|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spontani splav
20.12.2010 16:42:18   
galebka
Pozdravljene!

Vem, da je bilo na to temo že veliko napisanega, pa je vseeno vsaka zgodba žalost zase.

Moja se je začela pred pol leta, ko sem zanosila. In pri prvem - zgodnjem pregledu pri ginekologu ugotovila, da še ne bom dobila materinske knjižice, saj se nič ne vidi. Po slabem tednu je bilo vsega konec, krvavitev, padec hormona..

Uspelo nama je ponovno. Tudi tokrat ni trajalo dlje od 6 tedna, popolnoma enak potek kot prvič. Danes se je vse končalo.

Vem, da je že tako prav in da narava poskrbi za to. Pa vseeno, sem žalostna in predvsem me je strah. Da se bo spet ponovilo, da mi bo ginekolog ponovno rekel, da se vidimo, ko bom ponovno zanosila.

Zato bi vam bila, punce, zelo hvaležna, če imate kakšne podobne izkušnje, morda kakšno optimistično, v smislu - tretjič pa rata ali pa samo nasvet, kako so vas obravnavali po SS - ste imele kakšne preglede, preiskave?

Hvala vam in lepe praznike.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spontani splav
20.12.2010 23:13:20   
MAŠKA
Ker je že pozna ura bom zelo kratka, le da ti vlijem malo optimizma.

Tudi jaz sem imela po prvem porodu 2 zaporedna ss,  v tretje pa je uspelo. Dodatnih preiskav nisem imela, ker ti pripadajo šele po 3. ss, pravijo. Takrat sem bila zelo žalostna, ker se nihče ni ubadal z mojimi splavi, zdaj ti pa lahko povem, da mislim, da mi je bolje, da me niso pošiljali okrog zdravnikov, in iskali vzroke, saj bi me takrat še bolj psihično ubijalo. Kljub temu pa imamo zdaj zdravo punčko, ki bo kmalu upihnila prvo svečko.

Vso srečo ti želim!

_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu galebka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spontani splav
21.12.2010 8:11:39   
pomar*ANČA*
vem kaj prestajaš... letos sem imela dva ss ter izvenmaternično nosečnot, potrebno je bilo odstraniti jajcevod.

vem, da tako kot zame, tudi zate pride čas. vsaka stvar se zgodi z razlogom, poskušaj na vse skupaj gledati čim bolj pozitivno!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spontani splav
31.3.2011 21:55:22   
ronja
Ni glih v tretje gre rado, ampak pri meni je v polovici primerov bila nosečnost uspešna, sta bili pa obe rizični in naproni. Ampak se splača. 2 splava nista nekaj strašno redkega, samo redko ljudje o tem govorijo. Sicer pa včasih punce niti vedele niso, ker ni bilo testov, da bi takoj ugotovile, dostikrat tudi danes punce ne vejo, če imajo neredne m., tako da tega je več kot izgleda, ker je dosti tudi neregistriranih (sem ravno zadnjič napodila svojo prijateljico h g., da pogleda, če je vse ok, ker je tudi ona imela ss, pa sploh ni nameravala it tja in je mislila, da je ne bojo vzeliuser posted image ).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu galebka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spontani splav
4.4.2011 18:34:35   
fema
Pri meni pa je bilo tako, da najprej nisem mogla zanositi. Sem bila operirana (laparoskopija, histeroskopija), potem še vedno nisem mogla zanositi, dobila klomifen, je useplo, žal je bil blighted ovum, je čez nekaj časa spet uspelo in se je plodek držal tam nekje do 10t, žal sem v enajstem tednu morala že na drugo abrazijo user posted image

Težko, je zelo težko, sploh, ker vem, da že tako težko zanosim, operirana sem že bila in je potem frustracija še večja, ker ne veš čemu pripisati tak dogodek ...

Če še nisi bila na nobeni preiskavi, je smiselno narediti vsaj UZ, da vidijo, če imaš pregrado. Je pa žal tako, da do genetskih preiskav nismo upravičene, dokler ne splavimo 3x. Kruta je ta narava, nekaterim daje v izobilju, nekaterim pa jemlje. Ni tolažbe, nimamo pa druge kot, da živimo naprej in upamo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?