Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
gre v jasli z septembrom, do takrat sem pač nameravala biti doma, (denar pride prav, ja vendar sva bila z partnerjem enakega mišlenja glede tega)razen če se mi obeta kakšna res dobra služba v moji stroki. glede na izkušnje, verjetno ne bo nevem kakšen problem pri iskanju. nastane pa problem pri varstvu. če sprejmem službo (če bom seveda izbranma, verjamem da ja, kvsaj po navdušenju ene od vodilnih, čaka pa me še končni razgovor), bo težava, ker ostane mala naenkrat brez varstva, ni namreč nikogar, ki bi jo popazil. glede na to, da bi bili samo 2 uslužbenki (ena sem jaz) bi bil verjetno kar oreng problem pri dopustu, bolniški ipd. sploh ker otroci v vrtcih večina zbolevajo. sama bi se najraje zaposlila v večjem kolektivu, tako vsaj enbo nobenih zamer, problemov itd v primeru bolovanja. sem v dilemi in se mi vsako minuto poraja novo vprašanje. kaj v tem, kaj v onem... primeru? 
pa nekomu, kogar ne poznam najbolje otroka nebi ravno pustila.