|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vrtec
30.8.2007 8:24:15   
trinityslo
Mamica dvojčkov, povejte mi prosim kolko so bili vaši otroci stari ko ste šli v vrtec. Jaz imam do decembra porodniško, pa so vrtci tak polni da smo jih moral že zdaj vpisat vanj. S sep. torej začneta za par ur hodit v vrtec. Variante da bi plačeval kakšno rezervacijo ni, vrtec pa je imel tolko vpisa da so zavračali vloge. Prvivat varstvo sem tud iskala, pa ni blo nikakršne dobre varianta. Se mi pa zdi neumno da bi plačevala vrtec in jih ne bi peljala tja. Mi res ni jasno kak si je država to predstavljala. Podalšajo nam samo za tiste 3 boge mesece,pa še tega pol ne moremo izkoristit ker je vpis v vrtec samo s sep. in pika. kaksna bedarija.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vrtec
30.8.2007 8:37:41   
LIDJOČKA
Moji dve bosta stari dobrih 14 mesecev, ko bosta šli v vrtec. K sreči v našem vrtcu kljub temu, da so vpisi sept. ni bilo nobenih težav, tako, da bosta vključeni z januarjem, ne da bi plačevala rezervacijo. user posted image

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: vrtec
30.8.2007 8:55:13   
emaa
Bomo še videli, jaz sem dala vlogo za naslednje leto julija, pa so mi že povedali, da ne vejo, če bomo mesto dobili. Ker za 3 mesece mi bodo podaljšali, ker je eden od fantov otrok s posebnimi potrebami. Ne vem kako si predstavljajo, da bo eden od partnerjev službo pustil in otroke pazil, ker je v vrtcih premalo mestuser posted image

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: vrtec
30.8.2007 9:11:37   
Astrica
Jaz imam porodniško do februarja 2008. Mogoče bom dobila kakšno podaljšanje, ampak se ne zanašam preveč na to. Zaenkrat je plan, da ju bo do njunega 3. leta imela naša mami, potem pa vrtec. Upam, da bo to možno, drugače bomo pa pol leta nekako kombinirali, pa bosta šla jeseni 2008 v vrtec.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: vrtec
30.8.2007 9:44:18   
aluš
Prin nas si otroka lahko npr. čez poletje začasno izpisal al nekaj takega, v glavnem sem plačevala, ne vem ali, 40 ali 60% cene vrtca zato, da sem imela jeseni spet zagotovljen prostor. Mogoče je kakšna takšna varianta, da samo delno plačuješ, imaš jih pa doma. Pa za drugega otroka naj bi plačevali en razred nižji kot za prvega.

(odgovor članu Astrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: vrtec
30.8.2007 10:43:15   
piščanc
no pa saj je to idealno. če sta sedaj stara eno leto imate sedaj 4 mesece časa, da se počasi uvedete. pa še za vsak smrkav nosek lahko ostaneta doma, ker si ti še na porodniški. ali pa gre en v vrtec, drugi je pa doma itd. potem pa je še možnost, da najdeš vrtec v drugem kraju, ki jih lahko vpiše kasneje, kjer imajo kakšno prosto mesto ali pa odpoveš vrtec in privat varstvo potem do septembra. ali pa da plačuješ vrtec do decembra, pa čeprav sta škrata doma.

če je gužva v vrtcih potem so občine neusmiljene, ni rezervacij, ni kasnejših vpisov, samo da dobijo denar. pa to sploh ni odvisno od vrtcev, samo od občine. mogoče obišči vašo referentko za predšolsko vzgojo na občini.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu trinityslo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: vrtec
30.8.2007 10:51:58   
trinityslo
Ja naša občina je res neusmiljena, samo menda da je letos prvič preveč otrok za vrtce. Sicer pa saj vem da bosta malčka uživala v vrtcu ker imata blazno rada družbo, v bistvu bol mi starši trpimo:). Pa druge variante res ne vidim, mama mi je še v službi, tašča ima pa že tak polne roke dela ker imamo 2 prababice. No ja se bomo že nekak znašli. Saj konec koncev pa tud meni ne bo škodovala kaka prosta ura na dan glede na toda jih večino časa sama rihtam in bo kaksna ura spanja prekleto prav prišla:)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?