|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   roditeljski sestanki
10.4.2006 21:50:01   
india
Kar glava me začne boleti,ko mi punce pirnesejodomov vabila za roditlejske sestanke, saj so za višjo stopnjo vedno isti dan ob istem času...zdaj pa,kako se naj razdelim v dva razreda naenkrat,če slučajno mož ne more iti?
No in danes nama je uspelo iti obema, obe hčeri sta prinesli domov isti dnevni red: nivojski pouk in izbirni predmeti ter zaključna ekskurzjia.
Medtem,ko smo mi za 8. razred opravili vse, tudi individualne razgovore, so bili pri mlajši hčeri šele pri 1. točki user posted image user posted image user posted image . Seveda sem se jim pridružila in še 1x poslušala vse skupaj, moram pa priznati, da mi je kar rasel špeh,ko sme poslušala, kako sta obe pridni in kolegialni in delovni,....

Tako, da me je malo manj bolela glava, ko sem seštela, da me bo vsaka zaključna ekskurzija stala min. 7k, poleg tega gre tavečja junija na 2dnevno ekskurzijo v Legoladn v Nemčijo, pa še tamala bo nekam šlauser posted image user posted image .
Kar pomeni, vseeno si zaslužijo, neglede na te dolgočasne roditeljske sestanke user posted image user posted image user posted image , da gredo na ekskurzije.

Kam gredo vaši in koliko vas to stane??? Aja, naši gredo na Gorenjsko ( 8.r.) in na Dolenjsko 7.r.


Ja, pa to me še zanima...ali vbam vsako leto sproti razlagajo ta nivojski pouk in izbirne predmete??? Jaz znam to že skoraj napametuser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: roditeljski sestanki
10.4.2006 22:48:22   
lelaval
Mene tudi najbolj moti, da so roditeljski isti dan ob isti uri za vse razrede. (tako je bilo že v vrtcu). Potem pa iz enega letim na drugega, pa vsepovsod slišim le na pol. user posted image
Sta pa obe razredničarki super, saj sta rekli, da ne rabiva hodit na govorilne, ker imamo še dojenčka in vesta, da je to že težje izvedljivo. In tako sprotne stvari 'obdelamo' velikokrat 'mimogrede', ko otroke pripeljeva zjutraj.
Ja in tudi nama raste špeh ob pohvalah lastnih otork. user posted image  (potem mi ga pa ne uspe dol spravit niti z dietami user posted image ).

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: roditeljski sestanki
11.4.2006 7:52:13   
darjatimci
Pri nas ima cela šola govorilne ure na isti dan in tudi roditeljske, tako da ne omenjam kaosa, imam mogoče srečo, da imam samo hči v osnovni šoli in mi ni treba čakati na dve strani.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: roditeljski sestanki
11.4.2006 12:00:51   
ronja5
Ej miška, si bla na roditeljskem ob 16. 30??? Me nisi mogla pocukat  za rame user posted image

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: roditeljski sestanki
11.4.2006 12:05:26   
ronja5
Aja , sn zdaj vidla, da si bla pri 8., kura jaz.
Nino gre  tud v  Legoland, tak da je mene tud kr strah kolko bo zneslo vse skupaj. Z ekskurzijami vred mislim, pa še valeto imamo letos.

Joj kje bom jemala user posted image

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: roditeljski sestanki
14.4.2006 7:38:44   
india
Ronja, mene bolj skrbi ta Legoland že zaradi vseh dodatnih zadev: veš,kdo gre z njimi??? Nisem ravno najbolj zadovoljna, ne vem, no. Potem pa večerja,ki jo morajo dodatno plačat, pa še komaj tam jo bodo naročili,kar je spet tako tako, pa potem...ne vem no, to nas bo stalo krepkih 55k po mojem.
Ja, vi mate pa še valeto,ja,...no mi imamo še 3 izlete,ki tudi ne bodo poceni. Pa prvošolčka letos user posted image .

A vi ste bili v učilnici ali v knjižnici???

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: roditeljski sestanki
14.4.2006 8:34:32   
ronja5
Smo bli v knjižnici, ti pišem še na privat, lp.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Nosečke in COVID.
пеперутка16

Nosečke, ste se cepile proti COVID?

Da. (29%)

Ne. (71%)


Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!