Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

si je sam nekako naredil ritem, da je začel pri 6. mesecih spati celo noč. Če se je slučajno še zbudil, sem mu dalal dudo. Ker sem ugotovila, da hranjenja ponoči več ne potrebuje, sem včasih raje 5x vstala in mu dala dudo kot da bi ga podojila, ker bi ga s tem navadila, da vsakič ko se zbudi dobi dojko. In sedaj pri skoraj 8 mesecih že 2 meseca ne jemo ponoči in tudi ne zbuja se več. Če pa se kdaj vseeno predrami dobi dudo in že spi naprej, mi pa tudi.
.
, se ponoči kdaj pa kdaj tudi zbudi, zato ji dam spet čajček, vendar ne sladkan, ker mi je pediatrinja rekla, da se od otrokovega 6. meseca nprej ponoči ne daje več mlečnega obroka, ker to potem kasneje vse vpliva na njihovo kilažo, zato se mu v tem primeru ponudi nesladkani čaj, itak pa kmalu ugotovi, da se mu ponoči zaradi tega ne splača zbujat
. Želim vam vsem in vašim