Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zna se sam igrat in se včasih zamoti tudi za pol ure, večino časa pa hoče, da je nekdo zraven... Pa ni dovolj, da sem npr. v istem prostoru ali da me celo ves čas gleda (ko jaz npr. likam ali pomivam posodo)...

že dolgo zna igrati sama (ful se zaigra in pogovarja, da včasih kar ne morem verjeti). Ima pa seveda tudi trenutke, ko zahteva pozornost; takrat se igrava skupaj, pleševa, bereva in se pogovarjava. Ko kuham, si jo prinesem v kuhinjo in "ji razlagam" kaj počnem....
Neverjetno. Pa tudi tisto, kar si zadnjič pisala o špinači oz. uvajanju goste prehrane, si natanko moje misli napisala.
sicer je pa
vse dokler ga ne dvignem-kadar ni mojega ne naredim skoraj nič, ker mi enostavno ne pusti! Prejle sem se spravila sesat, pa se je usedu zraven mene ko sem sesela, pa joku in ker ga nisem dvignila, se je odrinu nazaj in padel iz sedečega položaja nazaj na glavo in hrbet-pol sem pa valda mogla dvignt, čeprav mi včasih ma, da bi ga kr pustila na tleh dret! Pizdek mali...