|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smrt po porodu
7.2.2006 13:26:31   
Anonimen
Pozdravljene!

Danes sem cisto nakljucno prisla na tole spletno stran in sem potem iz firbca se malo pobrskala. Nasla sem tragicno vest o smrti mlade porodnice po porodu nekaj mesecev nazaj. Pa sem si rekla, da se moram oglasit na to temo, zato sem se tudi pravkar registrirala. Naj vam povem, da sem tudi jaz del prav take tragicne zgodbe - tudi moja mama je umrla pri porodu. Sicer je bilo to ze kar nekaj casa nazaj, se pa na zalost se vedno dogajajo take tragedije. Kjub temu sem imela krasno otrostvo (mogoce se bo to zdelo komu cudasko) ampak mame sploh nisem pogresala. Pograsam jo se najbolj sedaj, ko si pocasi urejam svojo druzino. Se bolj pa jo bom verjetno pogresala ko bom tudi sama postala mama. Tega me je pa resnicno strah. V tolazbo mlademu ocku, ki je ostal brez partnerke in mame svojega malega korenjaka pa naj bo to, da bo sincek gotovo nekaj posebnega in bosta prav gotovo na nek poseben, drugacen nacin povezana med seboj, tako kot sva tudi midva z mojim ocetom. Pogumno naprej, ceprav ti je hudo te s sinkom caka se lepo zivljenje.
Iskreno sozalje!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smrt po porodu
7.2.2006 13:35:49   
Andra
Zelo težko berem takšne žalostne zgodbe, ker se mi vedno trga srce. Ampak draga anonimna, škoda ker se skrivaš za anonimnostjo, saj si ena redkih, ki kljub boleči izgubi gledaš na življenje v drugačni luči in si bila srečna ob očetu.
Čeprav svoje mame nisi nikoli spoznala, sem prepričana, da boš sama to vlogo odlično sprejela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smrt po porodu
8.2.2006 12:26:59   
frutka_
Anonimna to si zelo lepo napisala in sem kar nekako pomirjena, ker se zmeraj ko preberem kaj tragičnega spomnim kako hudo mora biti otročku in atiju ki ostanejo zadaj. Prav pozitivno je prebrati, da je možno da se stvari kljub tragiki odvijejo tako lepo. Trikrat hura za tvojega atija, ki je imel težkooo nalogo!!!In zate, ki imaš takšen lep odnos do svojega očeta in lep spomin na otroštvo kljub veliki izgubi.
Glede materinstva pa naj te potolažim, da se prvič počutimo izgubljene vse...tudi tiste, ki imamo mamice in so nam v pomoč. Ampak ti imaš atija, ki te bo vodil. Ne skrbi! Narava porihta vse in vsega se naučiš...še kuhati in previjati, kupčke podirati, fleke čistitiuser posted image ...za pomoč pa je tudi RR čisto okej, kjer se najde kakšen dober nasvet.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smrt po porodu
10.2.2006 9:46:39   
Lorena
Draga Anonimna, lepo si to napisala, ampak moram še nekaj dodati. (sama sem objavila tragično usodo svoje kolegice)


Žal je pred časom otroček po imenu Nejc prav tako umrl in sem prepričana, da skupaj z mamico user posted image  čuvata svojega očka in moža. Tudi, ko bi previžel, bi bil hudo prizadet.

Toliko v vednost.
Naj sedaj ta dvauser posted image  pomagata svojemu očku in možu, da čimprej zopet najde smisel tega,zanj krutega življenja.



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: smrt po porodu
17.2.2006 12:12:40   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image Umrl je???? Pa tolikokrat sem se spomnila nanj.....zdaj pa kar jočem in jočem.....user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da mu je bolje tam, kjer je, pri svoji mamici.user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu Lorena)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?