|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   skoraj bi me kap
19.1.2006 5:37:46   
Vera*
lep pozdrav punce.Moram vam povedati,kakšni so lahko naši zdravniki.Rok ima zelo smotano zdravnico.Vsi ki jo poznajo govorijo grdo o njej.Ampak ker je imela samo ona prosto sva pri njej že 5 leto.Ampak sedaj se bom prestavila in to v drugo občino.
No pred dvema mesecema sem prišla k njej in je ugotovila da ima Rok po lulčeku glivice.Naj še napišem da je samo od daleč pogledala.V redu.Mi je dala kremico.Porabila sem celo tubico pa nič ni bilo boljše.Grem nazaj mi da še eno.Spet mažem nič.Grem spet nazaj že rahlo živčna in izjavi da ga sploh ne mažem.Mi je šlo kr na jok.Mi da še tretjo tubo.V torek zvečer pa je Roka tako srbelo,da se je spraskal do krvi.no takrat pa je meni naredilo TILT.Zjutraj sem šla z njim kar v ordinacijo.Rekla sem ji:če vi ne veste kaj je to,me dajte pa naprej,kjer mi bodo znali povedati.(žal mi je da tega nisem storila prej.).Pa me pogleda pa ful grdo reče:Ja no pol vas bom pa dala na dermatološko.In mi da napotnico.Jaz v avto in sva šla na pregled.Vzela me je takoj.Takoj ko sem Roku slekla hlače je rekla:gospa to pa niso glivice to je nevrodermatitis(upam da sem prav napisala).me je skoraj kap.user posted image .Tako mi je bilo težko da groza.No sedaj vemo kaj mu je in bo že boljše.Sedaj je dobil primerno kremico.Rekla je da se ji zdi čudno,da ni vedela da to niso glivice.Bila sem tako jezna,da če bi bila ta zdravnica zraven bi jo verjetno mahnala.Upam da se vam  ne bo kaj  takega zgodilo.Lepo se mejte

_____________________________

zima zima bela vrh gore se dela....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 7:18:24   
CIPRESA
Oh Vera, samo da se je uredilo. Drugače se pa strinjam polno je takih zdravnikov ki samo "glancajo mize" cel dan pa nimajo pojma za kaj se gre.

Pa še to to bolezen ima tudi mojuser posted image in se lahko prenaša na otroka. Nevem če bo kdaj izginilo on jo ima že od rojstva se pravi 27 let...na vsake toliko časa se pojavi v bolj izraziti obliki ima tudi kremo in potem je spet za nekaj časa vredu. Je pa malo zoprno ker srbi da se bi izpraskal do krvi. Pa en pozdravček Roku!!!!

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 8:19:52   
kepa*
Vera, katera zdr. je to? Sem priseljena v Velenje, pa jih sploh ne poznam. Lahk mi pišeš na privat.

_____________________________

Letos pa bo!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 8:22:35   
ZARA
U, mater jim pokvarjeno! Taki primerki mečejo slabo luč na ostale, ki se trudijo!
Vera, upam, da zrihtate zadevo...
lpk

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 8:51:31   
CatJa
Pomoje mi ni treba 3x ugibat, katera bi lahk bla. M.S.Z.?

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 8:56:12   
tipka
Gljivice, nevrodermatitis, končna diagnoza: atopični dermatitis, tako je bilo pri mojem sinu, probleme je imel in še ima s kožo na rokah in nogah. Odkar ima postavljeno zadnjo diagnozo, nihče ne omenja gljivic, tudi kremic, ki odpravljajo gljivice v zadnjih letih ni nikoli dobil. Bolezen je podedoval od atija. Pravijo, da bo v puberteti bolje, upam, vsaj pri atiju je bilo.

Glede tvojega odnosa do zdravnice ne morem reči, katera je imela prav. Najbrž si jezno odreagirala, ker imata neporavnane račune iz preteklosti. Jaz sem ob sinovih težavah hodila in k osebni zdravnici in k dermatologu. Včasih je bila postavljena ena diagnoza, včasih druga, čisto sem bila že zmešana. Verjetno splošni zdravnik ne more prepoznati razlike s prostim očesom.user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 9:09:26   
cmokec
Vera*, a bosta zdravnico zamenjala? Morda je kak drugi zdravnik prost in dostopnejši.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 9:16:45   
Anonimen
zaja pri takih boleznih, ki kao po uradni medicini niso ozdravljive (in jih ljudje majo recimo že 27 let) ne poskuste še s kako alternativno metodo? ravno ta dermatitis mislm da lahko uspešno pozdravjo homeipati! mene bi pa hudič motil da mam 30 let al pa več neko bolezen a la luskavico, alergijo, astmo... al pa kar kol druzga, vs nč ne moti?

(odgovor članu cmokec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 9:20:14   
Anonimen
O groza, ubogo dete. Dobro, da si šla drugam. Krava smotana, zdravnica, čimveč grdega o njej naokoli govori. Mislim grdega - resničnega, saj to, kar je naredila, je res GRDO, posebej ko praviš, da je znana po takih stvareh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
19.1.2006 9:27:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Vera*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 9:28:35   
india
Groza! To je čisto navadna šlamparija!
Meni je pred 10 leti na podoben način ( ker niso "prepoznali" pljučnice), skoraj umrla najstarejša hči. Pa smo potem šli drugam in nato takoj v bolnico, kjer so jo ozdravili.

Vera, ne pusti se, povej tej ženski svoje! Pa takoj menjaj zdravnika!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 12:11:37   
lelaval
Ubogi otrok- dobro, da se zdaj primerno zdravita.
Sem pa sama tudi imela slabo izkušnjo z eno zdravnico v MB, ko ni prepoznala šklatinka (otrokova pediatrinja je rekla, da bo sam ukrepala proti njej, ker je otrok njen pacient, midva pa tudi lahko. pa nisva), drugič pa mi ni prepoznala bronhitisa. Pa se mi je tako dušil - potem pa direkt v bolnico. Naj ne opravljajo dela, če se ne spoznajo. Več so vredna otroška zdravja, kot pa njihove plače.

Bi pa te še nekaj vprašala - kakšna je razlika med glivicami in neodermitisom?
Jaz sem namreč z našo najmlajšo že pred 14 dnevi bila pri zdravniku zaradi vnete ritke (pred tem menjavala pleničke in kremice), pa je ugotovila glivice. Dobila kremo Canasten (mislim, da sem prav napisala) in rekla, da če v tednu ni boljše, naj pridem nazaj. Pa ni bilo in sem šla -pa je delala ona koza, ko nič ne ve. In je rekla, da se to celi,(takrat je imela res malo lepšo, )zvečer pa spetful vneto),  

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 13:59:50   
dory
Bozcek  mali...jaz bi vsekakor ponorela nad tako dohtarco...k sreci je najina res ok in preden ukrepa, se raje preprica...seveda, ce gre za kaj drugega,kot osnovne bolezni...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: skoraj bi me kap
19.1.2006 21:59:15   
KODA
Zamenjaj zdravnico.

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: skoraj bi me kap
21.1.2006 8:54:10   
Vera*
Lelaval,ne vem kakšna je razlika po videzu,ker še glivic nisem videla.Ko mi je zdravnica rakla da so to glivice,mi je tudi dala to kremo canasten,pa nič ni bilo boljše.Ne vem ker sem še sedaj zmedena.Danes grem k bratu,ker ma super knjigo o tem da malo preberem na čem sva.Je pa sedaj super in ga od kar sva bila pri dermatologu nič ne srbi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

zima zima bela vrh gore se dela....

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?