|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem mogoče noseča
17.8.2016 20:26:25   
elicaa
Ta cikel imam malo zmešan, ali pa se je kaj prijelo :) najprej me je presenetilo da so me že 9. dan cikla močno bolele prsi (bolečina je trajala ene 3 dni, nato se je čisto umirila, ponavadi se pojavi par dni pred M), danes so me spet začele zelo močno boleti, močne bolečine so se pojavile tudi v spodnjem delu trebuha, cuka, na trenutke zareže, enkrat na levi, drugič na desni strani. Do M imam še 9 dni, cikel je reden (na 29, 30 dni). Trebuh je tudi malo napet,čisto tak občutek ko da bi danes prišla M. Ponavadi se napihnjenost in krči pojavijo dan, dva prej.
Je imela katera podobne znake, ko je ugotovila da je noseča?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sem mogoče noseča
21.8.2016 13:54:38   
elicaa
danes me je presenetil še svetlo roza-rjavi madež , vsega skupaj dve kapljici, do M je pa še 4-5 dni. Bolečin v trebuhu že dva dni ni, zato me je zdej to malo šokiralo. Tudi bolečine v prsih so penehale, so pa še vedno bolj polne kot ponavadi. Tri dni mi je občasno slabo, danes je bil prisoten glavobol, pa hrana mi nekaj ne dišiuser posted image

(odgovor članu elicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?