|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
4.5.2006 23:00:21   
natalina
KAKO STE???

Pri nas kar noro, zdaj smo stare 9-mesecev, Zoja se že plazi in je končno pogruntala, da se da plazit tudi naprej ne samo "rikverc" Zali je plazenje zadnja briga na tem svetu ona rajši stoji ob kavču in raziskuje, če pa že pristane na trebuhu se je pa veselje okrog vrtet!

Jemo že vse, spimo še ne ponoči, govorimo ata, teta, gaga, MAMA pa absolutno ne-kaj pa je to? a tista ki je 24-ur na razpolago ha ha ha

na morje šibamo že 10-junija,upam ,da bo vse ok!

No kje ste, kako ste, kaj počnete!

Aja še tole vam zaupam, da sva se z darjo spoznali tule gor in tudi v živo in naj vam povem da sta njena princa najbolj lušna na tem svetu!
Darja pozdravčke!!

PA PA

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
5.5.2006 8:26:53   
Jana4
živ natalina!
zadnje čase te pa res pogrešam tle gor. koliko lahko razberem imaš tudi ti Zojo. No še ena skupna lastnost ena od mojih treh je tudi Zoja.
Kdaj se boš opogumila in prišla še na moj konc pogledat, zdaj smo zopet zdraviuser posted image  user posted image .
Tudi mi dolgooooo nismo poznali besede mama, pa še potem sem bila nekaj časa Nani ker so govorile čez dudouser posted image . Zdaj pa jih težko utišaš. Pa rečejo od mamica ljubica do mati če jih ne pogledam takoj ko me kličejo. Joj so prave zverinice iz rezijeuser posted image .

_____________________________

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
5.5.2006 12:33:16   
darja.grm
No lep pozdrav še iz mnmoje strani.Natalina ne pretiravat (hahaha), tud tvoji princeski sta prav tako lepi če ne še lepši.Drugač pa moram poročat, da moj Enej že čist sam stoji in se ne premakne niti za en cm, polo sAM PADE NAPREJ.Drugač pa pri nas govorimo že tud mama, ata teta, jnjam, baba.Drugač pa odštevam dneve ko bosta sama hodila, kar jima ne manjka več velik.Sej pšravim skoz ena akcija.user posted image Drugač pa je vse o.k. do donsa sta bal sam enkrat bolna.In naj se še pohvalim da semm dojila 10 mesecev.Bravo zame(mal samohvalče ne škodi).
No, mamice upam da boste kaj poročale kako kaj z vašimi korenjaki!!Pa Natalinna pozdravčke tvojim princeskam.
papa

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
5.5.2006 12:34:52   
darja.grm
Aja, še neki sem pozabla, kaj pravte na to, da gremo mi s tamalimi v Španijo polet a bo prehudo za njiuj???
Sej bosta stara že več kot en let (no 2 meseca več).

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
5.5.2006 20:02:04   
pi
Pozdravljene,

me smo pa stare že celih 7 mesecev. Še nič ne govorimo, slabo sedimo, nočemo jesti zelenjave, sadje pa imamo zeloooo rade. Ponoči še ne spimo, se pa zelo rade smejimo.
V glavnem jaz sem še živa, čeprav bi se včasih poleg mojih treh punčk najraje kam skrila in več ne bi prišla ven, potem pa zvečer vse tri zaspijo, pa so spet tako srčkane, mamica zjutraj spočita in svet je spet lepši.

Darja, jaz mislim da ne bo pretežko za njiju ampak zate. Mi smo šli z veliko ko je bila stara 11 mesecev na Mallorco in je zelo uživala.

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
5.5.2006 20:41:32   
natalina
Jana4!

Evo bomo vožičkale do vas naslednji teden,ti prej mailam na privat al mi pa pošlji cifro, da se zmeniva kdaj povožičkamo!

Darja, glede španije pa vi ne boste imeli problemov, ker si ti mamica, ki absolutno ne komplicira, sej bo vse tako kot doma, samo da bo to španija!
malo bolj energična dežela!

Pi- vi pa tudi fajn napredujete, tudi ko moje tri punce zvečer spijo in je neverjetna tišina, takrat jih imam najrajši-ha ha

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
7.5.2006 11:33:12   
darja.grm
Punce kvala ste mi vlile upanje da bo o.k. na počitnicah.Čeprav me je vseen mal strah.Drugač pa, pi sej pri sedmih mesecih tud pri nas še nismo govoril, ko bosta pripravljeni bosta nardili vse.Jest pravim vse ob svojem času.Če jest poglčedam Eneja, že cel teden sam stoji koraka pa kar ne nardi, očitno še nji pripravljen.
Ja Natalina ti mmoram popvedat, da sem dons spet opazila da je mal pomigal z glavo, pol sem ga dala pa spat in je takoj zapsal.Pojma nimam kaj je zdaj to.Včeri pa niti enrkat, oz. dvakrat v celem dnevu.Tkoda res ne vem, sam se je pa smejal kol je to naredu, kot da bi vedel da to dela in me je čakal kaj bom nardila.A misliš da je možno tud to.user posted image


_____________________________

carpe diem

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
7.5.2006 21:37:54   
zara3
Pozdrav še od naših 10 in pol mesečnikovv.
Pri nas je tudi prava akcija. Mali trije dirkajo po vseh štirih, naša drobna pupa Zara pa se ob vsaki opori tudi postavlja na noge. Dnevi so zadnje čase kar naporni, seveda pa tudi zanimivi. Jemo tudi že skoraj vse, tako da nekih posebnih težav nimamo.
lp, Zara

(odgovor članu natalina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
16.5.2006 8:48:07   
mirka
Pozdravljene tudi z moje strani!
Moji punci sta stari 9 mes in "že"sedita(sem se že bala  ko sta začeli samostojno sedeti šele pri 8mes). Jesta skoraj vse, samo drugega mleka kot mojega pa nočetauser posted image nevem kako naj ju zdaj navadim na flašo ker dojenje bo kmal treba ukint. ponoči se tudi še hranita tako da vstajam 3-4x. čebljata skoz nekej.
kotalita se po tleh in plazita v "rikverc", dvigujeta no kolena. pestro je v glavnem, pa vem da bo še bolj:)
no tolk od nas.
M

(odgovor članu zara3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
16.5.2006 12:21:39   
darja.grm
Ojla mamice
Mirka zate imam predlog, kaj če bi postopoma nehala dojiti.ZTzo sem tud jaz nardila in sta se lepo odvadila in zdaj niti ne vesta več kaj je blo.Ker zvečer jima dam flašo na blazini in se niti ne obrneta več k joškam.Aja, si pa dobra da se ti da ponoč vstajat še tokrat.po moje če bi jima dala flašo nebi več rabla tok vstajat.Lahko pa še probaš čez dan jima dat čaj al ap sok v flašo pa se jo bosta navadile.Upam da sem ti kaj pomagala.user posted image
No pa uživajte še naprej.
Jest se lahko pa pohvalim, da že odštevam dneve ko bomo stari eno leto in še malo in moja škrata bosta sama hodila.Zdej že hodita samo s pomočjo ene roke in se že spuščata.
No lepo se mejte
papa

_____________________________

carpe diem

(odgovor članu mirka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: spet vas mora mama natalina bezat na plan!!
21.5.2006 13:38:04   
mirka
Darja hvala za predlog. Moram rečt da nam gre že bolje. Čez dan mi popijeta sigurnop liter tekočine- čaj, sok, vodo,..flaške so kar skoz prazne. No in sta začele lepo piti tudi ponoči. Tajko da zdržita da se zbudita samo 1x dam malo čaja  in pol do zjutraj- 5-6ih ko ju dojim.
Tud zvečer sem jima začela dajat kaj bolj konkretnega za večerjo, ampak po žlički ker po flaši pa sploh nočeta čokolešnika in podobnih reči. No samo da jesta, sicer se malo upirata ampak moram vztrajat,..

LP
Mirka

(odgovor članu darja.grm)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?