Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 9:17:19
|
|
|
|
ana b
|
Vlogo za oprostitev plačila do 31. 8. 2008
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 9:18:21
|
|
|
|
polona25
|
Hvala
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 9:26:02
|
|
|
|
polona25
|
Se opravičujem, mam še eno vprašanje. Saj se to vlogo pošlje na občino ane? Hvala
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 9:58:41
|
|
|
|
bskrle
|
ja
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 10:39:40
|
|
|
|
Nika v službi
|
Odvisno, pri nas vse dokumente oddajamo v vrtcu svetovalni delavki. Preveri postopek pri vas v vrtcu.
|
|
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 10:48:15
|
|
|
|
malecka
|
Se opravičujem, mam še eno vprašanje. Saj se to vlogo pošlje na občino ane? Če si pa oddaljena od občine pa kar po pošti priporočeno, pa maš mir...
|
|
RE: vloga za znižano plačilo - za oprostitev ... 22.8.2008 12:25:50
|
|
|
|
blaža
|
Če imaš še enega otroka ni zanj zastonj( Za na novo upisanega) ampak za tega , ki že hodi dve leti. Jaz imam v vrtcu pet letnika in sedaj, ko gre ta mali v jasli, ima pet letnik zastonj. Pa lih samo par mesecev, ker gre ta mali v jasli januarja, ta velik pa gre drugo leto v šolo.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj vaš otrok vpije "Balerina kapuči...To ni prava italijanščina. Komaj da je sploh pravi jezik. A otroci so navdušeni – to morajo vedeti starši.
Naravna zaščita pred komarjiPoletje je čas za igro, raziskovanje narave in brezskrbne trenutke na prostem. A z njim pridejo tudi nadležni obiskovalc...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?