|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje GH
24.6.2007 15:36:13   
2.2.
kdaj ste kaj začeli z uvajanjem gh in koliko je pojel?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.6.2007 17:28:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: uvajanje GH
24.6.2007 17:39:02   
digi
Hm pri 4 mesecih, ko je bil zaprt in nisem več vedela kaj naj, pa sem mu dala slivovega fruteka in je na široko zevnil hehe user posted image  in celga zmazal, sicer pa smo mu že kaj kmalu dali kaj za poliznit, vendar ni druga kot lizal, potem ko pa je na široko odprl usta pa smo kar nadaljevaliuser posted image

_____________________________

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: uvajanje GH
24.6.2007 18:51:32   
2 Sraki
Mi pa pri 4 mesecih in 1 teden, ker je bil non stop lačen in je hotel jesti na eno uro, tudi po noči. Sedaj je ves zadovoljen in pridno je, problem sem imela edino pri uvajanju na flaško, ker je do sedaj še ni poznal. Pa nam je uspelo po 14 dneh, da pije vse kar mu daš po njej.

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: uvajanje GH
24.6.2007 18:52:40   
Strawberrie Cherrie
Maslo čez 5m...
Pa se nam vmes povsem ustavi...pa se mal potrudimo,

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: uvajanje GH
24.6.2007 23:28:36   
Naja30
Po 5.mesecu. Začela sem s korenčkovim in jabolčnim sokom, potem kuhanim korenčkom in jabolkom, postopoma do kašice.No, kar kmalu je imela cel obrok, recimo po enem tednu.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: uvajanje GH
25.6.2007 8:16:53   
marty7
Zvončica in Peterpan

mene pa zanima kako ste vašegauser posted image navadili na flaško, ker moj je star 6 mesecev in se tudi samo dojiva. Po flaški mi noče ničesar niti čaja, niti mleka (ko se mi včasih zdi, da ga imam zvečer premalo, mu pripravim adaptiranega), on samo žveči dudo od flaške, povleče pa sploh ne, nato začne pa jokat. Mu pa ponujam vsak dan flaško(sploh zdaj ko je vroče) vendar do zdaj še ni bilo učinka. Kako ste ga vi priravili do tega, da je začel piti po flaški?

Hvala za odgovor, mooče ima še katera tako izkušnjo?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: uvajanje GH
25.6.2007 8:21:07   
Maxica
Pri petih mesecih in pol, ampak sem imela z obema kar precejšnje težave z uvajanjem, sta bila (no, en je še) bolj na mamino mleko oba navezanca.

_____________________________

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu marty7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: uvajanje GH
25.6.2007 13:15:15   
eya
Pri 5,5 mesecih smo začeli, pojedel je pa na začetku samo po nekaj žličk.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: uvajanje GH
25.6.2007 17:45:08   
anckabancka
Pri petih mesecih, pa ni pojedel še enega samostojnega obroka. Sadja sploh ne mara. Gre mu edino riževa kašica z mojim mlekom. Poje celo 50-60 ml.

_____________________________

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: uvajanje GH
25.6.2007 18:29:53   
saline
Po flaški mi noče ničesar niti čaja, niti mleka (ko se mi včasih zdi, da ga imam zvečer premalo, mu pripravim adaptiranega), on samo žveči dudo od flaške, povleče pa sploh ne, nato začne pa jokat. Mu pa ponujam vsak dan flaško(sploh zdaj ko je vroče) vendar do zdaj še ni bilo učinka. Kako ste ga vi priravili do tega, da je začel piti po flaški?



Tudi mi imamo enake težave

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: uvajanje GH
26.6.2007 9:40:33   
2.2.
jaz glede flašk nisem imela problemov, kajti jaz že od samega začetka nisem imela mleka in je od rojstva že jedla iz flaške. drugač pa vztrajat, vztrajat.... pa bo

(odgovor članu saline)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
26.6.2007 9:53:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2.2.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: uvajanje GH
26.6.2007 14:13:34   
metka84
Pozdravljeni!Moja user posted image je stara 4m in pol in bi ji rada že poskušala uvajat GH,sicer pa mleko kar lepo je in 1 krat na dan ji dam malo rižolinoja polek v mleko.Ker tolko tega piše tu gor da sem že čist zmedena ne vem s čim naj začnem,pa ko začnem uvajat hrano potem ji še vseeno vmes dajem mlekouser posted image Prosim če mi malo poveste kako s tem.Že vnaprej hvala. 

_____________________________

Ta prava nagajivka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: uvajanje GH
26.6.2007 15:06:21   
emaa
Mi smo začeli z zelenjavo po nasvetu specialista. Najprej začni z eno zelenjavo, mi smo začeli npr. kar s korenčkom. Najverjetneje ti še nekaj časa ne bo pojedla za obrok. Bo malo poskusila, pa bo potem treba dati povrh mleko. Če pa ji bo zelo všeč, pa bo imela dovolj, pa pusti na tem. Boš videla kako bo, vsak otrok je drugačen. V pasiran korenček lahko daš malo adpatiranega ali svojega mleka, če ne bo hotela samega jesti. Pol čez 4-5 dni lahko probaš z drugo zelenjavo (mogoče malo krompirja, ker lahko daš poleg korenčka), zato da ne pride do kake alergije. Lahko ji daš cvetačo, kolerabo, brokoli, bučke, riž, pa še kaj, pa se zdaj ne spomnim. Počasi pa bo, pa če ji žlica prvi dan ne bo všeč, ji bo pa drugi dan, ali tretji. Ne je preveč silit. Kot pravim mi smo morali začeti, pa je Luka lepo jedel po žlici, David je pa ob prvem kontaktu z žlico bruhal, potem je bilo pa vsak dan boljše.
Imej pa kak plastičen slinček (samo plastika), zato ker bo hrane itak vsepovsod polno, ampak tako se ne boš mučila, da še iz čisto vsakega oblačila fleke ven spraviš. Saj potem, ko znajo malo boljše jesti, itak ni tako umazano.

(odgovor članu metka84)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?