Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. obroba v posteljici je, ampak ni vse okrog posteljice. vesela sem, da hitro napreduje, sem ponosna na vse njegove podvige in vem da nisem edina, ki daje to skozi, sam bi rabila kak nasvet, kako preprečit udarce in nej mi kera pove, če je res vse to tako nevarno, kot imam js v glavi
(vsak, ma res vsak njegov prosti gib nadzorujem in se bojim, da ga bom zaradi tega omejevala, ker vem da mora tudi sam spoznavat svet okrog sebe) 
baba
Buške in odrgnine so znak odraščanja. Najbrž si tudi ti kot otrok kakšno staknila pa si zrasla v zdravega človeka
!!! Se strinjam z njo. Morda si malo preveč zaščitniška do sinčeka.Saj si nihče ne želi padcev in bognedaj kakšnih večjih nezgod, ampak če si, kot praviš, poskrbela max za njegovo varnost, potem se nimaš kaj bat. Pa mali bo tudi manj občutljiv, če bo malo več sam raziskoval, pa četudi bo tako fasal kakšno buško.Vse slabo v življenju mu itak ne boš mogla na noben način preprečit. Uživaj in se sprosti.
.