|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   velikost dnevne sobe
27.6.2007 14:40:21   
Olivija
Včeraj sva dobila nov idejni načrt arhitekta. Kot vedno je galerija odpadla user posted image , in zdaj se že počasti nagibam k temu, da je res ne bi imela.

Zanima me pa sledeče, v načrtu je dnevna soba velika ca. 20 m2, kar se meni zdi malo. Sicer je povezana s kuhinjo in jedilnico in se potem "nadaljuje" na vrt, vendar bi jo jaz še vseeno povečala na vsaj 25 m2 - toliko imava zdaj in to se mi zdi minimum. Je pa res, da je trenutno v dnevni sobi tudi igralni kotiček, ki bi v hiši odpadel ali pa bi se vsaj zmanjšal.

Zdaj me pa zanimajo vaša mnenja in izkušnje glede tega user posted image ?!

Thx

O.



< Sporočilo je popravil Olivija -- 27.6.2007 14:41:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 15:40:05   
AKP
Dnevna in jedilnica imata skupaj cca. 40 kvadratov. Se mi zdi super, da je tako velika ker imam dovolj prostora za vse. Pohištva nimam preveč. Če pa je kakšna čaga pa umaknem fotelj in mizo in je ful dovolj placa za plesanjeuser posted image .
Nikoli več ne rabim premišljevat kam bom dala novoletno drevo in kako veliko bo. Men je dosti boljše zdaj, kot pa prej, ko smo imeli ful malo dnevno.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 16:08:52   
AnBan
Midva imava 6x6 in se nadaljuje v jedilnico in naprej v kuhinjo. Je pa res da bo notri krušna peč in tudi zavzame nekaj prostora.


_____________________________

[



(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 16:21:51   
karamela
Moje mnenje: tako kot praviš ti, dnevna če že lahko izbiraš in določaš mora biti čim večja vsaj 25 m2.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 16:34:49   
Anonimen
Meni bi bilo 25 kvadratov za dnevno sobo res minimalno. Imam namen narest kar dost večjo. Trenutno sva v bloku in je 20 kvadratov. Trenutno dovolj velika, sam če bi lahko izbirala bi naredila dosti večjo.

(odgovor članu karamela)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 19:09:44   
viv_
Pri nas je tudi odpadla galerija user posted image

Dnevna in jedilnica skupaj bosta pa imeli 50 m2. Zdej jih imamo pa 40, pa se mi ne zdi nič preveč. Imam pa v klavir, ki tudi pobere kar nekaj prostora.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 21:41:19   
Olivija
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Pri nas je tudi odpadla galerija user posted image

Dnevna in jedilnica skupaj bosta pa imeli 50 m2. Zdej jih imamo pa 40, pa se mi ne zdi nič preveč. Imam pa v klavir, ki tudi pobere kar nekaj prostora.


... klavir, na to sem čisto pozabila, ker imamo zaenkrat samo pianino in še ta je pri naših. Sicer je pa ta investicija še odvisna od želja otrok, jaz sicer močno upam, da bo vsaj ena igrala klavir ...

v glavnem se strinjate, da je 20 m2 premalo. user posted image   Jaz sem si nekako zamislila 50m2 za kuhinjo+jedilnico+dnevno sobo. Se bom jutri vrgla v risanje. Glede galerije pa še nevem, jaz sem že pri 17 sanjala o galeriji s pisalno mizo in računalnikom...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 23:07:20   
frutka_
Zakaj galerija odpade? user posted image
Moja prijateljica si jo je fajn zamislila v bajti. Ko stopiš v zg. etaži na hodnik vidiš direkt dol na dnevni prostor. Mi bomo imeli mini galerijo. V sobi od tamalega bomo višino stropa izkoristili za galerijo kjer bo postelja. Bomo pa imeli tudi galerijo nad stopnicami (hodnik-stopnice).

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: velikost dnevne sobe
27.6.2007 23:23:12   
viv_
Ja, tamalidve bosta imeli galerijo v sobi, pa bo postelja gor. Za nad dnevno se nam pa ne sezide, zaradi dostopa in višine galerije. Bi bila čisto neuporabna user posted image

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?