|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje spanje spanje
13.2.2006 9:51:04   
Anonimen
našo jutri 19 mesečnico ta teden vzagajamo v spanje brez flaše mleka in raznoraznih ceremonij ponoč. od začetkas e je drla ko jesihar, se metala v znak, butala bo pojstlo in vse živo, to noč, pomoje bo ene 4. al 5. pa se je sicer zbudila kot ponavad ampak sem ji dala samo dudo in rekla no kako ajaš pa se je ulegla in zaspala nazaj user posted image  no upam da se bo to samo še stopnjevalo v nezbujanje čez celo noč.

se je pa zbudila že ob 5h zjutraj in bla čist budna...kako nej pa še to jo zdej prepričam da bi spala vsaj do 6h al pa še bolš 7h? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 10:03:37   
muki1
Boste že, kaj vse si ti že skoz dala s tem vašim spanjem, pa ste še vse premagali.
Do maja bo mala spala celo noč.....čutim.....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 10:19:18   
HuAnita
Tudi capinka že zna lepo potegniti v noč brez zbujanja in dojenja (danes se je celo pozabilauser posted image  dojiti ob 5.00). Samo je pa enako, ob 5.00 je kot ris, jaz se na vse pterege trudim, da bi spala še kakšno uro in pol, ampak ni variante. Le od kod ji ideja, da rada zgodaj vstajam?user posted image user posted image user posted image
še vseeno pa raje to, kot pa budnice na 1-3 ure, tisto me res ubija, ko je na sporedu pred zobki.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 10:32:55   
Anonimen
Če bi ji takrat dala flašo mleka pod pogojem, da potem nazaja zaspi, bi po moje privolila. Pa toplo mleko itak uspava, vprašanje je samo, če bi tebi to zneslo.

(odgovor članu HuAnita)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 10:33:37   
muki1
O HuAnita. Kdaj boste pa Capinko kaj odstavljali? Ker mene namreč čaka odstavitev pred drugim porodom. Drugače bo otrok št.2 na flaši, mu bo Neža vse potegnila z joške user posted image .

Lara, oprosti da ti temo mešam....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 11:40:55   
Anonimen
ja splišni sej sem ji dala mleko, ga je zeksala, pa nč hotla nazaj zaspat?? kr neki!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 17:26:43   
Maxica
O, pridna Tisa, le tako naprej. Mi se počasi spravljamo k odstavljanju od dojenja, upam, da bo približno tako uspešno kot pri vas. Doslednost, to je važno, kajne?!

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spanje spanje spanje
13.2.2006 22:20:14   
Anja167
Lara, user posted image user posted image user posted image  za spanje in da se lepo nazaj uleže, če rečeš: "No, kako ajaš?" Prima.

Glede spanja do 6h, 7h - ne misliti, da kaj pomaga. Do kdaj spi naš fant, je precej spremenljivo, se pa je do pred nekaj časa celotno dnevno in nočno spanje seštelo v 11 ur in 45 minut. Smo ga poskusili dati spat malo kasneje, pa se je takrat (po moje zanalašč) zbujal še malo prej. Zdaj ima svojo uro odhoda v posteljo (je tečen ko vrag, če jo zamudimo), zjutraj pa vstane enkrat kasneje, drugič prej. Ponavadi kasneje, če je treba v vrtec, in prej, če je sobota ali nedelja ali če gresta mami in oči prejšnji večer bolj pozno spat. user posted image user posted image user posted image

Po moje bo najbolje palilo to, da greš z njo spat že zvečer in si potem zjutraj lahko pokonci že pred njo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spanje spanje spanje
14.2.2006 11:06:56   
Anonimen
hehea nja ja spat grem js lohk pred njo pa nam pokonč pred njo pa če ne vem kva. js lohk spim 24 ur na dan - ma rekord tolk :)

no včer sem jo dala eno uro skor kasnej spat pa je dons spala do 6h??!! ne do 5h :) ampak se je ponoč spet mal več zbujala. no sej počas bo že dojela kaj hočem od nje..saj upam :)

(odgovor članu Anja167)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?