Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je ful pridna kar se spanja tiče, samo preden pa zaspi pa traja včasih tud po 1,5 ure da jo umirim. Saj se ne joka non stop ampak stalno nekaj dela - brca, maha z rokami, podajati ji moram dudo in ko jo ima enkrat v ustih sploh ne dojame da jo ima ampak jo še kar išče. Saj mi ni problem jo tolk časa uspavat če mam pol 3 ure mir, ampak če pa obstaja kakšen hitrejši način, bom pa zelo hvaležna.

star, ampak naš že od drugega meseca naprej zaspi na trebuščku, z dudo v ustih in pleničko v roki, zaspi pa nevadno v 1 minuti. Včasih traja nekoliko dlje, a doslej je še vedno zaspal sam. Že trkam na les.
To fazo smo tudi mi imeli. Potem je ta faza minila, sem se morala z njim ulešt na postlo in se delat da spim. Tudi to ne "pali" več. Sedaj pri 11 mesecih mi zaspi ob flaški mlačnega čaja. Ampak predno sem pogruntala vedno novo foro ja kar trajalo in so bile borbe za znort.