|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materina dušica -Just
16.2.2006 11:54:39   
sabini
No končno sem kupila to kremo in me zanima kajti moj mali 9.mesečnik je prehlajen že 14 dni kje naj mu namažem in kolikokrat na dan da ne bo preveč. Ma katera te izkušnje s to kremo. Sicer sva bila pri pediatru samo je rekla da za kašlanje in smrkanje nima ničuser posted image  da naj samo ima vlažen zrak v prostoru.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 11:57:13   
*pepelka*
Jaz svoje namažem po prsih, ponavadi zjutraj in zvečer

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 12:16:35   
megge
Jaz sem tudi našo malo namazala po prsih in hrbtu.Ima tako močan vonj da dolgo drži. Mi je pa zadnjič rekla kolegica, ki je bila na predstavitvi, da se tako majhnih ne sme mazati po prsih ker se lahko zadušijo, zaradi močnega vonja. Menda je treba kremo vtret na podplate in gre vse po telesu navzgor. Saj pravim, tako je rekla nimam pa te informacije iz prve roke. Mogoče bi vprašala zastopnika če to drži. Lep dan! 

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 12:16:36   
SPORTINA
Jaz po nasvetih mazem mlajso po podplatih....
Super je.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 13:08:33   
bajsek
Čao
Z materino dušico lahko mažeš tud čisto majhne: do tretjega meseca samo po podplatih, pol pa tud po prsih in hrbtu (samo v zares majhni količini ker je ful koncentrirano). Lahko namažeš tud po korenu noska pa mal po čelu, če ma zamašen nosek, sam pazi na očke. Drugač je pa za male prehlajenčke ful dobr met eucasol, to je pa sprej za prostor - jst vsak dan pošpricam vse prostore, včasih pa mal pojstelco od ta malga, pa vse kar smo meli do zdaj je malo izcedkaiz noska. Men je Just zakon,sam prav ga morš uporabljat.
lp

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 13:26:30   
krokodil
KJE PA SE KUPI TA KREMA IN  KOLIKO JE DRAGA? LP

(odgovor članu bajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 13:40:40   
Dadi
Jaz sem mzala našo malo, ki je bila takrat stara leto in pol po prsih 3x na dan pa malo pod noskom, ker ji je iz nosa teklo. In zadeva je tako fejst pomagala čeprav sem bila skeptična do te maže. Pol sem jo pa še sama uporabila ko sem bila prehlajena. Fina je...samo jaz sem jo dobila samo za vzorček od ene sosede tukajle. Bi jo pa tudi rada kupila pa ni nobene Justove predstavnice tod okoli.

_____________________________

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 13:41:26   
Bubamaraa
Jaz to kremo uporabljam dvakrat dnevno in sicer jo namažem po pljučkih, podplatkih in zatilje...user posted image Splača se vam tudi kupiti essenco materine dušice...Jaz jo imam in jo dam vsak dan kaplico ali dve v kopel...Pa moram povedat, da odkar to uporabljam ni bila nič bolana...Saj je draga cca.7500sit, sam jo mam že zelo dolg, pa jo nisem še do polovice porabla, pa jo uporabljam vsak dan preventivno!!!

Tu imate njihovo stran

www.naturaljust.si

Lep pozdrav vsem skupaj


_____________________________

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…



(odgovor članu krokodil)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: materina dušica -Just
16.2.2006 16:12:23   
Anonimen
Jaz pa ga namažem samo po oblačilu, nikoli na golo kožo, ker lahko dobi alergijo. Sploh, če je k temu otrok nagnjen. Prodajalka mi je rekla, da je izredno močno in naj raje tako naredim. Ponoči pa mu namažem po spalni vreči na prsa.

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: materina dušica -Just
17.2.2006 11:52:02   
sabini
Krema stane mal čez 4.ooo sit. Jz sem mu namazala včeraj kr po prsih pa je blo ok in danes tudi...čudovito nič več ne smrka in kašla. Bom zdej rajši po nogicah ker je komaj 9.mesecev star.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: materina dušica -Just
21.2.2023 15:37:16   
peterb22
Materina dušica krema je po naših izkušnjah najboljša v prodajalni Zlata ptička v Kamniku. Tam jo kupujemo za vso družino in smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Velika bojevnica Frejya
Moj pritisk je bil 180, otrokov utrip je padal. Trikrat so mi vzeli kri in urin. Imela sem anemijo in beljakovine v urin...
Izgorelost - nevidni sovražnik
Nabralo se je. In simptomi so butali, lučke na "moji armaturi" pa utripale kot noreMravljinci, vrtoglavice, piskanje v...