Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? Pri nas je pa to zdaj že par mesecev (kakšne tri). Zdaj ima 2 leti in 4 mesece. In ugotavljam, da nisem dovolj pametna za tole trmo
..
.
ima ravno tako 1,5 leta, trmarit pa je začela kakšen mesec, dva nazaj.
Tako pač je. Jaz upam da bo hitro mimo. V trgovino z igračami pa najverjetneje še nekaj časa ne bo stopila, razen v vozičku, da nič ne doseže.
Naš me je danes že dvakrat pošteno spravil iz tira - tako, da sem raje šla v sobo, da se ne bi začela dreti nanj... Če mu rečeš ne, se vrže na tla, začne se dreti (ne jokati) in začel je pred dvema dnevoma copotati... Se mi kar keglja... Sej ga ignoriram, ampak poslušat cel dal cviljenje, če ni po njegovo, je pa tudi težko... Ma ja, bomo že... Potrpeti bomo morali, da mine...
To, da se hitro umiri, če ga ne upoštevam.. haha.
... po večini samo mirno komentiram - kako je to pač treba in da ni prav, da trmari, se pa ne jezim nanjo. Pač počakam, da jo mine in naredim po svoje.