|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   triletnica in večerni odhod v posteljo
15.8.2006 13:34:03   
Olivija
Pri naši Ani je trenutno tako, da hodiva izmenoma z njo spat, prebereva ji pravljico, potem pa ostaneva pri njej dokler ne zaspi.

Novembra bo pa njen oče 5 tednov v tujini in si ne predstavljam, kako naj vsak večer sama dam obedve spat. Zato sva se zdaj poskusila z njo pogovorit, jo "pozitivno motivirat", da bi poskusila sama zaspat, vse brez uspeha user posted image

A ima katera podobne izkušnje, prosim za kakšen nasvet!? V najslabšem primeru bom spokala obedve v ta veliko posteljo in bosta šle naenkrat spat.

THX O.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: triletnica in večerni odhod v posteljo
15.8.2006 14:27:12   
Pupica
Pri nas sem jaz skozi user posted image hodila z njo spat, pa ne zato, ker ona ne bi zaspala, ampak ker sem še jaz zaspalauser posted image No vmes se je včasih zgodilo, da sem šla pod tuš,al pa da sem mela kaj za delat, pa je šel takrat očka z njo..Prebrala sta pravljice, potem pa počakal da je zaspala.
In prišel je Gal...user posted image
No tedaj smo ji kupil Cd-player, in sedaj gre pod tuš nato pogledata knjigico z očkom(al pa z mano, če očka nima časa), nato ugasneva lučko, ona pa še nekaj časa posluša pravljice preko radia.Včasih zaspi predno je konec, včasih pa šele potem.Joka ne, in tudi vstaja ne.
Ko pa smo jo selili v svojo sobici, kjer je imela tudi tavelko posteljo, brez ograjice, pa smo jo motivirali tako, da smo ji razlagali, da je sedaj velika punca, in da Že lahko spi sama.Da prej ni SMELA ker je bila pač še majhnauser posted image no nekaj v tem stilu.Pa seveda vsakdo k je prišel na obisk in kamorkoli smo šli, sva jo ful Hvalila, in tudi ostali so jo vsi pohvalili, da kako je pridna, in potem je bila tudi sama ponosna na to da spi sama.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?