|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje - dvojcki
4.7.2007 7:49:38   
trinityslo
Zdravo mamice dvojckov!
Tokrat bi vas malo prosila za vase izkusnje. Imam 9 mesecne dvojcke in od kar smo se bol aktivni (to pomeni da hocemo non stop stati na nogicah)  so pri nas nastopile tezave z vecernim spanjem. Fanta imata vsporedno posteljici in vedno imamo isti obred za spanje. Samo po novem  ko jih poloziva z mozem v posteljico ni 2 sekundi in sta fanta pokonci, se drzita oglajic, gledata drug drugega in se smejit, ne smejita krohotata;)). Seveda smo jih na zacetku poskusli samo parkrat poloziti v posteljico in smo si mislili, naj se pa mal gledata, saj bosta ratala utrujena in bosta zaspala.... in kako smo se motli. Smeh se je nadaljeval v neskoncnost, ko sta ratala utrujena se je pa prelevil v jok, spanja pa ni blo od nikoder,. Na kncu sta bla tak utrujena da nista mogla zaspat niti v narocju (kar je pri nas skrajni ukrep). Je blo seveda pestrio za nas starse, utrujeni smo bli se in se, zivci so nam tudi sli. Zdaj po novem jih dava z mozen naenkrat v posteljici , stojiva zraven in jima ne pustiva pokonci, tak dolgo da zaspita. Ja ni fajn varianta, samo potem vsaj zaspita v roku 15 min - 20min. Se mi zdi malo zrtvovanje za to da gremo "mirno" spat.
Zdaj pa me res zanima drage mamice dvojckov kak ste vi prezivljali te zadeve. Ste tudi vi imeli tak "kraval" in ali je to samo vmesna faza. Kak ste ukrepale in kak je sedaj ko ste ze kaj vecji.
pozdravcek vsem twinijem:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje - dvojcki
4.7.2007 9:23:55   
matejabr
Pozdravljena,

Kot bi poslušala dogajanje v naši sobi. Moji malčici sta res pridno spali nekje do enega leta, potem pa se je čez noč obrnilo in nikakor nista hoteli naenkrat zaspati in se zabavata in smejita tako kot tvoja navihanca. Sedaj to traja nekje mesec dni in zadevo rešujemo tako, da vedno v posteljo položimo najprej tisto, ki je bolj zaspana, počakamo nekaj minut, da zaspi oz. vsaj zadrema, potem pa položimo še drugo. Če prva že spi, jo ne moti, če ji druga vriska nad glavo in potem tudi druga zelo hitro obupa, ker ni odziva in zaspi.

Veselo spanje.

Mateja

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?