Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

,kajti moj spi tako različno.kakšen dan ful,recimo dons pa je spal od od dopoldne pa do sedajle(20)vs skupej 1 uro-no sej takih dni je več.kako naj vplivam da bo spal malo več,sej se mi zdi da je to premalo al kako?
 ,kajti moj spi tako različno.kakšen dan ful,recimo dons pa je spal od od dopoldne pa do sedajle(20)vs skupej 1 uro-no sej takih dni je več.kako naj vplivam da bo spal malo več,sej se mi zdi da je to premalo al kako? 

.  Ne vem če lahko vplivaš na to, da več spijo. Vsaj pri nas ni delovalo nič. Tadruga
 .  Ne vem če lahko vplivaš na to, da več spijo. Vsaj pri nas ni delovalo nič. Tadruga  
     (zdaj ima 4 mesece) ni nikoli spala čez dan toliko kot naj bi dojenčki spali. V svojem dosedanjem življenju je 4x spala  več kot dve uri v enem "kosu" - čez dan seveda. Mi je pa nekje okrog 7 tednov začea kar lepo spati ponoči - se je zbujala samo 1x in nazaj spat, tako da smo se vsaj naspali. Čez dan pa še sedaj api  max 2 uri - to je mišljeno čez cel dan (od 7.00 do 20.00) , v krajših rundah
   (zdaj ima 4 mesece) ni nikoli spala čez dan toliko kot naj bi dojenčki spali. V svojem dosedanjem življenju je 4x spala  več kot dve uri v enem "kosu" - čez dan seveda. Mi je pa nekje okrog 7 tednov začea kar lepo spati ponoči - se je zbujala samo 1x in nazaj spat, tako da smo se vsaj naspali. Čez dan pa še sedaj api  max 2 uri - to je mišljeno čez cel dan (od 7.00 do 20.00) , v krajših rundah  
    ). Se je pa potem po cca. enem mesecu to izboljšalo. Sedaj (star 2,5 meseca) ponoči spi od cca. 20h do 7h z 2x nočnim dojenjem, pa tudi takoj nazaj zaspi. Čez dan je pa tudi bolj problem daljše spanje (zelo redko spi več kot uro). Vseeno sedaj nabere nekje 13-15h ur spanja v 24h, kar se mi zdi veliko več kot prej.
 ). Se je pa potem po cca. enem mesecu to izboljšalo. Sedaj (star 2,5 meseca) ponoči spi od cca. 20h do 7h z 2x nočnim dojenjem, pa tudi takoj nazaj zaspi. Čez dan je pa tudi bolj problem daljše spanje (zelo redko spi več kot uro). Vseeno sedaj nabere nekje 13-15h ur spanja v 24h, kar se mi zdi veliko več kot prej.   ).
 ).