|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 12.4.2007 17:43:37
|
|
|
|
Putka
|
Saj prav da si trmasta . Jaz sem zanosila nekje po 4,5 mesecih. Samo ni bilo potrebno abrazije delat, pa ciklus je normalno prišel, tako da sva kar takoj nadaljevala. Drugače pa pravijo nekje 2-3 mesece pavze.
|
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 12.4.2007 18:03:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva začela po 3,5 mesecih ponovno delat na , po enem mesecu nama je uspelo in je bilo vse ok. Sem pa tudi imela abrazijo.
|
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 13.4.2007 21:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker sem bila noseča že več kot 10 tednov, so mi svetovali 3 mesece "počitka", še boljše so rekli 6. Vmes sem imela še neke komplikacije (preveč stanjšana stena maternice (so me orng očistili )), tako da sva zeleno luč dobila šele po 5 mesecih. in sedaj sem že spet srečka . Upam, da bo sedaj vse OK:
|
|
|
|
|
RE: SS - PO KOLIKEM ČASU SPET? 14.4.2007 17:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Abrazijo sem imela v 9. tednu, ker ni bil srček. Pazila sva nato dva ciklusa oz. časovno 3 mesece, zanosila pa sem 6 mesecev po abraziji in sem sedaj 18t in je vse ok.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj se rojeva vse manj fantkov?Zanimiv dokumentarec o razlogih, zakaj se populacija moških zmanjšuje in zakaj ima vedno več moških težave s plodnostjo....
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?