|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   trebuh...
10.7.2004 8:15:59   
Maš
...nikakor noče izginit. Nekje sem prebrala, da tako kot devet mesecev raste, traja tudi devet mesecev, da se ga znebiš, ampak meni se zdi nekam dolgo, da bi čakala do januarja :((:((:(( Kakšne izkušnje imate s tem ostale? Imate ideje za kakšne dobre vaje? Saj največji problem je v bistvu to, da imam (sploh za poleti) skoraj same kratke majice in nizke hlače, kar pa s trebuščkom (čeprav je samo koža), ki je povrh vsega še poln strij, ni preveč estetsko :zmeden:
Prosim za nasvete ali pa vsaj tolažbo...
Lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   trebuh...
10.7.2004 8:58:53   
*maja
Te bom jaz malo potolažila. Meni je trebuh po prvem porodu izginil takoj sam od sebe, sedaj pa ko sem rodila našega drugega :duda: (od tega je že osem mesecev), pa imam tak trebuh da mi je včasih kar nerodno. Poskusila sem že skoraj vse, od telovadbe do masaže, raznih krem za strije, ampak vse je več ali manj ostalo pri neuspelih poizkusih. Pravijo, da je edini način, da se znebiš trebuha vztrajnost s telovadbo :((:((:((
Samo težko je biti vztrajen, če ne vidiš kakšnih očitnih rezultatov!!!
:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   trebuh...
12.7.2004 6:47:23   
dory
Nas mali je star 11 tednov in ostalo mi je ful mal trebuha...probala sem delat trebusnjake, pa zaradi bolecin od CR nisem bla tolk pridna...veliko se sprehajam in tecen, kar mislim da je pripomoglo :)

papa, teja

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   trebuh...
13.7.2004 20:58:16   
citronka
OJ

Tudi meni noce pa noce izginiti!
Pikico sem rodila 19. maja letos in se samo se tolazim: ja pa no ce sem pa sele pred 4 tedni rodila, pred 5 tedni rodila, pred 6 tedni rodila, pred 7.... tak da grem ze sama sebi na zivce!! Vem pa da lahko pomaga samo vztrajnost pri telovadbi!!
Da ba te malo potolazim: izkusene kolegice pravijo da s tem ko bejbika raste se mama tanjsa!! Upam da je to res!!!

Lep pozdrav tebi in vsem poporodnim busijim!!!!

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   trebuh...
27.7.2004 23:03:44   
manja
Jaz pa imam eno slabo izkusnjo ki te mogoce bo potolazila da trebuh ni se to najhujse.
Ze po prvem porodu mi je ostal malce "cuden"trebuscek.Mislila sem da je taksen zaradi krive hrbtenice in ceprav mi ni bil vsec,rekla sem da bom pocakala da se enkrat rodim in se po tem pozanimala kaj bom s trebusckom.Drugi otocek je prisel zelo hitro in tudi po njemu je trebuscek spet bil "cuden".
Vaje niso pomagale in sla sem kar k zdravniku za nasvet.In imela sem kaj izvedeti-ni slo za grd rebuscek,slo je za KILO:((
Misice se enostavno niso zaprle in ostala je luknja v trebuhu.
Zdaj me caka operacija,pa se placala bom estetskega kirurga da ne bih ostala se grdsa kot sem.
Sicer vem da vaje ZELO pomagajo in ceprav se zdi da se nic ne dogaja,treba je biti trmast in telovaditi!

(odgovor članu Maš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?