|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:00:43   
mala maja
Naš mali je spet letel po stopnicahuser posted image user posted image user posted image user posted image

sem šla pa ta velikega k šmarnicam in ko pripeljem domov me že na vratih čakajo da je Nik spet padel po stopnicah.user posted image user posted image  Drugič v 4 mesecih.

Ne vem, kaj se je zgodilo prvič niti sedaj. mamo ograjco in je bila zaprta ko je letel dol?? Pojma nimam kako je padel(možno da umes, možno da jo je odpru pa da se je nazaj zaprla k je butlna ob zid????)pojma nimamuser posted image .
Saj mali se lepo igra in zgleda da mu ni nič, sam jaz bi ga vseeno peljala na pregled, pa ne upam da mi ne bodo preveč grdo gledal da ne znam zanj skrbet ker je že drugič padel. Starši naj bi pazili nanje aneuser posted image user posted image .Res me skrbi.user posted image user posted image  A mislte da bi ga mogla peljat, če se normalno igra pa nič ne joka, pa tud zaspan ni.user posted image user posted image user posted image
Sem totalno neodgovorna mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:02:17   
Anonimen
Če je tako kot praviš, potem mislim, da ni panike. Kaj pa kakšna varovala za stopnice? Morda.

(odgovor članu mala maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:04:57   
lelaval
Sploh nisi neodgovorna - ne pćitaj si. Se pač zgodi. Ga pa 48 ur opazujte, če bi bil pretirano zaspan, bruhal ali padel v nezavest.
Naj te potolažim: pregovor, da pijance in otroke čuva bog - drži.
Držim pesti, da bo vse o.k.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:05:00   
mala maja
sej fora je v tem da imamo varovalna vratca na vrhu stopnic, pa ne vem kako je padel dol a jih je odpru al vmes padel.  Res ne vemuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:05:09   
Anonimen
Po moje tudi ni panike. Ne sem bruhat, če bi bruhal, pa pojdite k zdravniku.
Pa ne se preveč sekirat, eni so res bolj akrobati kot drugi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:05:48   
srki
Mala Maja, nisi slaba mami! To se dogaja in vedno se bo dogajalo. Včasih jih tako pazimo, pa se pred našimi očmi kaj zgodi. Saj poznam filing, zdaj si očitaš to in ono, da ga nisi pazila. Pa si nimaš kaj, sploh pa, če te ni bilo doma.

Če se otrok normalno igra, je, je živahen, ne joka, potem ga ne bi peljala k zdravniku. Saj lahko počakaš do jutri, pa boš videla. Naj ti malo tisti, ki so ga pazili povejo, kam se je udaril, da boš bolj previdna. Če boš pa bolj pomirjena, ga pa le pelji pokazat zdravniku.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet padel po stopnicah
10.5.2006 21:15:04   
mala maja
ma še vedno se sprašujem kako se lahko kaj takega dvakrat zgodiuser posted image user posted image  razumem enkrat ampak dvakrat????????

Hvala za nasvete, ga bom opazovala. Trenutno se mi zdi čist uredu. Tud nobene buške ni nikjer. edino user posted image  je rekel da se je tolk jokal pa da se je koj full pokakal. Mogoče od strahu user posted image user posted image .

Upam da bo uredu. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spet padel po stopnicah
11.5.2006 9:30:04   
bskrle
NAša Marija tudi dosti pada, zadnjič je s 4. stopnice. Vedno je polna bušk.
Jaz sem se počasi navadila.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
40 otroških laži, ki jim starši vedno nase...
So laži, ki so skupne vsem otrokom, ne glede na njihovo starost in tem lažem starši tudi največkrat nasedemo. Preverite,...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?