sanelaa
|
UF, MENI SE TO ZDI KOT ATOPIČNI DERMATITIS. Smo tudi mi imeli suho kožo po obrazu, pa potem rdeča lička, pa potem male vodne mehurčke..............dolgo je pediatrinja govorila da gre samo za čiščenje kože, pa sem vedela da ni samo to. No, testi so potem pokazali tudi alergijo na beljak in lecitin, mi je bla predpisana stroga dieta, ker sem ga dojila. No, potem smo šli k dermatologu, nam je predpisal advantan, ker je vmes Luka imel obraz ranjen že do krvi, do živega. No, potem smo pa nekaj časa uporabljali advantan in njemu podobne kortikosteroide, a kaj ko jih koža kmalu ni več sprejela. Pote pa smo po čudnem naključju prišli do kreme, do čudežne kreme, ki je popolnoma naravna in ki je v enem tednu naredila čudež. To, s čemer smo se borili 6 mesecev, je izginilo v enem tednu. Dobesedno. Uglavnem, pojdita na kakšne teste............da se vidi da ni kakšna alergija. čeprav je pri nas bilo tako, da smo potem s to čudežno kremico odpravili vse, jaz sem jedla vse, pa tudi Luka, tako da ni vedno nujno da je AD povezan z alergijo na hrano. No, vsaj pri nas ni bilo tako, ker Luka od sedmega meseca dalje je popolnoma vse, pa se ekcemi in lišaji niso več vrnili.
|