Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
in tko tko brezvezno...........in vsa ta čustva v meni povzročijo utrujenost....ne da se mi popolnoma nič, najraje bi se ulegla v posteljo in počakala da mine.....

še vedno ne bo ponovi test za 3 dni,če bo spet negativno in je še vedno ne bo,pa pojdi na odvzem krvi.
Žal mi je in lahko ti rečem le, nisi sama in nisi edina. Veliko nas je in naše zgodbe so si zelo podobne. Vsak mesec privrejo solze v oči in vsak mesec se rodi novo upanje. Verjemi, da je iz meseca v mesec hkrati lažje in težje. Težje, ker smo nestrpne in ker bi že rade zagledale tisti plusek. Lažje pa, ker smo že navajene. Ker smo se morale naučiti sprejemati negativne novice, ker smo se naučile živeti v pričakovanju. Ampak vse globoko v sebi vemo, da bomo nekoč dočakale ta srečni dan. Mogoče je pred nami še zelo dolga pot, mogoče bomo prevečkrat zavile v napačno smer, ampak enkrat se bo zgodilo in prišle bomo do cilja. Draga Blaboma, pusti solzicam prosto pot. Vedi pa, da za vsakim dežjem posije sonček. Že jutri bo boljše in bolj optimistično. Srečno.
. M pa me
z namenom, da bi dobili
. In kadar si rečem eh bo pa drugi mesec, M počaka še kak dan ali dva, da začnem upati in delati teste in iskati namišljene črtice. In potem se vlije. Pa ne vem, če bom kdaj imuna na to. Pomaga pa mi, da nas je kar nekaj s podobnimi težavami. In da nisem sama z vsemi temi občutki.
, mi ni pustilo da bi se še dolgo sekirala, sem se raje veselila in se veselim z vsemi novimi srečkam nosečkam
.