|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sinova nepravilna hoja
7.6.2012 19:07:05   
tekač
sin že nekaj časa desno nogo malo obrača navznoter,drugače je z njim vse v redu.bili smo pri pediatru ki je rekel da je vse v redu in naju napotil na pediatrično kliniko kjer je zdravnik ugotovil da ni nič narobe ampak predlagal nadaljne preiskave in sicer da bi mu pregledali živce na nogi ali slikali mu glavo.nato  nisva pristala tudi v vrtcu vzgojiteljici opažata da ni vse ok in naju naprošata naj gre še kam pa ne veva kam.imate mogoče kakšen predlog kam se še lahko obrneva ali kako naj ukrepava. lep pozdrav in hvala za nasvete 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sinova nepravilna hoja
7.6.2012 19:16:02   
MioBambino
Poznam primer, ko se je takšna "nepravilna" hoja, ki je bila prej normalna, pri otroku izkazala za simptom tumorja.

Priporočam ti, da gresta na preiskave, če jih predpiše zdravnik!

(odgovor članu tekač)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sinova nepravilna hoja
7.6.2012 19:48:08   
SMT3
moja hčerka hodi močno z nogico na noter in sem jo peljala k ortopedinji-izkazalo se je,da je trda v medenici,v bistvu je desna stran slaba in nima motorike.Jaz sem pač mislila da ni glih talent za skiro in kolo v bistvu pa je motorika slaba.
Zdaj bova hodili na nevroterapije ,dobila je tricikel,moram jo vpisati na plezanje,.....

(odgovor članu MioBambino)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sinova nepravilna hoja
8.6.2012 7:05:22   
Tippi
Tudi moja hči je imela isti problem s hojo. Po večih pregledih, pri raznih specialistih, ki so k sreči ovrgli kakršnekoli hujše bolezni, smo se sprijaznili, da pač tako hodi. Danes ko je že skoraj polnoletna, se praktično nič več ne pozna, da bi hodila na notri. In jo takšna hoja ne ovira pri nobeni stvari.

Mimogrede, jaz še vedno hodim rahlo na notriuser posted image , pa sem imela kot otrok, rojen s še ne šestimi meseci cel kup težav, tudi z nogicami, na katerih sem imela "šine" in sem danes čist fajn punca user posted image .

Po moje je najbolj pomembno to, da fantička pregledajo specialisti, da res ne gre za kakšno hujšo stvar, vse ostalo ga ne bo oviralo v življenju in se bo uredilo, tako ali drugače in lahko težavice s hojo odmisliš user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?