Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
!Začnem letat sem in tja kot kura brez glave,kam sem denar vtaknila..vse žepe sem obrnila,nikjer dnarja
jooooj!Razmišljam,če sem sploh dvignila dnar al kaj!In pokličem na banko,kjer so seveda potrdili dvig.Zaradi mojega čveka sem pozabla dnar vzet,kartico pa sem vzela,še sama ne vem kako
?!Mislim tudi,da je nekdo bil za mano in me seveda ni opozoril,zaj pa se smeji.Kaj češ,zdaj se samo tolažim,hvala bogu,da nisem več dvignila.Tako da,bodite zbrane na bankomatih!Jaz od dans naprej bom.

)
!
. S kolegom sva šla proti banki, mene je matralo za sapo, jokala sem od obupa...Prideva tja, hja, pa razloži Kitajcu, da je v bankomatu ostala kartica in da nimaš pojma, kaj se je z njo zgodilo (dejansko bi lahko naslednji za mano dvignil VES denar). Nekako sem se mu mogla fejst zasmilit, da je šel odpret bankomat, kjer jo je našel in mi jo vrnil. Če bi takrat kdo stal za mano....to je pa že druga zgodba