Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
je skoraj leto dni stara, pa ne spi v svoji posteljici
. Ko so začeli zobki (8 mes.) je pa tudi bilo skoraj nemogoče da zaspi kot na rokah. Pri moji je ful težko itak, ker jo še vedno dojim in zna zaspati (zvečer) edino če jo dojim dokler ne zaspi..... pol če jo hočem dati v posteljico se takoj zbudi in konec
. Mene pa že vse boli, nisva ne jaz ne mož naspana, po cele noči se zbujam, preverjam če je pokrita, če jo mož ni zmečkal, učasih se zbudim v paniki ker mi se v sanjah zdelo da je začela plaziti dol z postelje...... groza!!!! Ona pa mirno in spokojno spi med nami. Ker oba hodiva v službo, sem jo pač pustila spati z nami ker mi itak veliko manjka čez dan, pa da vsaj malo nadoknadim čez noč, da je pri meni... vendar, kot sem napisala- ne obrestuje se neki- da ne govorim o "cartanju" z možem, katerega sam bila navajena pred spanjem....
, nenaspan, utrujena od noči;ja, ja, naš Žiga je spal do prejšnjega meseca med nama (27/5 bo 3leta star) in to se je začelo, ko so začeli zobki kukat pa je možek delal nočno in seveda je bilo lepo, da je pri meni, ker sva se dojila in pol je bil skozi nekja bolan in je bilo najlažje, da spi med nama; glede na to, da oba delava in da se je Žigec skoz vrtel po postelji in brcal enkrat enega, enkrat drugega v hrbet, sem rekla zda pa dosti; lani sta mu dedek in babica kupila za 2.rojstni dan posteljo, ki je služila za razne medvedke in ostali pliš; no in se je začelo, prvo noč je spal uro, dve, drugo malo dlje in tako cel mesec dokler se ni navadil, da je gor na postelji njegovo mesto in sedaj sam spleza gor in prespi celo noč, zjutraj pa se kr vrže k nam;
,
Srečno