Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ima štiri mesece in pol in se zelo trudi sedeti, ko ga dvignem v sedeč položaj se hoče postavljati na noge..torej vse skupaj veliko prekmalu oz. zanimajo me vaše izkušnje..zanima me tudi, kdaj so vaši 
tm okoli 4. mesca pomoje če ne že mal prej
. Nismo pa delali neke panike. No založen z blazinami je pa okoli 5 meseca čisto lepo sedel.
. Je pa mogoče res, da je boljše da sedi ko se zna sam vsest. Ker tedaj že zna past in ga več ne meče na vse strani. Jaz sem jo na začetku vso oblagla z blazinami, ne za oporo, ampak malo bolj vstran, če jo je slučajno vrglo, da jo je na mehko. No pa še sedaj jo včasih vrže vznak, tako da še imamo sedaj blazine okrog nje.