|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rustikalno pohištvo in vodila
19.8.2011 13:40:19   
ruby19
Ogledujemo si rustikalno pohištvo, pa me zanima, kako se obnese predalnik, pri katerem so predali brez kovinskih vodil. A ima katera kaj izkušenj s tem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rustikalno pohištvo in vodila
19.8.2011 14:44:11   
zlatolaska
to je pa res tema, če so samo tiste lesene lajšte, zdaj ko se vse tiho zapira in vse samodejno da rineš tist predal ko norc...ne vem no...spet odvisno za kaj....če teh predalov ne bi odpirala vsak dan mogoče....da bi kupila kuhinjo s takimi predali....jojmene že zdaj dosti kolnem ko jo imam user posted image

(odgovor članu ruby19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: rustikalno pohištvo in vodila
20.8.2011 12:40:55   
ruby19
Ne, ne gre za kuhinjo, ampak za spalnico.

(odgovor članu zlatolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: rustikalno pohištvo in vodila
20.8.2011 20:12:49   
Anonimen
Čez udobje počasnega zapiranja ga seveda ni, ima pa tudi rustikalno pohištvo svoj čar.
Potrebuje več vzdrževanja (loščenje), vodila predalov je potrebno občasno namazat s trdim milom ali svečo, da se ne zatikajo, ni pa to 100% rešitev, ker les diha, se širi in krči, sploh v modernih s centralno ogrevanih stanovanjih.
Je pa običajno starejše pohištvo narejeno veliko bolj kvalitetno kot pa sodobno. Če pogledaš, kako so narejene vezave med posameznimi ploščami, so vezane cik-cak z utori, uporabljali so vezane plošče ali kar cele deske lesa ali furnir, ki so ga prilepili na manj kakovosten les. Recimo med 1930 in 1960 je bil zelo popularen kostanj in mahagonij, slednji je celo spadal med najcenejše vrste lesa v tistem času. Kasneje se je stanje obrnilo zaradi novih spoznanj o izsekavanju pragozdov.
Zagotovo je rustikalno pohištvo tudi zdravju bolj prijazno, ker pri obdelavi ni uporabljen formaldehid ipd. (sicer se ga tudi v sodobnem pohištvu uporablja v zelo majhnih količinah, 30 let nazaj pa ga je bilo zelo veliko in ta rakotvorna snov potem ves življenjski čas pohištva uhaja v prostor).

(odgovor članu ruby19)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: rustikalno pohištvo in vodila
21.8.2011 11:12:16   
Anonimen
Pa saj v končni fazi lahko kupiš rustikalno pohištvo in nanj montiraš super truper vodila in pante ... mogoče bo potrebna tini mini pomoč kakega mizarja, ampak vse se da, če se hoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?