|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek po M
8.9.2005 6:52:24   
Maša26
Pozdravljene,

spet imam eno zmedo v glavi in bom zelo vesela, če mi bo katera vedela kaj povedat o problemu.. Do zdaj ste mi več kot vsi spec. skupaj

Že nekaj časa opažam, da imam po M tak rjav izcedek, pa ne tisto, ko se pač končuje M ampak kot da je M že konec, potem pa kakšen dan mir in potem ta rjavi izcedek par dni. Sem imela to nekako za normalno pa še Pušenjak mi je 1x napisal, da to najverjetneje ni nič pomembnega in sem mislila, da se pač preveč opazujem in kompliciram..

Ta ciklus sem imela pa v planu HSG in mi ga niso opravili, ker sem imela povišano sedimentacijo in ˝malo izcedka, ki lahko kaže na vnetje˝... zdej pa sploh ne vem, ali imam vsak mesec in ves čas vnetje in kaj sploh je to vnetje.. in kaj naj naredim za to? Počutim se dobro, kako naj sploh vem, da ne bom šla naslednji mesec spet z vnetjem in povišano sedimentacijo? No to vem, da mi ne morete ve povedat

Prav jezna sem na G, vse kar vprašam, ni nič pomembnega in vsak te odpravi v pol minute, ne vem pa nič drugega kot do da imam pco in da ne morem zanosit.

Ali katera ve, kaj je s temi izcedki oz. kaj je to vnetje?

Stokrat hvala!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rjav izcedek po M
8.9.2005 7:15:30   
hati
Dobro jutro.

No jaz sem imela na HSGju tudi še malo izcedka, ampak so mi ga vseeno naredili. Razlog, ker sem dala kri dan pred začetkom menstruacije. Ginekolog mi je reku da je izvid lahko star največ 14 dni. Mogoče si se kaj prehladila in je pač izcedek in pa rahlo vnetje mogoče jajčnikov mogoče česa drugega. Nekaj se v tvojem telesu dogaja, kar naznanja slaba kri. Mogoče je najboljše da greš k splošnemu zdravniku in prosiš še enkrat za pregled krvi. A so ti dali kakšne antibiotike?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rjav izcedek po M
8.9.2005 7:27:02   
Maša26
Hati, hvala za odgovor.

Čudno se mi zdi, da se dobro počutim, če bi bila kaj prehlajena ali kaj takega, bi mi bilo jasno, da sedimentacija takoj naraste. Bolj se mi zdi sumljivo, da imam najbrž z jajčniki ves čas nekaj narobe, ker imam ta izcedek že precej mesecev in sem ga pač povezovala z M. Boli me pa nič. Nič mi niso dali antibiotikov, ker naj bi bila kri ravno na meji in ker so tako previdni, mi pač niso delali. Se pa bojim, da bo drug mesec isto.   




(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rjav izcedek po M
8.9.2005 7:38:39   
hati
Ma zanimiva situacija, ampak tale tvoj ginekolog bi ti pa lahko kaj razložil. Jaz bi na tvojem mestu kar šla k splošnemu zdravniku pa ga prosila za napotnico za kri. Boš videla če se je stanje kaj popravilo. Sicer pa pokliči ginekologa in povej, da se ti tak izcedek pojavlja že več mesecev. Sicer jaz imam tudi ob koncu zelo rjav in prav ogaben izcedek, ampak takoj po m, brez dneva prekinitve. Jaz mislim, da je tudi tvoj izcedek del m in da ni nič hujšega. Zakaj pa sedimentacija narašča pa ne bi vedla.

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rjav izcedek po M
8.9.2005 8:07:11   
Maša26
Hati, se strinjam s tabo. Meni se zdi še največji problem, da nimam enega G, ki bi mu zaupala in bi vedel vse o meni. Tako pa moja G itak misli, da kaj se sploh grem. Ko sem šla lani k njej, da imam čisto neredne M, je rekla, ja da to je lahko čisto v redu , potem k Rešu, za katerega imam včasih občutek, da mu je odveč vse razen njegovih slavnih IVFjev, potem v Postojno, kjer sploh ne vem, kdo me je pregledal itd. Pa ne, nočem bit žaljiva, vse vzamem nazaj, samo jezna sem.

A ti imaš tudi ta izcedek? Pa prav tak rjav ne rdečerjav? Pri meni se v bistvu M konča oz. je še kakšna kapljica, potem pa ta izcedek navali kdo bi vedel.. Tudi jaz sem mislila, da ni nič hujšega.

Še 1x hvala

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rjav izcedek po M
8.9.2005 8:20:19   
hati
Jaz sem mela ginekologinjo v lj in sem bla zadovoljna. V bistvu sem itak samo po kontracepcijo hodila in nikoli ni blo nič narobe. Zdej sem se prepisala k dr. Likarju v Postojno. Že na prvem pregledu mi je povedal da imam PCO in takoj dal napotnico za HSG. Delal mi ga je en mlad zdravnik,Marko Mugoša, lahko ga samo miljonkrat pohvalim. Tolikšne prijaznosti nisem bila deležna od zdravnika še nikoli. Vse mi je razložil, pokazal... Pohvale vsekakor tudi za dr. Likarja. Bomo pač videli kako se bodo zadeve odvijale dalje. Ob tej menstruaciji, ki bo jutri, začnem s klomifenom. Dobila sem ga za tri mesece in upam, da bosta že miklavž al pa božiček prinesla kako dobro novico.

Maša ti se pa ne sekiraj zaradi izcedka. Odmisli. Edino kri si pa res še enkrat prekontroliraj.

Srečno in stiskam pesti za pikico.

Aja, kje pa imaš HSG?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rjav izcedek po M
8.9.2005 8:53:27   
girly
Mogoče je kriva nizka raven hormonov
Pri meni je že tako...Samo je pa res, da se meni ta izcedek potem stopnjuje in stopnjuje dokler ne začnem okrnk krvavet. In to lahko traja tudi po mesec in več...Ne vem, lahko je vnetje ali pa kaj drugega. Pejt nazaj do svojega g. in zahtevaj naj ti naredi UZ, tam se najbolje vidi...

Srečno

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rjav izcedek po M
8.9.2005 17:13:50   
gojska
Maša tudi meni se zadnje tri mesece dogaja isto. Ko je menstruacije že konec in se že poslovim od vložkov pa rjav izcedek. Mi je že fino hlače zapacal.
Mislim, da je pri meni povezano z klomifenom ki ga zdaj jemljem. Če je drugačna ovulacija mora biti tudi menstruacija a ne ?

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rjav izcedek po M
9.9.2005 10:08:37   
Lili2
Ja jst sem lani mela isto zadevo pa sem šla k G in je rekla, da se maternica ne spuca dovolj pri M in da je zato krvavite oz. izcedek še potem ko se ti že konča M. Je rekla da ima to veliko žensk in naj ne skrbim. Zdej lahko je razlog tud drugačen, ma sej ne moeš vedet, te G ti tud vseživo povejo. Jim je težko pogledat in narest preiskave. Sem mogla G prosit da lahko pridem na pregled, in to sem jo trikrat klicala.
No upam, da je le to....
LP

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rjav izcedek po M
9.9.2005 20:15:23   
Maša26
Upam, da imate vse prav in da je ta izcedek ˝kr neki˝ in nič usodnega.

In seveda upam za vse nas..................

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?