Blacky30
|
Pri meni se je prva končala z gnojno angino, vročino in posledično temu težkim porodom. No, tokrat pa se je začela s totalnim porušenjem imunskega sistema, da sem kar naprej bolana. Prve tri mesece sploh nisem bila nič zdrava, kar iz ene bolezni v drugo. Upam, da bom tokrat vsaj rodit šla zdrava, ker tisto je bilo grozno. Je pa res, da sem rodila v januarju, času najhujših viroz in bolezni. Glede časa, pa bi tudi rekla, da ga sedaj sploh nimam. Morda je tudi to razlog, da brcik še ne čutim prav, saj čutim premike pa to, a je naše bolj med zaspanimi in tisti čas, ko imam jaz čas, da se uležem (ponavadi zvečer), naše dete sladko spi in zato me nič ne zbrca, da bi jih prav čutila. Sicer pa sem prve tri mesece, slabosti in utrujenosti poleg našega 3-letnika zelo dobro prenesla, tega sem se zelo bala, ker v prvi sem lahko zelo veliko počivala in spala in imela čisto svoj urnik, zdaj pa mi ga določa naš sonček. Pa je šlo brez težav. Res je, da bo druga minila v hipu. Še slikam se ne tako redno, kot sem se prvič (mislim trebušček).
|