|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrdljivi pes
27.10.2005 9:51:22   
MIN
imam psa v stanovanju,problem je vtem da po 14-ih dneh ko ga skopaš zelo smrdi kaj naj posujem po njem da nebi več toliko zaudarjal.hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 9:58:58   
Anonimen
Jaz sem kupila suhi šampon v Avstriji, ne vem pa kje se ga da pri nas dobiti. Jaz ga uporabljam predvsem pozimi, ko je premraz, da bi zunja kopala psa.( notri pa ni možno)

(odgovor članu MIN)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 10:05:05   
PIKA
Večina psov smrdi zaradi nepravilne prehrane, ne vem, če je tudi pri tvojem tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 10:05:31   
baguSka
Bl ga kopaš bl smrdi. Psa se nikakor NE SME kopat več kot 2x na leto!!! Vem da ne zdržite če je kuža v stanovanju, ampak probite močno zmanjšat tale umivanja. Kuža zna smrdeti iz več razlogov, ki so največkrat kar notranjega izvora - se pravi od hrane, al ma mogoče kšne zajedalce, se mu nabira lojnica v zad.odprtini.. Če ga boš samo kopala, se vonja ne moreš kar tko znebit. Ta bo vedno prisoten oz. še bl, če ga boš kopala več, sej so kužati zlo občutljiva bitja glede tega (prvotno niso bli glih mišljeni za bivanje v stanovanju). Sevede je drugo če se ti kuža povalja u dreku, pa še takrat je najboljš če ga umiješ le z vodo. Šampona se brani!!!! Kuža bo imel še večje probleme s kožo kot jih že ma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 10:29:22   
Alina
Mislim, da vonja psa ne moreš odstraniti, tudi če bi ga kopala zelo pogosto.
Psi imajo značilno poddlako, ki pa je neprijetnega vonja.

Jaz imam irskega setra, ki pa poddlake nima in tudi ne smrdi. Z 1 x tedenskim temeljitim česanjem ga imaš lahko v stanovanju. Mi ga imamo sicer zunaj, vendar naši prijatli jih imajo povečini kar notri.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 10:30:29   
lex
Jaz sem nekje prebrala, da pes smrdi, če je krompir, ki pa itak ni priporočljiv za psa (ko naša Luna kje zmakne kak krompir - na sosedovem kompostniku - smrdi, ko dihur) user posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 27.10.2005 10:31:16 >


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 10:34:26   
baguSka
Sej pravm - vse je notranjega izvora, razn če se ne povala u dreku.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 11:37:47   
ursa_p
Predlog: psa okopajte s kisovo razstopino ...  mesajte vodo vsaj 1:4 (voda:kis) ... ce ne kar vec! Kis psu iznici vonj. Ampak tako kot so ze napisali ... psa se lahko okopa najvec 2x na leto, razen ce se po cem povalja ... drugace so pa priporocljivi tudi otroski samponi ... Johnson 5,5 - baje - nimam izkusenj!

Tako kot so ze povedali, je zelo mozno, da ima vas pes vnetje analnih zlez ... to morate k veterinarju, da mu stisnejo zleze "v" oziroma "pri" riti ... pes zna zaradi tega blazno smrdeti! Cena storitve pri veterinarju je okoli 2.000 SIT, nekje celo zastonj!
Dvema nasima je potrebno stiskati lojnice vsaka 2 tedna - na zalost .. dvema pa nikoli ... ampak ce jima ne stisnemo je njun vonj neznosen!!!

PS: Krompir je cisto dovoljen za prehrano psa ... enkrat na teden ga komot lahko dobi, seveda ce ga dobro prebavlja ... to vidite sele potem!

Lp, Ursa

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 12:17:04   
Twetty
Hoj,lahk so zamašene žleze,odmaši jih veterinar,če pa smrdi že ves cajt,tega ne morš odstranit.Js mam dva psa,bokserja in bulmastifa,pa ti povem da bokserja sploh ne vohaš,bulmastif pa po kopanju enak smrdi,tak pač je.Ja kopanje res ni zdravo!

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 12:19:22   
Anonimen
a ti bi pa kar posipala?

(odgovor članu Twetty)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 12:22:43   
Anonimen
pes smrdi ko je vlažn. zato ga čimmanjkrat kopat pa več krtačt

(odgovor članu Twetty)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 13:24:18   
PIKA
Doma imamo samojedko in labradorca, samojedka nima nobenega vonja, labradorec pa samo včasih. Krtačim ju vsaj enkrat na teden, kopam pa 3 do 4 x na leto. Po kopanju ju prelijem z razredčenim jabolčnim kisom. Če labradorec včasih malo zasmrdi, naredim to raztopino in ga dobro zdrgnem z brisačko, namočeno v njej.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 17:06:04   
Anonimen
Ce vas pes spi pri vas v postelji, se valja lih kjer je po stanovanju (pa zuni nazalost tut) in je enkrat na dan ves blaten zaradi sprehoda, dvomim, da ga boste umivali 2x letno!

Nasa Luna cist nc ne smrdi po kopanju, smrdet zacne, ko je dolg ne skopamo (enkrat na teden al pa 14 dni mal sampona za pasje mladice ... al pa se bolj redko).

LP

(odgovor članu PIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 21:03:49   
tanaja*
Min, glede na to da imaš ang. buldoga, začni kar pri gubah. Po vsakem hranjenju, pitju vode, mu gube obriši do suhega. Tudi jaz ti ne priporočam prepogostega kopanja, če pa že, pa vsaj s kakšnim blagim šamponom. Obstajajo tudi parfumi za pse, vendar dvomim, da  bi ga dobila v pasji štacuni. Prej na kakšni razstavi ali pa preko neta.
Daj mu pregledati tudi zobe- lahko gre za zobni kamen. Lahko pa so tudi analne žleze, gliste, trakulja...user posted image


_____________________________

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 21:48:59   
MIN
vsi ki pišete kle gor:pes je brezhiben,redno cepljen in pregledan,negovan da bolj ne bi mogel biti ima skoraj boljšo hrano kot mi z vsemi možnimi dodatki,vitamini...,samo pač moti me da smrdi pa tudi z kisom ga drgnemo samo kaj ko to zadrži le tri dni.tako da sprašujem če kaj obstaja proti njegovemu vonju? slišala pa sem tudi da obstaja pasji parfum. hvala vsem

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: smrdljivi pes
27.10.2005 23:12:05   
ursa_p
MIN ... glede na to, da je pes v dobri oskrbi je po moje res zelo velika moznost, da ima vnete analne zleze ... pelji ga k veterinarju. Pri nas nobena od stirih psic nima vonja, razen, ce slucajno kdaj zamujamo s stiskanjem teh zlez ... takrat je pa smrad obupen. Zakaj pride do vnetja ne vem ... ni pa nic odvisno s tem kako je pes negovan! Eni ga imajo, drugi ne.
Lahko pa obiscete tudi pasjo dermatologinjo ... ena odlicna je dr. vet. Kotnikova na Veterinarski fakulteti ... Cesta v Mestni Log, Ljubljana, 477-92-77 ... potrebno se je narociti!

RibicaRR ... ja, tudi mi skopamo punce, ce se po cem povaljajo (ce pojejo drek - packe, jim pa zobe umijeva), da bi jih pa kopali zato, ker zaradi necesa smrdijo ... vzroka pa ne poznamo ... to pa ne!

Lp, Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 27.10.2005 23:15:05 >

(odgovor članu MIN)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?