|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   totalno sem zmedena
10.10.2005 9:38:35   
Anonimen
Pozdravljeni,

res sem zmedena in razdvojena pa ne vem kaj naj storim? Zadeva pa gre takole; z možem sva poročena 7let in imava čudovitega leto in pol starega sina, ki ga oba neizmerno obožujeva. V preteklosti sva se oba zelo veliko ukvarjala s svojima karierama, hišo, vsak sam s sabo in zgodilo se je, da sva živela navzven sicer čisto normalno, sicer pa eden mimo drugega. Spomladi sem jaz spoznala nekoga, ki me je očaral in oba sva čutila kot, da sva si usojena. Tudi on je poročen - brez otrok. Da skrajšam - po zares čustveno in psihično napornem poletju sem se jaz odselila iz svoje nove hiše, moj novi partner je vložil vlogo za razvezo in zdaj preživiva skupaj vse proste trenutke. Sina si z možem deliva in na malčku se zaenkrta nič ne opazi, da bi bilo kaj narobe. Tudi moj novi partner ga obožuje in sonček ga ima prav tako rad. Z možem od katerega se še nisem ločila se glede sina dogovarjava prav vse in pravzaprav sva se o vseh stvareh glede ločitve sporazumno dogovorila. Zelo se trudiva, da bi delala vse tako, da bi sin ločitev čim manj čutil, ker on obema pomeni vse na svetu. In kje je problem?

V meni. Sedaj sem skupaj z novim partnerjem in še vedno mislim, da je on vse kar sem si kdaj želela, vendar pa zelo pogrešam moža. Zelo veliko se pogovarjam z njim po telefonu, skupaj jočeva, poveva si, da se pogrešava........Sama sem sicer zelo čustvena in zato vedno ko je meni lepo ko uživam, pomislim kako je možu hudo in kaj sem mu storila ko sem se zaljubila v nekoga drugega, pa čeprav je on obdržal hišo, hodi ven, se zabava, s sinom ima ravno toliko stikov kot jaz.... V meni je prisotna tudi zelo močna krivda proti možu in tudi sinu. Skratka ne morem se odločiti da bi šla do notarja in vložila uradno vlogo za ločitev. Oba moška pa me čakata.........Kaj naj storim??? Tako zelo mi je težko in tako sem razdovojena......

anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 9:45:12   
darjatimci
Sprašuješ kaj storiti,oba morata odrasti in se začeti obnašati bolj odgovorno predvsem do otroka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 10:00:40   
CatJa
Večina žensk dela to napako, da stopi iz enega razmerja v drugo in si ne pusti dovolj časa, da se slika izkristalizira. Še huje pa je to, da nekaj delamo iz usmiljenja, ne zaradi sebe. Tako da, vse je na tebi, glej le to, da pri tem ne bo trpel otrok.

_____________________________

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 10:24:35   
muki1
Kako to misliš, da te oba moška čakata? A mož bi te vzel nazaj, ali kaj? Če se ne trudimo dovolj, partnerstvo slej ko prej zajadra v take vode, da živita en mimo drugega, zato se ti lahko zgodba čez nekaj let ponovi.
Ali še ljubiš svojega moža? S katerim se vidiš čez 10 let? Če še ljubiš svojega moža, se vrni k njemu, če ga večne ljubiš in te le peče vest, te bo verjetno vedno manj....

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 10:28:49   
muki1
Ja, še to sem si mislila. Moja hčerkica bo ta teden stara 18 mesecev in si ne predstavljam, kako bi reagirala, če bi se odselili v novo stanovanje, kjer ne bi bilo atija. Po mojem, ji ne bi bilo vseeno, bi ga pogrešala in bi to pokazala, tako da imaš pravega junaka, če praviš, da se na njem nič ne opazi.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 10:37:44   
Anonimen
Morda pa gre vse to le prehitro, čeprav si možu kmalu odkrila vse karte, mu povedala po resnici kaj se dogaja in kaj čutiš in se odselila od doma in četudi je tvoj nov partner vložil prošnjo po razvezi, je to vse skupaj morda le prehitro zate.
Malo imam občutek, da čutiš preveč krivde nasproti možu, za katerega kaže, da je morda prav vredu človek, le vidva sta se skozi leta odtujila  in vajine poti so šle vsaksebi.Morda pa vajinega zakona še ni konec in tudi ti še vedno čutiš nekaj do njega, ker drugače tega občutka krivde nebi imela v sebi (verjetno ga imaš zato, ker ti mož ni nikoli dal kakšnega resnega povoda in razloga, da se je to zgodilo in bi ti to pri sebi lahko jemala kot opravičilo) in te sedaj malce vest peče, kadar uživaš in veš, da oo ne.
Zgleda, da ti nov moški daje točno tisto kar si pri možu pogrešala in česar ti ni dajal.Ni pa nujno, da je ta nov moški dejansko toliko boljši od moža in ti bo v prihodnosti nudil vse kar potrebuješ.
Od spomladi je minilo malo časa, to kar čutiš do novega partnerja je zaljubljenost, ki lahko doleti vsakega ne glede na starost ali stan in takrat gledamo vse skozi roza očala, vse je čudovito, veliko časa preživimo skupaj z partnerjem in se nam zdi, da je končno vse tako kot smo si vedno želeli, ampak vedi, da boš tudi z novim partnerjem doživela "7 poročenih let" v katerih se ne bodo cedili ravno med in mleko vsak dan.A boš tudi takrat zbežala?Kako pa je bilo med tabo in možem na začetku, verjetno je bilo lepo, le ljudje sčasoma začnemo posvečati več časa drugim stvarem in se odtujimo in ne znamo najti poti nazaj ampak jo raje popihamo k čem novem, ker se je za to treba manj trudit in je lažje.
Ponavadi potrebujemo ljudje kar nekaj časa, da si po eni zvezi zacelimo rane, to traja leta, ti pa se po nekaj mesecih vržeš že na nekaj novega.
Pa da ne bo vse zvenelo tako, kot da za moža navijam...če do njega več nič ne čutiš in pri sebi RES VEŠ, da je to kar delaš edino prav zate in za otroka potem vloži ločitev.Ampak res šele takrat, ko boš v vsakem trenutku dneva prepričana, da je to kar delaš res edino pravilno, pa naj bo to v trenutku ko ležiš v objemu novega, ko se vidiš ali slišiš z možem in ko se igraš z otrokom.In čisto nič prej.
Me pa res veseli, da se oba trudita, da bi to na otroka čim manj vplivalo, v vsakem primeru še dalje stremite k temu.

Veliko sreče vam vsem štirim želim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 10:45:30   
muki1
Srček, to si zelo dobro napisala, aplavdiram user posted image  user posted image  user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 11:06:45   
Anonimen
Hvala za vaše odgovore. Mislim, da gre zame zares vse prehitro. Ne morem se totalno odločiti ne za enega ne za drugega. Mož bi rad da se vrnem. Naj povem, da sva sicer skupaj že 15let (od konca srednje šole) in, da se ne spominjam več kako je bilo na začetku. Vedno mi je bil všeč, vendar pa mislim, da nikoli nisem čutila do njega te strasti kot jo čutim zdaj. Bila sem zelo mlada ko sva začela hoditi, on je bil moj prvi fant.

Večkrat v preteklosti sem se že zaljubila in hotela oditi, ko še nisva bila poročena, potem ko še ni bilo otroka, ko še ni bilo skupnega premoženja, vendar nikoli nisem zbrala dovolj moči in poguma. Mislim, da zato ker nikoli ni bilo nič narobe, ni mi dajala zunanjega povoda da bi odšla. Vse je bilo ok., materialno nama je bilo dobro, zabavala sva se skupaj, vendar pa sem jaz čutila, da meni ves čas nekaj manjka...... Poleg tega nisem mogla oditi, ker sem ves čas vedela da me on zelo ljubi in je zelo dober človek. Vem, da če bi se zdaj vrnila bi bilo težko zanj in zame. Ma čisto sem zblojena.......

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 11:25:30   
Anonimen
Hja, pravijo da se nazaj samo kozla.  S tem nočem reči, da se ne smeš vrniti, ampak da je dobro res dobro prej premisliti, kako in kaj, preden se karkoli zgodi. V mnogih zakonih in zvezah ni tak kot bi moralo biti, je pa znosno da življenje teče naprej. In na začetku je vedno smetana, ki pa se kmalu poliže ali pa skisa. In kaj potem? Spet stremeti k novemu, boljšemu? Ne vem, kam potem to vodi. V življenju se je treba prilagajat, sprejemat kompromise, spoštovat in upoštevat druga mnenja, itd.... TOle kar se je zgodilo tebi, se mi zdi absolutno prehitro. Iz ene zveze takoj v drugo, ko je v igri v bistvu zgolj zaljubljenost, ko še vse gori od zaljubljenosti in ko človeka niti ne poznaš tako dobro, da bi lahko vedela, da je to to. Ampak vrniti se nazaj bi bilo pa tudi malo čudno. No, precej čudno, vsaj meni.  In ne trdit, da se na otrocih nič ne pozna, se, pa še kako se pozna, če ne tale trennutek se bo pa čez dva meseca, tri ali štiri, verjemi.  Moja prijateljica je šla točno tako narazen, kot praviš ti, 3. julija je spoznala novega, konec avgusta je prvega nogirala in se je moral odselit. Otrok je sicer star tri leta ampak zdaj sprašuje, zakaj oči samo joka (ker pač ima stike z njim) in zakaj je babi (tašča) skoz žalostna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 11:35:28   
Anonimen
Jest bi pr al binci dodala še odpuščanje.

Glede vračanja pa to:
midva z bivšim možem sva bila skupaj ene 6 let nakar sva šla narazen. Po nekaj mesecih se je vrnil. Vse je bilo čudovito in fajn. Rada sva se imela kot na začetku...in potem sva se po parih mesecih poročila.

Po štirih letih pa se ločujeva oz. sem skoraj ločena. Menda v zakonu gospod niso bili najbolj srečni in tako sem postala (po njegovih besedah) kolateralna žrtev pri iskanju njegove sreče.

Hotela sem samo povedat, da pogreta župca ni najboljša. Po drugi strani pa poznam primer identičen tvojemu (no otroka še nista imela), ko se je potem mož vrnil in sedaj imata čudovit zakon. To lahko rečem, ker jih zelo zelo dobro pozmam.

Možnosti sta obe, ampak jaz osebno se bolj nagibam k tisti - ne hodi nazaj, če nisi prepričana, da boš zmogla včasih tudi kak očitek na to temo požret.

BTW: ne delaj si utvar, da se otroku ne pozna. Se mu in s svojim dojemanjem verjetno tudi že ve da nekaj ni v redu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 11:47:14   
baguSka
Pogrešaš moža, ker imata nekaj skupnega, ker sta skupi preživela mnogo let praktično že od otroštva. Med vama se je spletla globoka vez in čisto normalno je, da ga pogrešaš in da se kriviš za to kar si mu nardila. Ampak vpraši se, kaj te je sploh motilo na njemu? Kaj je bil razlog, da ni bil to, kar bi moral bit. Spomn se tudi njegovih oz. vajinih šibkih točk in ne le dobrih. Ker zarad dobrih se sigurno nisi zalubla v druzga. Največkrat je tko, da ko se vrneš je čez čas spet isto. Pač odvisno kaj pr vama ni štimal. Kot pravš ni blo strasti..neki je manjkal. A mislš da če se boš vrnila boš tokrat zapolnjena? Si mogoče rabla samo to, da se 'zgonš'? Je bila vajina veza z možom že preveč monotona? Tudi te stvari ti povejo, da boš potem verjetn vsakič nardila tko, ko ti bo v vezi z možom postal dolgčas...bla bla. Sori lohk bi ti še velik pisala, ampak povedala ti bom kaj jst mislm, čeprou te ne poznam: s tem moškim zdej sigurno ne boš več dolg zdržala (prehitr je blo vse skupi), potem se boš vrnila k možu in bo mogoče neki časa spet mau klapal, ampak predolg ne, ker boš spet vidla da to ni to.. Punca, šele ko boš čist čustveno odsotna od svojga moža, pol boš lohk šla šele v drugo vezo. Do takrat boš pa itak skoz in zmeri tuhtala, kaj si mu nardila, kok je bogi, kok ga maš v bistvu rada ipd. Ampak to je le pojav, ki sledi koncu neke veze.. Ok glej: sama sm mela več kot eno leto popolnoma iste misli, ko sem pustila svojga bivšga, ker med nama nism čutla iskre, kljub ljubezni, spoštovanju, prijateljstvu.. kljub temu, da sm bla že v drugi vezi, sem še vedno misnla na njega, kaj sem mu nardila in tko, zato sem prekinla tisto vezo, da sem poskusla spet z bivšim in spet je trajal par mescou vse skupi, dokler nism vidla, da tiste iskre ni in ni. Mogoče je blo tko le pr men in še pr kšnmu drugmu. Jst ti želim da se odločš pravilno in da ne delaš neki brezglavo. Dobr premisl kaj boš in kako, preden nardiš nasledn korak. Vprašanje če se boš pol lohk vrnila. Poglej mene bi bivši še dons nazaj vzel, pa je od tega že par let, a jaz imam v svoji glavi pošlihtan in vem kaj hočem. K sreči nisva mela otrok, a to je pri tebi še tolk teži, ker boš stike z bivšim za vedno mela. V svoji glavi in srcu moraš razpucat kaj in kako, kaj ti več pomen in kaj manj ipd.

Ojoj sori, sej sploh nism šla več nazaj brat, ampak skoz neki okol letam in sm verjetn eno klobaso skup stisnla. Ups. Skratka vso srečo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:28:25   
muki1
Joj, jaz kar uletavam v ta post. Tudi dobro napisana, ampak BAGUSKA, ZA BOGA MILEGA, PA RES NE MOREŠ VSAJ MALO SLOVENŠČINE UPORABLJATI? user posted image  user posted image  user posted image
Ne, res, jaz sn se komi prebila.

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:37:19   
Annny
Mislim, da si labilna oseba, ki ne ve, kaj bi rada.

Kaj pa pravi tvoj novi partner na to, da VSE PROSTE TRENUTKE preživiš skupaj z možem in otrokom? Koliko časa pa si utrgaš zanj?
Kaj tvoj partner misli o tvojih čustvenih telefonskih pogovorih z možem?

Kaj ti pri možu manjka?

Na ta vprašanja si iskreno odgovori, pa boš vedela, kje si.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:41:40   
kalbo
Meni se pa zdi, da si že v preteklosti nardila vsaj dve napaki. Prva je ta, da si šla v zakon s človekom, s katerim ti je že prej škripalo (vsaj s tvoje strani). Ne vem, a si mislila, da bo poroka pa kar popravla vse. Poroka še nikoli ni zanetila strasti, ki je ni bilo. Po tem je tukaj še otrok, ki mu zdaj, ko je na svetu ne smem reči napaka, ker pač noben otrok ni napaka, ampak samo sreča in veselje. Pazi, da bosta ob razvezi mislila predvsem na otroka. Imeti otroka z nekom je za moje pojme tesnejša in močnejša zaobljuba kot poroka.

Dobro premisli, s kom od teh dveh se vidiš na stara leta, ko se ti bo mednožje posušilo, partnerjevo orodje bo pa brez funkcije. Takrat ne bo seksa, in živalske strasti. Na stara leta ostane le globoka vez med zakoncema. Razmisli tudi v tej smeri.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:44:48   
Anonimen
Proste trenutke preživljam z novim partnerjem, za moje čustvene telefonske pogovore z možem pa on ne ve in če bi vedel vem, da ne bi bil navdušen nad njimi. Ve pa, da pogrešam moža in da še nisem pripravljena na uradno ločitev, da si pravzaprav še puščam odprta vrata. Vem, da sem labilna in verjetno tudi hinavska do obeh, ampak drugače v tem trenutku ne zmorem in mi je zato zelo hudo. Poskušala sem že tudi biti brez obeh - to je bilo šele grozno......

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:46:22   
Anonimen
Kalbo, odličen zadnji odstavek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 12:51:12   
anne
Po 7 letih se na enega človeka navadiš, mogoče ga imaš za samo po sebi umevnega, v razmerje pride rutine in kaj ti narediš????????  Popohaš jo k prvemu, ki ti piha na dušo!!!!!!!  Haloooooo!!!!!!!! Pa misliš , da boš z novim po 7 letih na istem kot sedaj na začetku, ko je vse lepo in super in zaljubljeno 100/h?

Pa jaz to ne razumem. Namesto da bi se z možem poskusila pogovorit kaj  je narobe, kaj ti manjka, kaj pogrešeš in ugotovila ali se da to vnesti v razmerje. Mogoče bila nekaj časa narazen, da sploh ugotoviš ali je še kaj čustev med vama ali ne. Vsaj za voljo otroka je potrebno poskusit ali se da kaj rešit. In šele potem če vidiš da ni nobenih čustev več, nobene volje in želje biti s tem človekom, potem se komaj odločiš za razvezo. Vsaj jaz bi tako ravnala. Hudiča , da si se poročila z njim, je pa menda moralo biti nekaj na njem. 

Pa brez zamere prosim. Takšno je moje mnjenje.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:03:10   
žiža
jaz tud ne razumem, zakaj se prej ne pogovoriš, skušaš najti razlog zakaj je do tega prišlo.
Ne vem no po mojem je razlog, da s partnerji čist premalo komunicirate. Ne mislim o tistih stvareh ala kako je bilo v službi, pa kaj je v cajtengih pisalo... Koliko ti poznaš moževo notranjost, a  poznaš  tisti skriti kotiček srca, kjer se rojevajo njegove misli in obratno?
Midva sva hodila že pred poroko k pedzakonaski skupini, sedaj k zakonski skupini. Bom kdaj drugič kaj več o tem napisala, ampak zadeva je enkratna, kaj lahko tak taprav pogovor stori.
Žal mi je zate, tvojega moža, novega partnerja in najbolj za otročka, da si vse skupaj spravila v tako godljo. Pa prez zamere user posted image

(odgovor članu anne)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:05:26   
Anonimen
sploh nimam nobenega komentarja!!!
razloži samo, če si res mislila da bo pri ta novem moškem kej drugače?
lahko ti povem eno skrivnost: načeloma so vsi enaki.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:06:50   
Marogica
Zame je to, kar si napisala, čisto normalo in sem bila VEDNO mišljenja, da pari, ki se prezgodaj spoznajo oz. prve ljubezni, ne trajajo večno. Kar sicer ne pomeni, da ne ostanejo skupaj, vendar pa se mora vsaj en partner izživeti ali sprobati kaj drugega(eni na skrivaj, drugi očitno). To ni nič novega ali čudnega, je čisto normalno in človeško.
Zato pa vedno zastopam mišljenje, da je treba z zakonom, otrokom počakati, ker se potem zgodi to, kar se je tebi. Seveda v takih primerih pomislim najprej na otroka in morebitne posledice, ki se v tvojem primeru še niso pokazale, se pa pa bodo. To seveda ne pomeni neke "trajne" negativne posledice, vendar bo otrok nekje v sebi vedno trpel, ker niste kot družina skupaj. SEveda ne zagovarjam, da se mora zakon na vsak način obdržati zaradi otroka, sploh ne, temveč, da je treba prej dobro premisliti, nekaj doživeti in se šele nato za ta korak odločiti.(mogoče sem se jaz zaradi tega poročila šele pri 34-tih?)
Kaj naj ti povem? Po eni strani mi je všeč, da si partnerju povedala in ga nisi "vlekla za nos" leta in leta, po drugi strani se mi zdi, da si se prenaglila s tvojim odhodom od doma, ker je razvidno iz tvojega pisanja, da še nisi sama pri sebi razčistila čisto nič.
Jaz bi na tvojem mestu dobro premislila, kaj bi rada, se izselila iz stanovanja, kjer živiš s prijateljem ter si našla lastno stanovanje, kjer bi staanovala nekaj mesecev SAMA (seveda z otrokom). Videvala bi se z obema-brez večjih obvez, jima tudi povedala, kako se trenutno počutim, in da si vsi trije morate dati čas. Glede na bodočo situacijo, razumevanje z obema, vpletenost otroka v to povezavo, bi se na podlagi čustev, ki bi se "spravili v red, odločila(sama zase), kaj si želim in kaj je dobro zame. Seveda se postavlja vprašanje, če bi oba moška pri tem sodelovala in kako bi reagirala. Vendar si vzamite čas, čas, čas, ki ga dobro izkoristite in to vsi trije.
Želim ti dosti sreče

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:13:52   
kalbo
Japi, mislim, da ti ena poštena ledena kopel nebi škodila. Mogoče bi te pa streznila. Pamet v glavo dekle, pa si pred oči postavi svojega otroka, ki je v tem trenutku močno odvisen od tebe. Nekje si napisala, da ga obožuješ...torej se tudi tako obnašaj. S takim obnašanjem mu močno škodiš. Ali se vrni domov in tam ostani, al pa se loči in ostani s tem, s katerim si zdaj. Ostane ti pa še možnost, da si sama, pa skačeš od moškega do moškega, samo v tem primeru otroka z njimi ne seznanjaj. Samo za božjo voljo ukreni nekaj, da ne bo tako kot je zdaj, ker v psihozo spravljaš sebe, moža, sedanjega partnerja, partnerjevo družino in kar je najhuje lastnega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:22:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anne

Namesto da bi se z možem poskusila pogovorit kaj  je narobe, kaj ti manjka, kaj pogrešeš in ugotovila ali se da to vnesti v razmerje.


Taksnih zadev se ne da kar vnesti v razmerje.. kot po zapisniku nekega pogovora..

Kaj pa bos naredila??

(odgovor članu anne)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:22:43   
Anonimen
Odselila sem se v svoje stanovanje, kjer živim sama s svojim sončkom. Mož živi sam v najini hiši in novi prijatelj sam v svoji hiši. Z obema - možem in novim partnerjem se zelo veliko pogovarjam in z možem sem se ogromno pogovarjala še preden sem se odselila. Celo pri družinskem svetovalcu sva bila skupaj, vendar pa se sama zavedam, da zaradi moje zaljubljenosti jaz nisem pokazala prav velikega interesa za popravljanje zakona.

Zavedam se, da potrebujem čas. To sem povedala tudi obema ostalima akterjema te zgodbe, vendar mi je tako težko v tem kaosu, da bi samo rada da se čim prej zaključi. Sem upala, da se bo ko se bom odselila, pa se ni. Verjetno ravno zato ker sem se odselila nekoliko na silo in zakon še ni prišel do konca.... V vsej zgodbi pa me sevda najbolj boli zaradi sina in tudi zato omahujem in sem se po eni strani pripravljena vrniti.  

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:29:33   
Anonimen
Kaj torej svetuješ Marogica, poseksat vse živo, ali streti nekaj src, prav z načrtom, da moraš in da ti ne bo pozneje še žal?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: totalno sem zmedena
10.10.2005 13:42:08   
Marogica
Anonimen, imenuj to, kakor hočeš, na koncu se dostikrat tako ali tako zgodi to. Pa je potem bolje, če nisi v zakonu in nimaš otrok.
Pa še nekaj, ti to imenuješ načrt, jaz pa življenje. Pa me očitno nisi dovolj dobro razumela. Ko sem pisala, sem še najmanj mislila samo na sex, temveč na spoznavanje medsebojnih partnerskih odnosov(kamor spada tudi sex). Tudi japi ni mislila na sex, temveč na "kaos" čustev. Na to sem ji jaz odgovorila.
Ljedje pa pač razumemo, kakor hočemo

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?