|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spermiogram
31.1.2006 19:16:26   
želva
Moški rabi napotnico od splošnega zdravnika? pokliče in se prijavi na kliniki za neplodnost? A lahko to sam naredi ali morata oba partnerja sočasno na preiskave?
Zanima me če je znjim vse ok,pa moj G pravi, da greva,če nič ne rata šele po pol leta hormonskih terapij naprej na preiskave. Men se pa ne da čakat.

Pa še nekej.A mogoče veste, če kakšni čajčki, zelišča pomagajo pri plodnosti. Zdej v soboto sm naročena pri eni,ki je sicer dipl. farmacevt,ampak ona ti pogleda v jutranji urin in kao takoj ve kaj je narobe s tabo, pol ti pa čajčke zmiksa. A kej pomaga?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spermiogram
31.1.2006 19:29:22   
Taja79
Moški dobi napotnico pri svojem zdravniku. Spermiogram lahko opravi kjerkoli (no, kjer ga pač opravljajo). Ne rabita iti sočasno na preiskave. Če je spermiogram slab, naj bi pomagali cink, selen, vitamini, kar pa lahko kupiš v DM-u. Ampak najprej se prepričajta, kje je težava - če sploh je...

Najprej morajo ugotovit vzrok neplodnosti (nekje po 1 letu poskusov za user posted image ), šele nato se odločijo za način zdravljenja. Tako da daj času čas, oni vedo kaj delajo.

LP!

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spermiogram
31.1.2006 19:42:40   
želva
Času nočem dat več čas,ker to traja pa že več kot dve leti. Moj g pa pravi, da ni panike!Prav,da je pr men vse kul, čeprav druzga kot už ni naredu.Pravi,da če mi je lahko ratalo po več kot enem letu z klomifenom, nam bo pa še enkrat. Enkrat že! men se ne da več čakat, ko sploh ne vem kaj se dogaja. Zdej mi je dal neki za ureditev ciklusa, za tri mesece, če ne bo nč, dobim zraven šee klomifen za tri mesce, šle po pa na preiskave. Tko,da če s tem vred prešteješ bodo minila 3 leta. tečna sm

(odgovor članu Taja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spermiogram
31.1.2006 19:50:12   
mirjanajelenko
zdravo
tudi jas sem imela iste probleme, ampak ti si na boljšem od 2000 sem si želela otroka  leta 2002 sem mu rekla zakaj ne morem zanositi, od njega sem dobila krut odgovor punca ti si komaj v 20 letu, tako je ostalo skoraj leto dni v meni pa bolečine, naredil ni nobenega pregleda, ampak saj bo in bo, tako dokler nisem zahtevala da želim naprej v mb, no seda jsmo pa 2006 tega leta pa še ni nič

_____________________________

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spermiogram
31.1.2006 19:51:16   
Taja79
želva, oprosti, nisem vedela, da je takšna situacija. Po zgornjem opisu sem predvidevala, kot da sta začela delat na tem in se pač ni takoj prijelo in bi že rada na preiskave. Sorry, res. Te razumem kaj preživljaš, ker se midva tudi trudiva že dobra 3 leta.

Jaz bi na tvojem mestu menjala gin. Zakaj pa še ne hodita v amb.za neplodnost? Tam te pa dajo na vse možne preglede, da ugotovijo vzrok in temu primerno zdravijo. Ti pa še očitno nisi dala nobenih preiskav skozi. Malo jih zagnjavi, jaz sem moji g. kar sama rekla, da mi naj da napotnico za pregled hormonov. Ampak pri meni je že na UZ ugotovila, da imam septum v maternici in polip. Tako da grem čez kakih 10 dni že na drugo histeroskopijo.

Držim pesti, da boš čimprej kaj uredila, samo ne smeš jih pustit pri miru, ker sami ne ukrepajo kaj dosti.

LP, pa ne bit tečna user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spermiogram
1.2.2006 7:50:15   
bebi
Želvica, kako te razumem. Pri meni je bilo pri bivši G vedno vse v najlepšem redu user posted image , zanosila pa vseeno nisem. Čas pa je kar mineval. Na srečo je šlo pri novem G vse po hitrem postopku, lahko ti povem, da so mi na UZ ugotovili, da imam manjšo pregrado in policistične jajčnike, česar bivša G ni nikoli ugotovila. Po 3 mesecih preiskav (pregled hormonov v krvi (FSH, LH, PRL), HSG, histero in laparoskopija, spermiogram) sem  takoj zanosila in danes sem v četrtem mesecu nosečnosti user posted image . Svetujem ti menjavo G.

Na spermiogram je bolje, da gresta skupaj, bo verjetno partnerju lažje. Midva sva to opravila skupaj, kar nama je bilo čisto samoumevno. Drugače pa to za moške ni ravno prijetna stvar. G je rekel, da moški sami bolj malo opravijo, zato se svetuje, da je zraven tudi partnerka. No, verjetno je to pač tudi odvisno od vsakega posameznika. Ampak, če je otrok od obeh, se mi zdi prav, da sta na poti do zanositve vedno skupaj.

Razni čajčki (plahtica, šentjanževka) pa meni na žalost niso prav nič pomagali. Če imaš PCO, tudi dvomim v pomoč Klomifena in Dabrostona. S tabletami samo prelagajo zanositev na še kasnejši čas, na koncu jih tako večina konča vsaj na laparoskopiji.

Srečno user posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Vzrok za ponavljajoče splave?
Raven naravnih celic ubijalk, ki krožijo po krvnem sistemu in lahko povzročijo splav, se poveča ob stresu, kakršnemukoli...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?