|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tofu
8.4.2011 12:31:15   
Anonimen
živjo
moja hči alergična kravje mleko in me zanima kaj lahko pripravim iz tofula ... pa ne preveč komplicirano
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tofu
8.4.2011 12:39:03   
Izabelina
vse, kar bi drugače načeloma delala iz mesa...

tofu je dobr zato, ker sam nima ravno veliko okusa in potem nekako prevzame okus stvari, ki jih kuhaš zraven... dobr ga je prej mal po marinirat...

Iz njega lahko delaš omake (kot da bi delala iz faširanega mesa, mal čebulice potem koščke tofuja prepražiš dodaš mogoče paradižnikovo omako itd.), lahko ga popečeš in dodaš solatam, v sendviču je dober... s pečenim krompirčkom...

recepte ti bojo pa gotov kšne bolj izkušene povedale...


_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: tofu
19.1.2012 12:57:37   
iza.
Mi doma zelo radi jemo miso juho s tofujem in porom. Najprej skuahš miso juho (iz paste, ki jo kupiš v trgovini), dodaš por da se skuha in na koncu še na majhne kockice narezan tofu. Zelo hitro in enostavno za pripravo pa seveda zdravo... Ali pa spečeš pico in sir zamenjaš s tofujem, tudi zelo okusno in bolj zdravo kot "originalna" pica.
Sicer pa receptov za tofu kar mrgoli na netu...
V angleščini:
http://www.tofu-recipe.com
http://vegetarian.about.com/od/maindishentreerecipes/tp/Tofu-Recipes.htm
http://recipeswithtofu.blogspot.com/
http://www.eatingwell.com/recipes_menus/collections/healthy_tofu_recipes
Tudi tale link je zanimiv. Kako je tofu sploh narejen?:
http://www.youtube.com/watch?v=3kARjk3k3EY
V italijanščini:
http://ricette-di-tofu.blogspot.com/
http://www.petitchef.it/tags/ricette/tofu-ricette
http://www.cucinaericette.it/cucina-creativa/ricette/primi-piatti/cous-cous-vegetariano-con-tofu.asp
Kako tofu narediš sama doma:
http://www.veganblog.it/2010/03/23/tofu-ricetta-base/
Sicer pa za alergike so pomojem fajn tudi sojini jogurti (provamel, valsoia, sojage,...), v specialniziranih in bolje založenih trgovinah najdeš tudi sladolede iz sojinega, riževega mleka, doma lahko spečeš ubistvu skoraj vse sladice, maslo zamenjaš z margarino, navadno mleko s sojinim ali riževim...
Upam, da ti bo šlo...user posted image


(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?