Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 12.10.2008 23:02:16
|
|
|
|
sttj
|
na vlogi piše,da lahko otroka vpišeš samo v en vrtec,pa mislim,da se vsi tega ne držijo.zakaj pa ga ne bi dali v istega kot starejšega ali bi oba prepisali?
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 0:01:48
|
|
|
|
frutka_
|
V MB se otroka lahko vpiše v samo en vrtec. Če že imaš otroka v tem vrtcu potem si itak na prednostni listi, če se tako izrazim.
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 8:18:00
|
|
|
|
Naja31
|
To ni vpis, to je samo prijava. Vpišeš ga, ko dobiš prosto mesto. Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično.
< Sporočilo je popravil Naja31 -- 13.10.2008 8:30:37 >
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 10:55:36
|
|
|
|
NEVA-1
|
V našem koncu se daje vloge v več vrtcev, potem pa samo čakamo, če bo prostor...smo pa občina Domžale
|
|
|
|
RE: vpisati otroka samo v 1 vrtec 13.10.2008 12:11:22
|
|
|
|
sazi
|
Jaz bi dala v več vrtcev, za vsak slučaj. Sicer pa. če že imaš otroka v istem vrtcu, dobiš več točk. Tudi meni se zdi bolj pametno, da oba hodita v isti vrtec, ker je to bolj praktično. Se strinjam. Vlogo daš lahko v več vrtcev, vpišeš ga pa potem samo v enega. Jaz sem poslala vlogo v 5 vrtcev. Najprej so nas v vseh zavrnili, potem pa bi v enem dobila mesto, v najbolj zaželjenem pa ne, kjer še vendo čakam na mesto. Torje, če nujno potrebujete mesto v vrtcu (naš mali je npr. pri varuški, kjer se dobro počuti in tam "čaka" na prosto mesto), ga vpiši v več vrtcev. V nekaterih vrtcih je tak naval, da ne pomaga, če imaš enega otroka že tam.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrvi šolski dan: 10 idej za proslavitevPrvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?