|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sem zmagala
21.12.2004 12:37:11   
žiža
Včeraj se je zopet odvijala ista zgodba kot že par tednov in je večini prav dobro znana. Nismo hotl zaspat v svoji posteljici. Smo se previli, pa jedli, pa podrli kupčka, malo pocrkljali, da je zadremala, potem pa smuk v posteljo. A glej ga :hudicek: samo da pridem v sobo ona odpre oči in gleda kot čukec. Jo dam v posteljo, deset minut stokanja pa brcanja in kriljenja z rokami. Se udam in ji dam dudo jo tolk potegne da sem mislila da je še lačna. Zopet dobi zizo, dvakrat potegne-konec. Nazaj v posteljo in dudo ki ji leti ven na dve sekundi, zato sem jo enostavno držala v ustih. Dečva še vedno budna in stoka. Če ugasnem luč je jok, če luč prižgem je spet jok. Namontiram na posteljico metuljčka, ki ga je prinesel miklavž ( takega ki poje pa se sveti,če ga pritisneš na nos)- lušten! A takoj ko neha peti spet jok. No ob enih sem še vedno sedela ob posteljici z eno roko držala v ustih dudo, z drugo pa metuljčkov nos, da je ves čas igral. A se je splačalo ob pol dveh smo končno zaspali :bravo: :bravo: :bravo: in spali in spali in spali do osmih. Je res sladka tale zmaga, upam da bo trajala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   sem zmagala
21.12.2004 12:39:29   
kimi
:bravo::bravo::bravo:držim pest da bo trajala:miska:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   sem zmagala
21.12.2004 13:01:09   
Anonimen
Bravo, žiža. Uf, tole je bilo pa kot ena napeta tekma! Čestitke za zmago! Ena bitka je dobljena! Sedaj pa vztrajaj, da dobiš še celo vojno proti temu težkemu nasprotniku! Vzdrži, ne daj se!

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   sem zmagala
21.12.2004 13:15:18   
Erika 1
Ijej, kako nas majo natrenirane, a ne?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   sem zmagala
21.12.2004 17:01:34   
PIAF
BRAVO - VSAKA ČAST, DA SI TAKO VZTRAJNA!! :bravo::bravo::bravo::bravo:
No, pa je bil trud poplačan. Prav slabo vest imam, ker jaz ne premorem takšne vztrajnosti. Če prav razumem, si jo v bistvu uspavala eno uro.

Želim ti, da še ti bo naprej tako uspelo!
Poročaj!
Piaf

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   sem zmagala
21.12.2004 18:07:01   
saba01
Tudi jaz držim pesti,da bi trajalo:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
LP,
Sabina:rozica:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroška imena: 20 najpopularnejših herojsk...
Preverite izbor 20 najpopularnejših herojskih imen za male superjunake in superjunakinje. Ob vsakem imenu boste našli tu...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?