|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uživanje pomaranč, masla, salam med nosečnostjo
2.11.2016 19:44:34   
veronika90
Zdravo, mene pa zanima kako je s pomarančami med nosečnostjo, nekje sem zasledila da niso najbolj priporočljive zaradi bakterij v lupini, nevem ali to drži? Sem v 7.tednu in mi zelo nagaja želodec, skoraj nič mi ne paše, vsa hrana mi kar naenkrat smrdi. Mi pa zadnje dni paše stisnjen sok iz pomaranč, razrečim ga še z vodo, da ni presladek. Vzadnjič sem se malo pregrešila z maslom na prepečencu,edino to sem lahko spravila vase, danes sem pa na kruhu pojedla štiri koščke suhe ogrske salame (kupljene v trgovini). Če poješ take stvari v majhni količini je nevarno za plod?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uživanje pomaranč, masla, salam med noseč...
2.11.2016 20:03:38   
mava1975
Ne vem zakaj bi ti maslo škodilo oz. salama. V kolikor kupiš stvari v trgovini in ne od nekoga ko ne veš porekla ni strshu. Mal si preberi na abc ginekologije kjer pušenjak piše o tem

(odgovor članu veronika90)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uživanje pomaranč, masla, salam med noseč...
2.11.2016 21:08:28   
madjanca
Jaz jem vse od a do z...ce se v toliko letih do sedaj nisem okuzila,koliksna je verjetnost, da se bom ravno v teh mesecih?!

(odgovor članu mava1975)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uživanje pomaranč, masla, salam med noseč...
2.11.2016 21:27:50   
Damuš
Prvič slišim, da bi bilo maslo škodljivo. Jaz sem ga v prvi nosečnosti zagotovo jedla na začetku, kasneje, ko mi je bilo slabo za umret pa niti videt nisem mogla kaj drugega kot kruh in Argeto junior. Tolk o zdravi prehrani med nosečnostjo.

Pomaranče pa ... ja sej vsi vemo, da so olupki škodljivi ... ampak sej mende ne ješ olupkov, al kako? Si pač po stiskanju umiješ roke.

Suhih salam sem se jaz izogibala ... a sedaj berem pri Pušenjaku, da ni pptrebe, ker je vse 100x preverjeno.

Predvsem čim manj kompliciraj. Pa po zdravi pameti, pa bo.

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uživanje pomaranč, masla, salam med noseč...
2.11.2016 22:33:24   
Sofie

Jaz jem vse...tudi sushi.

(odgovor članu Damuš)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prepovedana opravila za nosečnice
Čeprav so nosečke nagnjene k temu, da morajo pred porodom do potankosti urediti svoje gnezdece, je priporočljivo, da se ...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?