|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sex po porodu 2
10.4.2012 8:43:27   
hani bani
pozdravljene...ta tema sicer že obstaja ampak vseeno bom postavla novo. Mam manši problem...po besedah ginekologije so me mal več zašil kot bi blo treba. no tega tamojmu nisem povedala ker sem želela da sam ugotovi če je res al si samo g to domišlja. no nakar mi je po prvem sexu rekel da je mislil da bo kaj večja po porodu pa se mu zdi da je še manjša :( uglavnem g je imela prav :( zanima pa me tole...sicer me ni sam vstop bolel ampak me je pa groza ker ga sploh nisem čutila...šele po ene 15 minutah sem ga začutla da ga mam sploh not...ampak užitka ni blo...nobenga občutka :( ali je imala še katera podobno izukušnjo na začetku...oz ali se ta občutek vrne al bo ostalo tako...ker če ostane tako potem je brezveze da še kdaj sexam k ga itak ne čutm :( aja 14-ga bo 2 mesca po porodu.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sex po porodu 2
10.4.2012 19:51:07   
Anonimen
ah dej dej :) mogoče si pa tok razmišlala na to kaka je luknja da ga nisi čutila, sto posto ! ker da ga neb čutila potem bi bila hroma v luli :) sicer pa zakaj pa ne vprašaš g.? js bi, pa naj si mislijo kar si čjo :) vse bo ok boš vidla

(odgovor članu hani bani)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sex po porodu 2
11.4.2012 10:01:19   
hani bani
lott...mogoče prvič...pol pa ne in od takrat sva že 5x sexala in še vedno nič ne čutim :( sej sm prašala tud strokovnjakinjo tle na ringaraji pa mi še ni odgovorila in me prav zanima kaj bo rekla. aja in glede na to da me niti sam ustop ni bolel pa čeprav je kao lukna mal bl zašita pol res ne vem zakaj bi se mogla glede tega sekirat in da kao zato nebi nč čutla. pa še to ne vem a mam sam jst to srečo ampak vedno ko me špikajo z švankami mi kaj zajebejo...sreča taka k sm dobla špunto u rit pred porodom so mi trofil žiwc od išjasa kar mi je osebna zdravnica potrdila in zato še zmer ne čutm skor polovice ritnice in mravlinčasto je na tem delu. tko da lepo prosm ne mi s psihoanalizo da zarad tega nism nč čutila :(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sex po porodu 2
11.4.2012 13:51:09   
Anonimen
oprosti če je izpadl tko kot da neveš o čem govoriš, ampak nism tko mislna, sm te hotla mau potolažt in pomirit, želim si da se ti vse lepo uredi,

(odgovor članu hani bani)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: sex po porodu 2
12.4.2012 9:48:44   
hani bani
lott...ni problema ampak mi res ni vseeno :( ker tamojmu nism nč povedala ampak sem rajši zaglumila da ga čutm...kar mi sploh ni všeč in se mi zdi da ne znam glumit ker me je mal čudno gledu :( upam da se res vrne ta občutek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: sex po porodu 2
12.4.2012 10:28:07   
beti 1
hani bani: Keglove vaje obvezno redno, pa bo občutek kmalu nazaj.

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: sex po porodu 2
12.4.2012 14:29:54   
Anonimen
ja maš prou ja, tele vaje bi itak mogle skoz delat

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: sex po porodu 2
13.4.2012 8:29:15   
hani bani
a vaju lahk spet razočaram ...te vaje delam skoz ker sem imela unetje mehurja pred 2leti in od takrat so kegljeve vaje del mojega vsakdana :( je pa res da so za določene stvari odlična rešitev :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: sex po porodu 2
13.4.2012 15:18:30   
Anonimen
pišuka, najbolš da se o tem res pogovoriš z g.. pa upam da se ti use poštima, tko kot je treba

(odgovor članu hani bani)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: sex po porodu 2
13.4.2012 20:10:19   
beti 1
Po mojem vseeno ni še za obupat, maternica mora sicer res nazaj skupaj v 6 tednih po porodu, vse ostalo pa lahko traja veliko dlje, npr. vezi lahko tudi 1 leto. Mišice medeničnega dna niso iste kot v maternici, kljub natreniranosti se ob porodu raztegnejo in potem rabijo dalj časa, da se zopet skrčijo nazaj. Lahko da si jih prej avtomatično krčila med spolnim odnosom, pa tega po porodu še ni, poskusi načrtno jih stisniti, pa boš videla, če je kaj razlike. Čeprav so ti "vhod" preveč zašili je preostali del še širši, kot je bil pred porodom in bo, če gledam po sebi še vsaj nekaj mesecev. Lahko poskusiš na to gledat kot na priložnost za iskanje novih načinov za dosego cilja, skupaj s tvojim. Je lahko zelo zabavno in izpolnjujoče za oba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: sex po porodu 2
13.4.2012 20:24:14   
pikomiko
Takšna šivanja niso heci. Nič pa nisi napisala, če je bil porod težek, mogoče velik otrok, a si bila veliko notranje šivana,...? Naj te dajo na fizioterapijo za medenično dno. Tam ti pokažejo vaje, ki so prave in učinkovite. Tiste keglove vaje, ki mi jih je pokazala in razložila moja G niso primerljive s terapijo. Obvezno omeni svoji G pa naj ona presodi, če je za urgirati. Pol leta je čas, da se mišice natrenira potem pa se jih samo še naprej vzdržuje. In če se predolgo čaka, ratajo precej lene in jih je težko zbudit. Naj popravijo škodo. Pa še to vedno malo bolj pojamraj, da bodo kaj nardili, ker sami od sebe ne bodo nič.

Svojmu dragemu pa le povej za problem pa bosta težavo skupaj prebrodila.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: sex po porodu 2
16.4.2012 9:39:44   
hani bani
PIKOMIKO....porod je bil katastrofa :( rok sem imela 23.2 ampak je g ugotovila da mam že ful ustarano postlco in tako sem bla sprejeta v bolnico na sprožitev že 6.2....ampak dol so me cel teden matral z unimi vaginaletami(svečke za sprožanje poroda) ampak name niso delovale no potem so mi pa 14.2 dal umetne popadke v žilo in so mi predrli postlco da je voda začela odtekat ampak ko se je porod končno začel sem bila odprta samo 3 prste in še tamala je imela postrani glavco tako da so me 3h matral na veliko nakar so glede na to da je otroku ful padu utrip na hitro prerezal in nardil vakum...svinjarija cela lahk bi me dal na carski :( ampak notranjih šivow baje nimam mam sam zunanje. ja res upam da se to s cajtoma porihta.
BETI 1..... sem probala skrčit jo tist filing k čutiš da si neki ujel vase je bil ampak ni blo občutka kaj to je :( alora ni tolk pretegneno use skup ampak res ni čutil....a je možno da k so me prerezal da so mi kak žiwc trofli...upam da ne:(

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: sex po porodu 2
16.4.2012 13:34:11   
beti 1
Hani bani: epiziotomijska rana poteka v smeri, v kateri je najmanj možnosti za kako poškodbo živca,... Ker pa izjeme vedno potrjujejo pravila ni nič gotovo. Po poškodbi živca se sicer pogosto pojavljajo mravljinci ali elektrenje v prizadetem delu. Če te zelo moti bo verjetno res najboljše, da greš do G, poveš o težavah in te zrihtajo, če je kaj za zrihtat.
Obstaja sicer tudi možnost, da je vse skupaj bolj psihološko, ker so te tako mrcvarili tam spodaj, pa tudi za take težave se najde pomoč.

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: sex po porodu 2
16.4.2012 14:00:56   
ronja
Hani bani, za to, koliko čutiš, so precej odgovorne medenične mišice, ki tisti bolj oživčen del potisnejo skup, okoli njega. Po porodu ima večina žensk razrahljane te mišice in zato tako priporočajo keglove vaje (zdaj je to fajn zaradi seksa, kasneje pa tudi zato, da ti ne uhaja urin).
Lahko ap tudi, da zaradi tistega živca manj čutiš, v tem primeru bo verjetno samo izzvenelo.

Eno vprašanje: kaj pa pred seksom - si vzburjena, čutiš takrat kaj ali ne?

PS: pa ni treba lagat tvojemu. Je boljše, da ve resnico, kot pa da ti neha zaupat ali pa da misli, da je on zanič, da ti ni tako všeč, kot ti je bilo včasih in se še on zasekira, kaj je z njim narobe... Je škoda, ker je lahko zadeva čisto fizikalna.

Najprej probaj nekaj časa delat Keglove vaje (a je vse že normalno, lahko stisneš 10x po 10 sekund zapored?), lahko si pomagaš tudi z vaginalnimi kroglicami, ker je lažje kot se 10x spomnit delat vaje ob malem dojenčku...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu hani bani)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: sex po porodu 2
19.4.2012 9:08:35   
hani bani
ronja...pravijo da po porodu nisi tolk za sex ampak meni kr letajo metulčki po trebuhu k tamojga zagledam...po porodu se mi zdi da mi je še bol do tega. pravijo tudi da se ženske kao ne namočijo dost da po porodu uporabljajo razne lubrikante zarad tega ampak s tem nimam težav...že preden se sploh kaj lotva sm že čist gin spodi :P
sm se odločila da počakam še nekajk tednov in če to ne bo izzvenelo bom šla do g. da se mal pogovorimo :)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?