pa ja treba privzgojiti otroku in spoštovanje do zasebnosti je eno od teh.


Ma moram dodati še to, da otroške nevednosti in nagajivosti niti slučajno ne obsojam, dosti žalostno pa je, da odrasli ne poznajo osnovnih pravil lepega obnašanja, ki bi jih potem prenesli na svoje otroke.


_____________________________


•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:32:58   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

user posted image Jao, jaz definitivno potem ne spadam med tolerantne, ker, če bi tvoj otrok pri meni brskal po predalih, bi najprej tebe pomenljivo pogledala in če ga še vedno ne bi opomnila, bi mu pač sama rekla, da odpiranje tujih predalov in brskanje po tujih stvareh pa res ni lepo in da se to ne počne. Najbrž bi bilo potem tebi bolj nerodno kot meni. Dolečene manire in obnašanje je pa ja treba privzgojiti otroku in spoštovanje do zasebnosti je eno od teh.
Pa četudi bi bili predali prazni tega ne bi dovolila, ker poanta ni v tem, KAJ je v predalih, omarah..., pač pa v tem, da se na obiskih ne stika. Nekako mu boš to že dopoveda, saj najbrž tudi ne bi odobravala, da odpira predal z noži in bi našla način, da mu to preprečiš.



IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Dolečene manire in obnašanje je pa ja treba privzgojiti otroku in spoštovanje do zasebnosti je eno od teh.


Ma moram dodati še to, da otroške nevednosti in nagajivosti niti slučajno ne obsojam, dosti žalostno pa je, da odrasli ne poznajo osnovnih pravil lepega obnašanja, ki bi jih potem prenesli na svoje otroke.


user posted image user posted image user posted image  

BRAVO BAMBINA.....

Joj, joj, kar parkrat sem šla brat naslovni post user posted image ..... In potem se sprašujemo zakaj so današnji otroci tako nespoštljivi do starejših.... Tkole se začne in kar se Janezek nauči to Janez zna.......



_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:34:36   
taška30
IZVIRNO SPOROČILO: hmm...

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst tudi svojim otrokom ne bom doma, kaj šele drugje, pustila odpirati predalov.


Enako.

Po moje ga več ne moreš odvadit, ker je tega stikanja že navajen.

To bi mu mogla takoj preprečit.


Ojoj, ampak malo pa pretiravate no.user posted image  A zdaj mislite, da bo pa kar do pubertete stikal po predalih ali kaj?!?
Jaz moji tasterejši nisem nikoli prepovedovala, umaknila sem nevarne stvari in to je to. To je samo ena faza raziskovanja, ki mine v par mesecih. Mislim, da že dveletnikov več ne zanima odpiranje predalov, sploh se jim pa že da dopovedat kako se na obiskih obnašajo.
Al je pa samo moj otrok tako čuden, da ga je minilo samo od sebe?!

Oz. res ne razumem zakaj se to ne bi smelo delat? Kaj je tako groznega (nevzgojnega, neprimernega...) če doma odpre predal, zloži vse npr. vrečke/kuh.krpe ven in potem nazaj noter? Ja, in?!?

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:36:31   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Oz. res ne razumem zakaj se to ne bi smelo delat? Kaj je tako groznega (nevzgojnega, neprimernega...) če doma odpre predal, zloži vse npr. vrečke/kuh.krpe ven in potem nazaj noter? Ja, in?!?


Doma ja, naj dela kar mu dovoliš, ampak na obisku? user posted image  

_____________________________

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:58:45   
taška30
Ja, je res, da nismo takrat tolk hodili na obiske (vsaj ne k ne-domačim), ker kot je ena rekla, takrat jaz od obiska ne bi imela nič. Saj ni samo stikanje po predalih, povsod ga moraš lovit, se ukvarjat, sej se nimaš časa pogovarjat...
Ampak zaradi par obiskov v teh par 'kritičnih' mesecih (na obiskih jaz ne bi pustila, da smo si na jasnem, bi ga drugače zanimirala - zaradi spoštovanja do gostitelja), pa res ne bom otroku doma prepovedovala vsak dotik predala, omare...ta faza res mine, no, ni to zdej nekaj zaradi česar bo otrok v puberteti tepel učiteljico, kot se nekaterim zdi.

Sicer ima pa vsak svoje mnenje.user posted image  Mogoče sem bila le preprosto prelena, da bi 100x na dan rekla NE in odstranjevala z mesta zločina, zaradi ene tako nepomembne (meni) in nenevarne zadeve, ki (še enkratuser posted image ) mine sama od sebe.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 20:59:20   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Se moram precej strinjati z rijo. No, popolnoma. In tudi jaz bi čukasto gledala, če bi mi otrok, ki bi prišel na obisk, začel stikati po omari. user posted image  Saj se jih da vsega naučiti, samo vztrajen moraš biti. Stokrat reči: ne, ko začne vlečt stvari iz omare in stokrat ga odnest stran. Ali pa milijonkrat, enkrat zaleže. Vzgoja se začne zelo kmalu, za raziskovanje so pa druge zadeve, od igrač naprej.

Se povsem strinjam. Jaz mojima ne pustim nobenega stikanja po predalih, ker se otrok lahko zaigra še na tisoče drugih načinov, ne pa da mi dela zmedo tam, kjer imam rada red.

_____________________________

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 21:06:40   
Marogica
Jaz mojima tega nisem dovolila. Vendar sem naredila takšno izjemo, da sta v kuhinji imela "svoj predal", kjer so bile samo plastične posode. Tako sva z otrokom takoj ustvarila razmerje "kuhinja je mamima, ta predal je tvoj", in do problemov spoh ni prišlo.

DRUGAČE pa probaj otrokovo pozornost na obisku usmeriti kam drugam...npr. v igračke, ali igranje s teboj, ne pa o razmišljanju "netolerantne tete".  Moj ta  večji je pač bil takšne, da ga nismo ravno kaj hitro zamotili, torej, je bilo na "sporedu" tekanje za njim, govorjenje, opozarjanje.....v glavnem, obiski so bili redki drugod.  Doma, pa razen tega predala v kuhinji ni bilo proboemov. Saj otrok me je največ videl, da delam v kuhinji in je pač želel "sodelovati". In to sem mu tudi pustila, pa smo imeli pri drugih omarah mir.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 21:25:08   
vaney
Mene zelo moti, če mi kdorkoli brska po omarah, tudi otroci. Imela sem že obisk 2- letnice (s starši) in mi je hotela vse lonce ven znest, časopise razmetat po tleh in strgat, igrače razmetat, salamo s krožnika je na tla metala....sem skoraj živčni zlom dobila. Dala se jim vedet, da mi to ni všeč, pa sta rekla, ja, kaj čmo, to je naša tamala, vse hoče razmetet, saj je doma istauser posted image  Haloooo?!? Jaz svojemu otroku ne bom dovolila brskanja po omarah, ne doma, ne kjerkoli drugje.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 21:32:00   
nananaja
Jaz menim, otrok mora imet neko mejo. Ni dobro prepovedat vsega, dovolit pa tudi ne. Tako kot je Marogica rekla, to je moje, tisto pa tvoje. Jaz svoji, že zdaj, ko se je ravno začela  gibat po stanovanju, nekaterih stvari ne pusti in vidim, da tudi 9m razume.
Saj ne, da sem hudobna teta, ki grdo gleda, če otroci, ki so pri meni na obisku, stikajo. Mene to ne moti, saj se ponavadi z njimi zelo rada igram in nekako tudi njim določim mejo, kaj lahko in kaj ne, pa me še nihča ni grdo gledal. Imam pa prijateljico s tremi otroki in sem skoraj "okol padla" od presenečenja, ko smo se enkrat srečali na obisku pri njeni tašči, ko je svojemu drugemu sinu pomagala, da je prestikal vse predale v kuhinji, ker sam še godil ni. Sedaj, ko ima tretjega, ki že tako zahteva malo več, se pa pri dveh letih krega, da z njim ne more kuhati, ker ji nagaja, kaj šele, da bi kaj pekla z njim, ker bi se tako ali tako opekel. Pa saj mu ni samo pustila, ampak ga je tako naučila. Potem jo pa povabim na obisk, ima pa izgovore, da so njeni otroci nemogoči in podobno.
Je pa res  moje mnenje tud, da otroku prepovedati vse tudi ne smeš, ker bo to izrazil drugje, v šoli, ko bo kasneje sam na obisku...

< Sporočilo je popravil nananaja -- 1.6.2008 21:33:02 >

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 22:01:27   
barika
user posted image user posted image OMG
lubica zlata, postavi se v kožo svojih kolegic, pa si zamisli, kako bi bilo, če bi drugi otroci odpirali tvoje predale, pa stikali po njih... meni bi kmalu zavrelo...
se mi zdi, da si ena tistih mam, ko dovoliš otroku vse, ko ti bo pa po glavi "sral" pa kako okol glave prinesel  bo pa on vse kriv, tvoja (oz. vajina) vzgoja pa ne.
sory, samo poznam par takšnih žensk, ko imajo totalno nevzgojene otroke, začne se pa s tem, ko jim starši ne znajo postavit mej. (zdej pa že filozofiramuser posted image )

user posted image Jao, jaz definitivno potem ne spadam med tolerantne, ker, če bi tvoj otrok pri meni brskal po predalih, bi najprej tebe pomenljivo pogledala in če ga še vedno ne bi opomnila, bi mu pač sama rekla, da odpiranje tujih predalov in brskanje po tujih stvareh pa res ni lepo in da se to ne počne. Najbrž bi bilo potem tebi bolj nerodno kot meni. Dolečene manire in obnašanje je pa ja treba privzgojiti otroku in spoštovanje do zasebnosti je eno od teh.
Pa četudi bi bili predali prazni tega ne bi dovolila, ker poanta ni v tem, KAJ je v predalih, omarah..., pač pa v tem, da se na obiskih ne stika. Nekako mu boš to že dopoveda, saj najbrž tudi ne bi odobravala, da odpira predal z noži in bi našla način, da mu to preprečiš.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se čisto strinjam

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 22:07:55   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

se mi zdi, da si ena tistih mam, ko dovoliš otroku vse, ko ti bo pa po glavi "sral" pa kako okol glave prinesel  bo pa on vse kriv, tvoja (oz. vajina) vzgoja pa ne.
sory, samo poznam par takšnih žensk, ko imajo totalno nevzgojene otroke, začne se pa s tem, ko jim starši ne znajo postavit mej.


user posted image user posted image user posted image
otrok še prehitro staršem čez glavo zrase.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 22:33:28   
Tempera
IZVIRNO SPOROČILO: barika
se mi zdi, da si ena tistih mam, ko dovoliš otroku vse, ko ti bo pa po glavi "sral" pa kako okol glave prinesel  bo pa on vse kriv, tvoja (oz. vajina) vzgoja pa ne.
sory, samo poznam par takšnih žensk, ko imajo totalno nevzgojene otroke, začne se pa s tem, ko jim starši ne znajo postavit mej.

user posted image user posted image user posted image

Joj, jaz kar ne morem verjet, da sem res brala o tolerantnih in zatrtih tetah user posted image .... A teb se res zdi normalno, da lahko po tujih predalih stika user posted image .... in četudi je to samo faza, ki ga bo minila, luba duša, ne moreš rečt, da so tete zato zatrte ....
Barika je res dobro povedala .... user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: raziskovanje omaric na obisku?
1.6.2008 22:37:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tempera

Joj, jaz kar ne morem verjet, da sem res brala o tolerantnih in zatrtih tetah user posted image


Seveda so zadrte. Otroku preprecujejo razvoj njegove naravne radovednosti in ustvarjalnosti. Prave frustatorke so, jaz bi jih prijavila kar na Csd.







....ce verjames user posted image

(odgovor članu Tempera)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?