|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   voda in mleko
7.9.2005 20:12:15   
nynna
Danes sem klicala babco če dam lahko naši Lini navadno mleko in se ni najbolj strinjala je rekla da je treba počakati do enega leta. Čez dva tedna gre v vrtec tako da nim am druge izbire. Rekla pa je da če ji ga bom dala ga moram mešat z vodo pol pol. Ali je to res pa koliko časa moram to početi. Meni se tdi tako mleko precej vodeno in nehranljivo . Kdaj se pokaže alergija in v kakšni obliki.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   voda in mleko
7.9.2005 21:59:24   
total
Ja pravijo par dni,pa vidiš če ni reakcije pol lahko daš normalno,mi tudi že poizkušamo pomalem.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   voda in mleko
7.9.2005 22:08:51   
Marogica
Mi smo pri obema dali alpsko mleko po dopolnjenem 6 mesecu. Tri dni sem mešala z vodo 50:50 in opazovala, če se pojavi kakšna alergija-predvsem rdeče pikice. Ker teh znakov ni bilo, sem nato nadaljevala z alpskim mlekom.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   voda in mleko
7.9.2005 22:16:13   
BARBARA R.
Jaz sem ga začela uvajati okoli enega leta. in nikoli ga nisem rečila. Vendar res le za spremembo, še vedno smo na adaptiranem ali sojinem mleku. Zaradi vrtca ti ni treba skrbeti, le vzgojiteljici poveš, da ga pač še ne pije. Vsaj pri nas je tako, da je vedno poleg mlečnega še kaj drugega na izbiro za zajterk.


    

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   voda in mleko
8.9.2005 8:13:27   
Anonimen
js sem ji dala razredčenga pa ga tamal tut povohat nio hotla. to je blo oklo 7 mesca. pol sem ji pač še kupvala hipp, sem ji pa dajala navadn mlek v hrano - kašice, krompir, omake in ni bli problemov, tko da sem pol lepo okol 8. mesca ji nalila flašo čistega mleka alpskega oz merkatorjovga 3.2 in ga je pomalcala z glih takmu veselam k pa hipp. nobenih problemov!

lp, lara

(odgovor članu nynna)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?