|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok se noce voziti v avtu
28.9.2021 14:19:51   
Katka123 RR
Ima katera podobno izkusnjo?Imam malega starega 10mesecev in od samega zacetka je v avtu katastrofa! Dretje v eno dokler ne pride nazaj v roke. Pa ne mi o razvajenosti, o tem lahko piset_e komu drugemu.. Zdaj ko je malo vecji ga za 5 10min zamotim z igracami in vsem kar pride pod roko.. Ampak potem je spet groza. Vec kot pol ure nam ne rata ker je skoraj hin od joka oz kricanja.. V vozicku je blo isto dokler ni zacel sam sedeti.. Sama z njim itak ne morem nikamor it z avtom.. 
Do kdja je pri vas trajalo to obdboje ce sploh je? 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok se noce voziti v avtu
28.9.2021 16:20:28   
erised
Sama te izkušnje sicer nimam, so jo pa imele moje kolegice.
Enim je pomagalo, ko se je sedež obrnil naprej, drugim je pa pomagalo že, da je šel otrok iz lupinice v avtosedež. Ali pa da namontirate vzvratno ogledalo za otroka, da bolj ven vidi.
Lahko, da je prisotna kakšna slabost pri otroku - ta občutek, da čutiš da se stvari premikajo, ampak jih ne vidiš.

(odgovor članu Katka123 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otrok se noce voziti v avtu
18.10.2021 21:40:08   
Tasykaa RR
Katka123 RR, mi sicer nimamo težav 🙏 možno da mu ne paše vzratna vožnja in bo boljše ko se bo vozil naprej obrnjen ☺ si niti ne predstavljam kak je, sam pa itak ne moreš zbrano vozit 😔 naj čimprej mine 👍 a se vozi v jajčki ali sedežu? Ker je tudi to lahko problem, da ni rad v jajčki recimo 🤷‍♀️ mi smo imeli pa drug problem- refluks 🙈  

(odgovor članu erised)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...
Izgorela mama: Ko je vsega preveč ...
Čeprav vemo, da popolna mama ne obstaja, se mame hitro ujamemo v vlogo absolutne skrbnice za dobro vseh, pri čemer se po...