|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek....
22.4.2015 12:08:21   
123nina
Žiujo ! Že dolgo se trudimo za user posted image .menstruacijo bi morala dobiti včeraj a imam namesto menstruacije rjav izcedek - 2 kapljici v dveh dneh (menstruacija sicer točna kot urica že od kar jo imam -28-29 dni ) brez bolečin in brez kakeršnihkoli nosečniških znakov 😊 zanima me ali je bila katera v podobni situaciji in kako se je končalo ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek....
22.4.2015 17:34:33   
Ronkolino
Skoraj isto pri meni. Moja menstruacija tudi točna kot ura. Dobiti bi jo morala včeraj. V soboto in nedeljo sem imela rjav izcedek, za katerega sem mislila, da napoveduje menstruacijo, včeraj ga ni bilo, danes pa tudi ne izcedka, ne menstraucije. Zase vem, da zagotovo nisem noseča, tako da bo ta cikel očitno daljši ali pa me kaj hormoni hecajo. Je zelo stresen mesec za mano, tako da se ne bi čudila.

(odgovor članu 123nina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?