|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sir za šobsko solato
20.4.2007 10:42:37   
baja*
Odkar sem bila v Bolgariji obožujem šobsko solato!! Njami! Samo ne vem, kateri sir je najboljši - tam so imeli takega, da se je kar stopil... Katerega ve uporabljate?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sir za šobsko solato
20.4.2007 10:43:47   
Anonimen
Jaz dam feta sir,njami!

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2007 10:46:07   
Anonimen
Jaz tudi feta, ponavadi ga kupim v Mercarju, pride v eni taki svetlo modri embalaži, samo mislim, da ga je pol kile ali nekaj manj, skratka, kar veliko za porabit, ga pa imajo tudi v Šparu ali Tušu, tam ga pa lahko kupiš manjši kos.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2007 10:46:25   
Anonimen
Jaz tud feto. Sam mi je sam ena všeč. Dobi se v šparu in je v modrem kartonu. Druge so mi pa bljak...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2007 10:49:38   
baja*
Ja, saj fora je glih v firmi sira. Sem enkrat kupla nekega balkanskega v Marcatorju in je tak smrdel, da mi je šlo na kozlanje zravenuser posted image . Bom naslednjič kupla sir v modri embalaži.
Hvala punceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2007 12:01:57   
kofetek2010
včasih feto, včasih pa roquefort user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2007 13:35:19   
dorina
Meni je pa v šopski solati najboljši sir domača fetka, ki je pakirana v vakumski vrečki v slanici. No, pa prava grška feta je tudi dobra, sam je treba pravo kupit. Ker ene so res bljak.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.