|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vara me!
16.2.2009 17:29:49   
Janice1
ne vem kako naj začnem...user posted image user posted image user posted image sem mislila, da sem ena izmed tistih, ki jih to ne bo nikoli doletelo zdaj pa....ugotovila sem, da me mož vara, ampak on to ne ve, da jaz vem, danes pa mu bom razkrila in sem tako zmedena. v želodcu me boli, dva dni ne jem ali pa zelo malo, zraven tega pa imava 2 otroka, drugega sem pred kratkim rodila. kaj se je zgodilo? cele dneve se jočem, smilim sama sebi, ker me ja tako zelo strah, ker ne vem, kakšna bo reakcija, poleg tega pa ga še vedno ljubim.a mi katera lahko pomaga, vsaj z nasvetom, kako naj to speljem. hudo mi je zaradi otrok, predvsem zaradi starejšega, ker je tako navezan nanj...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vara me!
16.2.2009 17:39:28   
uwaga
Žal ne vem kaj naj ti rečem. Hudo mi je zate! Univerzalnega recepta za reševanje ni.
Najprej se vsedita in se pogovorita, po možnosti brez otrok v bližini. Včasih se da stvari urediti s pogovorom, včasih s strokovno pomočjo.
Držim pesti zate!

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vara me!
16.2.2009 17:41:41   
Gina
To so hude reči, ko se ti v resnici zgodi. Sama se spomnim, da sem že prej pošteno sumila, da se nekaj dogaja, pa sem sama sebi tajila, da ne more biti res. Pa je bilo res veliko znakov, ko zdaj nazaj pomislim. Potem sem po naklučju odkrila fizične dokaze, da je to res, da me vara. Najprej sem se tresla, potem jokala, potem sem mu povedala...seveda je tajil. Jaz sem ga imela rada, hudo mi je bilo, pa ravno drugi otrok je bil še zelo majhen, oba sta bila majhna pravzaprav... pogosto se to zgodi, ko so otroci majhni, moški pa zbežijo od težkega življenja, odgovornosti, pač res so nekateri taki...NO, potem je torej on tajil, in tajil in tajil....pa vse je bilo črno na belem. Grdo, grdo, grdo. Pa mene je krivil, da sem jaz kriva za vse, da se ne razumeva. Halo? Bumbar trapast, eh, brez veze.  Jaz sem mislila, da lahko to odpustim, da se lahko oba še bolj trudiva...potem pa sem pogruntala, da se še kar dogaja med njima!user posted image user posted image Po enem letu takega življenja mi je postalo šele kristalno jasno, da ne morem več, da bom šla proč. In še potem je minilo še eno leto, da sem v resnici vse speljala tako, da je bilo zame in za otroka ok. A veš, vsak človek rabi svoj čas, da reči pri sebi razčisti. Ko pa razčistiš, pa vidiš, da je bilo vse za nekaj dobro. Zame je zihr bilo.

Moraš se zavedat nečesa, da če je bil on nesrečen v zakonu, pa si je našel drugo (to itak ne pove nič o tebi, ampak samo o njegovem okusu), te prvič zihr ni imel dovolj rad, oz. te nima, drugič je neodgovoren in nezanesljiv in tretjič, slej ko prej bi bila ob njem tudi ti nezadovoljna in bi imela dovolj, ter bi odšla ali pa trpela in trpela. Torej ti dela uslugo. Rešil te bo neresnega človeka in tega, da nisi dovolj ljubljena in sprejeta. Zaslužiš si več. Najbrž boš rabila čas, da boš to sprejela, ampak povem ti, zaslužiš si nekoga, ki te ima dovolj rad in kjer ne boš druga violina. Srečno!

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vara me!
16.2.2009 19:06:33   
Spark
Janice, žal ti ne morem svetovati kaj naj.
Ampak dobro razmisli, preden z njim spregovoriš o prevari.
Kako daleč si pripravljena iti- mu oprostiti ali kaj? Ali misliš da ga boš imela s časoma še rada, in ali boš lahko pozabila vse to in mirno živela z njim naprej.
Mislim, da to zelo redkim uspe. Če ti je sedaj obrnil hrbet, in si našel drugo, mogoče bo to ponovil. Jaz bi se verjetno odločila za novo življenjsko pot sama z otroci. Ampak to je moje mišljenje- vedno pravim da je lažje drugemu pametovati, kot pa sam se odločiti.

Želim ti srečo, da vse dobro izpelješ, pa kakor koli že boš. Bodi močna zaradi otrok.

En objemeček ti pošiljam.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vara me!
16.2.2009 19:35:46   
Vijoličarka
Janice1 user posted image  .   Postavi sebe na prvo mesto in razmisli. Če imaš dva mala otroka, drugi komaj dobro rojen, pa te gre v takem obdobju prevarati, to res, kot Gina pravi kaže na sebičnega človeka, ki mu družinsko življenje ne odgovarja, ki ni pripravljen potrpeti, se čemu odreči, ki v glavnem misli, da je on revež ubogi in nesrečen, saj se svet ne vrti okoli njega in zato je najbolje poiskati tolažbo v postelji neobremenjene in svobodne ženske, ki se bo posvečala samo njemu.

Pripravi se na zelo verjeten scenarij, torej da bo tajil na vse pretege, ko ne bo več tajil, pa boš seveda vsega kriva ti.

Mogoče ni dobro, da se soočiš z njim zdaj, ko si vsa čustveno razvrana, ko nisi stabilna, ko se bojiš, da te bo zapustil. Mogoče bi bilo bolje, če bi vse skupaj malo premlela? V času, ko imaš ti ogromno dela, skrbi, v tistem času, ko mali otroci zahtevajo veliko in ko ženska hudo potrebuje partnerja, je on mislil samo nase in se šel zabavati. Ker, samo domnevam, ti nisi več, 'kar si bila'. Takega človeka še ljubiš in se bojiš, da te bo zapustil?

Ali bi mu bila sposobna odpustiti? Če bi mu bila sposobna odpustiti, mar bi lahko tudi pozabila? Mar ne bi odslej naprej vseskozi živela v negotovosti, mar ne bi ves čas kaj sumila?

Predvsem, zakaj se bojiš njegove reakcije? Si mogoče ti kaj narobe naredila? On naj se tebe boji in ne obratno. Pa če že dva dni nisi sama sebi podobna, je pa to res zelo pozoren mož, da ni nič opazil.

Če se boš res soočila z njim, ne jokaj in ne prosi in ne dovoli, da kakršnokoli krivdo nate zvrne.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vara me!
16.2.2009 19:48:00   
end1
gina ti je ful lepo napisala, lastnih izkušenj nimam, mi je pa hudo zate in za vse tiste za katere to zvedo. Držim pesti in srečno, drži se in imej se rada, ti si prva.

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vara me!
17.2.2009 11:04:42   
Babaloo
Vem, kako se počutiš. Mene je to doletelo par mesecev nazaj.
V vsake primeru ti priporočam, da se soočiš z njim. ČIMPREJ!! Četudi si se odločila, da ostaneš z njim. Če bo seveda on hotel ostati s tabo!
Moj ni hotel ostati z mano, ampak je šel k svoji ljubici.
To morata razčistiti takoj. Tako ne sme vleči zadeve naprej, ko misli, da ti ne veš! In tudi ti ne boš mogla funkcionirat dokler se ne soočiš z njim.
Logično je, da si na tleh. Da se ti zdi, da se ti je sesul svet. Da nima več smisla.
Najprej se sama odloči, kako naprej. Boš sprejela njegovo prevaro, če bo hotel ostati ali ne in boš šla?
Jaz šele zdaj vidim, da mi je moj naredil uslugo, ker ni hotel ostati z mano.
Kakorkoli je bilo in je še hudo, vem, da čez to ne bi mogla. Zaupanje je bilo izdano in ne bi mi ga mogel več povrniti. Nikoli več.
Dala sem glavo gor, saj jaz nimam slabe vesti.
Zdaj se že lahko smejim, čeprav včasih zelo grenko.
Ampak življenje gre naprej. Pobrala sem pozitivne stvari iz preteklosti, na slabih pa upam da se bom kaj naučila za prihodnost, da teh napak ne bom delala več.
Predvsem pa ne ostani z njim samo zaradi otrok!! Ni vredno.
Otroci lahko imajo kljb temu očeta, samo ti boš manj trpela.
Držim pesti zate. Pomisli na svoja sončka. Včasih je bolje, da gresta dva narazen, kot pa da sta skupaj in otroci živijo v družini z nenehnimi prepiri.
Pri nas vsaj prepirov ni več in naše dete je tudi zaradi tega bolj nasmejano!



(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: vara me!
17.2.2009 13:13:44   
čipka
Janice1...uf...kaj naj ti napišem..  Kot najprej se morata usest in pogovort kako naprej... Brez zamere, je pa res p.r.a.s.e.c user posted image , da te vara še kljub temu, da si pred kratkim rodila njegovega otroka..user posted image user posted image user posted image

_____________________________

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu Babaloo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: vara me!
17.2.2009 16:30:02   
Janice1
punce, hvala vam na podpori, ampak včeraj nisem več vzdržala pritiska in mu povedala, da vemuser posted image .Odziv:presenetljivo dobro, ni tajil ,ampak povedal mi je, da naj bi to bila zajebancija z bratovo prijateljico.Hallooo?O.k. Sva se pogovorila, kot že dolgo ne, povedala sem mu, kako se počutim ob tem, rekel mi je ,da mi je mislil povedati, da ne bi jaz tako ugotovila. Čeprav me še malo razjeda dvom, sem sklenila, da bom bolj previdna. Sklenila sva, da se bova odslej več pogovarjala in povedala kaj kateremu ne paše in TAKOJ rešila problem. še enkrat vam hvala na čustveni podpori, ker sem pomislila na najhujše. Upam, da se bo tega držal in se bova res pogovarjala kot sva sklenila.lp

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: vara me!
17.2.2009 18:33:14   
Anonimen
Torej te (še) ni prevaral? No upam, da bosta se fajn pogovorila, predvsem pa bodi pozorna, ker zdaj ko ve, da ti veš, bo mogoče bil bolj previden pri svojih igricah s prijateljico.

(odgovor članu Janice1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: vara me!
17.2.2009 19:07:21   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

.Odziv:presenetljivo dobro, ni tajil ,ampak povedal mi je, da naj bi to bila zajebancija z bratovo prijateljico.Hallooo?


Se pravi je vendarle tajil. To je popolnoma logična moška poteza, imeti izgovor na zalogi. Noben ne prizna. Noben, pa poznam kar nekaj njih, ki so žene varali, pa noben ni priznal nikdar. To imajo v genih. A veš, saj v tvojem srcu ti mora biti jasno, da se nihče takole ne zajeb... z nikomer, če je poročen, pa če se ima z njim fajn. NIhče. Take otročarije, če bi se res šel, bi se šel en neodgovoren otrok, ali pa poročen človek, ki se mu zabava ali pač ne ljubi svoje dovolj, ali se mu ne da prevzeti odgovornosti. Po moje pa itak ni zgolj to zadaj. Upam da naslednjič, ko boš to ugotovila ne boš več tako naivna. Hudo mi je zate.

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: vara me!
17.2.2009 20:11:31   
Vijoličarka
Tudi jaz se sprašujem, v čem je fora 'zajebancije z bratovo prijateljico'. Prvič, od kje ima čas in energijo za take traparije, drugič, a mu je res tako dolgčas, da bi šel tudi svoj zakon in družino tvegati za eno potegavščino.

Vem ne,  ampak upam, da on tele zgodbe ni imel pripravljene že vnaprej, ker mu je kapnilo, da ga je polomil in ga boš odkrila, predvsem pa upam, da mu nisi verjela  zato, ker si mu hotela verjeti.

Srečno!

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: vara me!
17.2.2009 20:14:17   
blaža
Alo ženske, no. sej mogoče maste prav, pa ni prav, da si zatiska oči, ma mogoče je pa on sprevidel, da ga je posračkal in bi se vseeno rad posvetil družini.
daj mu še eno priliko in predvsem bodi pozorna, kako se bo stvar odvijala oz kako se bo obnašal. pa daj mu vedet, da zate to ni bila zejbancija in da naj pazi kako se obnaša.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: vara me!
17.2.2009 21:14:35   
tweed
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1
zajebancija z bratovo prijateljico.


user posted image  Lep način za izkazovanje ljubezni do žene...

IZVIRNO SPOROČILO: Gina
Noben ne prizna. Noben, pa poznam kar nekaj njih, ki so žene varali, pa noben ni priznal nikdar. To imajo v genih.


Jaz pa poznam 2, ki sta ženam takoj povedala, pa kakršenkoli razlog sta že imela za to..., tako da ne reci, da nobeden...

_____________________________

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: vara me!
18.2.2009 10:49:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweed

IZVIRNO SPOROČILO: Janice1
zajebancija z bratovo prijateljico.


user posted image  Lep način za izkazovanje ljubezni do žene...




Sam je res blesava "utemeljitev" ... mislim, zajebancija wtf

(odgovor članu tweed)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: vara me!
18.2.2009 17:23:22   
RayBan
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

Odziv:presenetljivo dobro, ni tajil ,ampak povedal mi je, da naj bi to bila zajebancija z bratovo prijateljico.


Ja normalno, sploh ne vem kako si lahko pomislia na kaj drugega  user posted image

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: vara me!
18.2.2009 17:36:59   
Janice1
torej, kaj mi predlagate?Naj ga postavim pred vrata?Sem premislila in sem se odločila, da se še enkrat o tem pogovoriva, da vidim, kakšen bo zdaj odziv. Po eni strani bi ga nekam poslala, po drugi pa bi rada, da mi pojasni zakaj. saj  mi je rekel, da sem zavrta. Mislimuser posted image user posted image user posted image sem mu pojasnila, da imeti 2 otroka, kljub temu, da sem doma, sem polno zaposlena. ne vem zakaj eni moški to tako težko razumejo.Upam, da je tu gor kakšen ati, ki bi povedal svoje mnenje.Pa še nekaj, zmenila se bom s kolegicami in ga pustila samega, naj se znajde, naj ju da spat, pripravi flaško...očitno ga bom morala z nečim zaposliti, da ne bo misli na neumnosti.
Res, takega ga ne poznam. Za najino ljubezen sva se dobesedno borila, vsi so bili proti, najbolj pa starši, ampak sva dokazala, da nama je uspelo.
pri 2 otrocih  je on očitno mislil, da bom vesela, neobremenjena, da bo vsak dan sexal, ampak meni ni vedno, ker komaj čakam posteljo..se samo jaz tako počutim?

(odgovor članu RayBan)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: vara me!
18.2.2009 17:48:37   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

saj  mi je rekel, da sem zavrta. Mislimuser posted image user posted image user posted image sem mu pojasnila, da imeti 2 otroka, kljub temu, da sem doma, sem polno zaposlena. ne vem zakaj eni moški to tako težko razumejo.


Res, takega ga ne poznam. Za najino ljubezen sva se dobesedno borila, vsi so bili proti, najbolj pa starši, ampak sva dokazala, da nama je uspelo.


Jaz ne vem, kaj naj narediš. Ta hip itak najbrž še ni cajt za karkoli naredit. Premalo neumnosti je naredil, prezgodaj je še. Lahko pa si pozorna. Zelo pozorna.Ne ta hip, ker zdaj bo itak pazil 100 na uro, da se ne bi s čim izdal, če kaj je. Bodi pozorna dlje časa, pol leta, eno leto.... te reči ne minejo, če so resne.

Praviš da ti je rekel,d a si zavrta. To je spet tipična moška fora prevaljevanja odgovornosti na žensko. Ti si kriva? Halo? Pozornost meče nate, da bi se ti branila, da bi se krivo počutila. Nemarno, res.

Zakaj sta se borila za ljubezen? Ne štekam. Ljubezni se ne da niti kupit niti se borit zanjo. Ljubezen je ali je pa ni. Ne moreš nikogar na tem svtu prisilit, da te ljubi. Nekdo tako čuti ali pa ne. Ne moreš se zato na glavo postavljat, pa iz sebe delat dvornega norčka ali neko drugo osebo, kar nisi. Ne štekam.

Tweed, govorim v metaforah, ne jemat vsega dobesedno. Seveda obstajajo moški, ki ne tajijo, ki povedo po pravici, samo a veš, res so v manjšini.

Drugače pa janice, niso vsi deci taki, da bi pričakovali, da si superwoman, oni bi pa hodili na žurke in pričakovali, da boš zvečer vsa razpoložena in v čipkastem perilu....ker so tudi oni zmatrani, ker sodelujejo. Gredo pa z veseljem s tabo kam in te postrežejo, pa tudi seksajo takrat, ko obema paše. Pa tudi niso vsi taki, da bi se z neko žensko mal kaj pa vem kaj je tvoj delal že.... NIso. Pa niso nič zavrti, so samo pošteni in svoje žene ljubijo.  

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: vara me!
18.2.2009 17:51:15   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1
Za najino ljubezen sva se dobesedno borila, vsi so bili proti, najbolj pa starši, ampak sva dokazala, da nama je uspelo.

Kaj pa vama je uspelo, če smem vprašati (glede na prvi post)?

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: vara me!
18.2.2009 17:55:28   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1

punce, hvala vam na podpori, ampak včeraj nisem več vzdržala pritiska in mu povedala, da vemuser posted image .Odziv:presenetljivo dobro, ni tajil ,ampak povedal mi je, da naj bi to bila zajebancija z bratovo prijateljico.Hallooo?O.k. Sva se pogovorila, kot že dolgo ne, povedala sem mu, kako se počutim ob tem, rekel mi je ,da mi je mislil povedati, da ne bi jaz tako ugotovila. Čeprav me še malo razjeda dvom, sem sklenila, da bom bolj previdna. Sklenila sva, da se bova odslej več pogovarjala in povedala kaj kateremu ne paše in TAKOJ rešila problem. še enkrat vam hvala na čustveni podpori, ker sem pomislila na najhujše. Upam, da se bo tega držal in se bova res pogovarjala kot sva sklenila.lp


če je to naredil enkrat, verjemi, da bo še kdaj...


_____________________________

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: vara me!
18.2.2009 19:17:53   
Janice1
kaj nama je uspelo?Mogoče sem narobe napisala, da sva se borilauser posted image v tem smislu "borila", ker sva se oz. še imava rada, pa so nama drugi nasprotovali, ne pa da sem ga jaz hotela imeti.
...ja zdaj pa bom bolj pozorna, drugače pa upam, da nama bo uspelouser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: vara me!
18.2.2009 19:21:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Janice1
v tem smislu "borila", ker sva se oz. še imava rada

Jaz tukaj ne vidim obojestranske ljubezni. Če ga imaš ti rada, to še ne pomeni, da ima tudi on tebe (in sodeč po napisanem te nima).

(odgovor članu Janice1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: vara me!
18.2.2009 20:16:46   
Pikicapokica6
Tole me je mal šokiralo, predvsem odziv od tebe, Janice. Saj ne vem, verjetno pišeš še malo v šoku. Mislim, da si moraš vzeti več časa za razmislek. Predvsem moraš do sebe imet tolk spoštovanja, da se ne boš pustila prepričati z izjavo, kot je bla npr. ta, da je šlo samo za zajebancijouser posted image user posted image user posted image . ZAJEBANCIJO??? Punca, dobro razmisli. Ta izjava vsekakor ni na mestu, sploh pa ne razlog za odpuščanje. Če sta se borila za svojo ljubezen, še ne pomeni, da bo večna - več kot očitno je ljubezen samo iz tvoje strani. In če bi to bil moj mož oz. partner, bi tenko piskal, četudi bi ga še tako ljubila. Pomembno je tudi SPOŠTOVANJE, PREDANOST, ISKRENOST in seveda ZVESTOBA. Ne pa samo ljubezen. Več kot očitno ti je pokazal, da te ne spoštuje.

Sicer pa, odločitev je tvoja. Ne pravim, da mu ne smeš dati druge možnosti, mislim pa, da tako na hitro in s tako izjavo se pač ne bi smela zadovoljiti.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: vara me!
18.2.2009 20:20:23   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Noben ne prizna. Noben, pa poznam kar nekaj njih, ki so žene varali, pa noben ni priznal nikdar.


A pa to čist res ne? Mislim, čeprav mu navržeš par hudih dokazov, še vedno tajijo?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: vara me!
18.2.2009 20:23:40   
Anonimen
Zajebancijauser posted image

Matr...jaz bi ga pustila. Pa ne zarad varanja. Zato ker me žali k predvideva da sm debil. WTFuser posted image
Zajebancija s prijateljico. WTFuser posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?