|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   slaba ovulacija
9.11.2005 20:29:46   
Vesna
pozdravljene!danes sem bila po dolgem času zopet na foliklometriji.IN tudi tokrat kot 1 leto nazaj imam folikle le 12 mm (dobro je 18).Kako naj si pomagam,obstaja kaka pomoč razen tablet za spodbujanje foliklov.Če je imela katera še tak problem naj mi prosim pove?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 6:58:33   
Massa26
Oj,
kot tablete za spodbujanje foliklov verjetno misliš klomifen. Meni kaj drugega ne pride na misel user posted image

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 11:02:16   
ninchy28
zdravo!

jaz sem (bila) tudi ena izmed teh revic, ki imamo slabo ovulacijo. pri meni je to bilo tako..
ze od pubertete sem imela neredne menstruacije in mi je rekel G da to ni nič takega,ker pač sem šprtnica in imam malo težo... blabla...
tako me je lepo umiril in sem bila zadovoljna.. ko pa sem začela delat na tem da bi zanosila pa ni šlo. dermatolog mi je predlagal da naredim UZ če slučajno nimam policističnih ovarijev.ja dermatolog (bila sem pri njem zaradi kože na obrazu). in res! naredila sem UZ in je rekel G da imam PO. mislim to ne moreš verjet.
v glavnem dal mi je KLOMIFEN da vspodbudi ovulacijo, ki je jaz nisem imela ali pa samo na 2 meseca.. žalostno. te tablete so bile moje upanje. dobiš jih za 3 mesece -jemlješ 5-9 dan ciklusa in pol spet pri naslednji M 5-9 dan... torej 3 mesece. do 12 dne ne smeta imeti odnosov! potem pa nekaj dni vsak dan, kasneje lahko na 2 dni. sicer pa bi ti to G razložil če se bo odločil da ti jih predpiše.
meni je namreč uspelo! sem trenutno konec 5. meseca. resnično želim da bi tudi tebi uspelo! ne obupat, sploh pa se ne smeš sekirat!! to stvar poslabša! predlagam pa ti da si vsak dan meriš temperaturo!

papa

(odgovor članu Vesna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 12:24:49   
marrusa
ninchy28,zakaj pa do 12 dne ne smeš imeti odnosov?
Meni je g. ta mesec predpisala klomifen,pa mi ni omenila,da ne smem imeti do 12.dne odnosov.

(odgovor članu ninchy28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 17:28:54   
*AnaL*
Olja! Tud men je g. predpisala klomifen in v soboto ga začnem jemati in mi ni nič omenila, da ne smeva imeti odnosov do 12 dneva ciklusa. Me je pa naročila na foliklometrijo al kako se že reče nekje med 12. in 14. dnevom ciklusa.Pomoje midva ne bova nič čakala in bova kar veselo user posted image .

L.P
Ana

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 18:31:49   
ninchy28
zakaj? kako naj to razložim... zato, da se semenčice "nakopičijo". ko je enkrat tako daleč, da imaš ovulacijo, je verjetnost, da bo ena uspela zelo velika. medtem ko v primeru, da imaš odnose vsak dan, semenčice niso več tako kvalitetne in  dobre. odnosi vsak dan (izčrpajo) moškega, produkcija semenčic je manjša in slabša. upam da sem to razumljivo razložila..user posted image
tako da res vsem predlagam da si merite temperaturo (kako je zelo pomembno!!) tako boste točno vedele če je ovulacija bila in kdaj je bila!

papa

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: slaba ovulacija
10.11.2005 19:28:53   
Sisy
ninchy,te moram popraviti,vendar ni tako....

Semenčeca se na 2 dni obnavljajo in če jih do 12.dne "šparaš" nič ne profitiraš.... niso zaradi tega nič bolj kvalitetna....Pri normalno plodnem moškem (brez težav s plodnostjo in normalnimi/dobrimi rezultati speriograma) ni pomembno ali seksaš na en ali dva dni...(meni so dali zeleno luč kar za vsak danuser posted image )....Spermiji so v vsakem primeru količinsko in kvalitetno zelo dobri....

tko da punce....Nč se šparat kr v akcijo! user posted image

(odgovor članu ninchy28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: slaba ovulacija
11.11.2005 11:08:02   
emaa
kot je povedala Sisy, ni treba nič šparat. meni so v ambulanti za neplodnost rekli, normalno seksajte, v sredini ciklusa, pa vsaj na dva dni, če več, pa tudi ni nič narobe. Tako, da telovadba ne škodi.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: slaba ovulacija
11.11.2005 13:22:18   
marrusa
Mene pa zanima kako jemlete klomifen?Meni je g. predpisala 2x1 tableto na dan,kljub temu,da imam svojo ovulacijo.Mislim, da nekaterim predpišejo 1 tableto na dan.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: slaba ovulacija
11.11.2005 14:52:45   
Manja77
Tudi meni je predpisala 2x1 tableto na dan. Zdaj sem jih jemala prvi mesec in čakava kaj bo. Mi pa G prav tako ni nič omenila, da so 12 dne naj ne bi seksala. Rekla je, da je najboljše na vsake 2 dni oz. vsaj trikrat na teden.

(odgovor članu marrusa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?